Farmor Emo

Depp.
Känns lika bra att jag hade legat under täcket hela dagen idag och försökt kväva mig själv i lök ångorna. EMO SARA!


Seriöst! Nu just nu hade jag inget hellre gjort än att suttit med mina tanter i nå svettigt rum och snackat gojja, Och fått skratta så jag nästan pissat på mig varje gång någon sagt nå skumt skoj. Jag saknar ALLA er så förgäves. 


Och till råga på allt måste jag ta på mig en extra jobb dag på fredag. ! Fan också, Men de hindrar mig verkligen inte från rix fm på torsdag. Min grund plan är att somna 11 ikväll och vakna halv 3 imoron på dagen. För då har jag averkat två nätters sömn. Då kan jag sova natten efter och sen vara vaken natten till fredag hur länge jag vill. för man kan väl inte sova en extra natt ? Äsch omöjligt tänkande.

Har även varit och badat idag. grymt skönt! Hade kunnat fara en gång till MINST. Finns inget bättre än att springa och dyka från bryggan i stugan. Lika spännande varje gång man vet inte om man träffar en stubbe eller så.

Sen börjar längtan efter att snart veta att man ska ut i livet göra sig påmind. Hoho Farmorsara ska bli stor nu. eller inte stor det är bara en täck mantel för att jag vet att jag kan göra som jag vill sedan.  typ dusha i 3 timmar och ligga uppochner i sängen och predika för mig själv utan att någon kommer och frågar vad jag sysslar med.


Nå väl hade varit väldigt gott med en cola. tror jag MÅSTE fara ner och köpa en och slå på värdelösa GH och dränga mina depritioner i cola och gangande på gitaren tills någon förgyller min tillvaro.


Orka vara EMO då ? Nej solen skinner barn, nu LER vi !


Måndag.

Aha första jobbar dagen är ett minne blott,. För utom att försöka att inte bränna nått har jag fått pröva¨på min moppsighet. Jag tror det inte gick bra alls. Eftersom alla vek sig av skratt när jag försökte mitt bästa. well well jag bjöd dom på ett gott skratt säkert.


Helgen var som den vart. Fredan var skoj mesta dels den tappade charmen just vid slutet. tyvärr har nog mig själv och skälla på endast.

Lördan var en underbar dag bör tilläggas. Stugan, umgicks lite med veroolina och avslutningen blev knee board. Vilket jag dock inte var en stjärna på. Fast de var förgäves skoj.tåls att upprepas. Till helgen kanske om jag har tid och motivation att leka med döden :) Vilket dock inte är en brist snarare ett nöje på sitt sätt dock inte dö. men you name it.


Och igår hann jag vakna upp i stugan och stampa i mina egna fotspår av rastlöshet., för att sedan återvända till verkigheten och Matte :) Hann även med ett bad. Yes box de var min helg-. Nästa kan jag bara fundera uti. synd att berrsan jobbar annars hade det varit luleå som står högst upp på listen. Meeeeeeeen den som lever får se hamna säkert där änd¨å :) Hurra.,


Nu ska jag springa till dushen känner mig lika som köket var INNAN jag städade där -


Är våra 17 år över nu? :(


Freaky Freday-

Dagen i klartext.

Jobbet.
Akuten med en glaa gubbe.
Jobbet igen skojades hej värre med allt och alla. de kändes exakt som de ska kännas. de var  KUL  för en gångs skull. tror jag bara saknade rätt humor.
Hem. Så nu sitter jag är och ska försöka fixa mig lite finare än vad jag känt mig på heeela dagen och sen styr kosen till piteå. Två timmar kvar till bussen . Dagen har varit över min förväntan! Även fast akuten var väl inte världens roligaste. Shiiit ska skynda mig nu !Tack så hemskt mycket för "bränslet" Matte. Nu slipper jag min äckelpäckel hallonsaft iallafall! :)Nu ska jag kila och hitta mig nå kläder!


Motivation?

Var fan är min energi ? Varför kan jag inte jobba utan att känna mig missnöjd ? Motivationen är på minus!


Helgen då ? Anmäler här för att skjusa ett gäng glada tjejer till piteå imorn och gärna hämta en gäng fylledunkar också sen framåt natten/ morgonen. vi betalar soppa och Fjixen står garanterat för underhållningen :) Right?

Bhaa Ser framtimot som fan och vara ledig en helg. det finns inga pengar i världen som kan locka mig med jobb ska jag sägaa.

Yehh yeeh vad händer ikväll då? Bör städa här ser ut som en sanitär olägenhet.. Men neej aldrig i mitt liv.

För övriga folk som inte visste så blir sara Öviks bo till hösten. boende och fixat och de verkar rätt bra place jag fixat mig. Där jag lär låsa in mig i typ 2 år eftersom jag är rädd för okänt folk. Undantag kan göras om jag råkas få besök av någon vänlig stjäl här hemmifrån. De måste ske. Saknar alla redan. Lär komma hem oftast. Har dock hört på ryktesväg att jag har flera som mer än gärna kommer på visit rätt ofta. Hoho Övik här kommer jag OM ETT TAG!Me like ! ;)

Filosofi.

Hohohoooo

Mitt pysiska tillstånd har övergått till det normala igen sen sist. De gick över rätt fort som vanligt egentligen.


Nu är jag den lika sinnade individ jag alltid är. Och nu även med Berra på soffan och fiffo på golvet :) Dom har än inte slitit sig från filmen som snart är klar och jag förstår dom den är´bra. MEN då kom min rastlöshet och hälsa på jag. Dam it undra om jag skulle kunna se tv hela dagarna om jag hade nå och göra. Månne om sticka skulle funka ? Tveksamt,


Haha jag ooch berra GICK ner på stan idag . Och  jag vet inte hur men jag sa att jag var för störd för att henne. Sen var det igång hur det skulle tolkas men ingen av oss kom fram till nå.Mer än att de kan tolkas på Två sätt. för störd eller ihop klistrat så blir de förströd. jaaa tack de är nästan alltid lika skoj och hitta olöslig filosofi.

Som varför började alfabetet med S tills jag var ungefär 4 år då började de helt plötsligt med A,. Hmm skumt även vägen med båt till frevis ändrades vid samma tidpunkt i mitt liv. Så förfärligt konstigt. En till konstig sak som ändrades var låten "prästen lilla kråka" hmm jaa var allt mer realistiskt förr eller var de´bara jaag som fick allt om bakfoten ?

Well well nu ska jag lägga mig och mosa friiida lite.,

Tsack och hej mosad tjej,


Lägg märke till mina få glada gubbar

Kära blogg.

Jaaag har inte varit så aktiv. jag får passa mig så jag inte hamnar på top 10 över dom minst aktiva bloggare.

Sitter här och är DÖ less. Ännu en helg på jobbet. KUL ! eller så inte . Jag känner hat över tillvaron för en gångs skull. Helst hade jag väl vilja sitta med Berra och fjix och förtära alkohol för att slutligen hamna på hotellet för att sedan göra en mördar resa hem med min gula pärla till cykel. Eller varför inte somna som en klubbad säl hos matte ? Hat hat hat hat. Låt den här helgen vara över nu. orkar fan inte !

 Var dock ledig hela veckan. och de kallar jag nice. utgång på onsda för mig och Berra . För festen var höjdpunkten. Dra på trissor så skoj.,  Sen har man bara glidit runt och känt sig som en människa som har tilhört verkligheten som har varit sedd för nått annat än att koka choklad och linda ben.  Hat hat hat.

Igår var än en sån där dag då man bara gick och var nöjd med det mesta. Först bli väckt av en mattias, Sen Överkalix, bjumis, Boden och slutligen  sängen igen. Bhaa så jag tycker om att aldrig vara på samma ställe.

Jaja nu ska jag sitta här och vänta in fest folket som ska blundra garderoben sen  sängen igen. Hat hat hat hat hat hat.


Döm mig snälla nu inte som nå satanas EMO  som sitter i en vrå med huvudetneråt böjd och skär sig, Imorgon kan allt kännas bättre.Hat hat hat hat hat hat hat hat. men bara för tillfället


Eller ?

Jag luktar illa.

Och jag är grymt less. ALLA  ska ut idag till och med Berra fast hon jobbar imorn. Dock inge mördar pass. Hade också villja ut idag. MEN bara för att jag  jobbar 12 timmar imorn också så vet jag iinte om jag kan. Känns lite ovärt. lite taskigt mot mina gammlingar och med arbetare. MEN jag tror jag faaar. va fasen jag lever en gång. Ska jag då slösa bort allt med att bråkas för jag ska sova mer än 3 timmar per natt ? Nej nej ge mig 250 kg kärlek ikväll så fixar jag 250 kg kaffe imron . Right ?  Ni får en uppdate imorn om hur de hela slutade !
 

Jag trodde föresten att min kära gammel mormor glömt mig men i natt har hon hälsat på.Eller jaaag har iallafall drömt om henne för första gången på guuud vet när ! Tusen tusen tack ! Har tänkt på dig i princip hela daaagen. Som jag saknar diiig ! Hoppas vi ses när de är dags, Men int än på minst 80 år ska du tro ! <3


Tack och heeeipaaa


Tummen upp

Yess yes.

Dagen var bra., fråga int vad jag gjort. för jag ORKAR inte rabbla upp allt till alla snokers.

Jag sitter iallafall här nu och drar mig för att lägga mig och sova i  ett tomt hus. jag HATAR ensammheten, Den skrämmer mig. vem ska jag prata med ? vem ska jag avalöja mina INTE  sjuka tankar till ? Hmm nu är de nästan så illa så jag tar bilen och kör till stugan och lägger mig på lämpligt ställe och hör när resten av familjen snarkar. Är de någon mer än jag som somnar lättare av att höra någon annan  sova i iallafall rummet bervid om int annat bakom ens rygg? Hmm jag hoppas att Matte ringer ttyp nu och erkänner att han är mörk rädd och hör om jag inte kan komma och skrämma bort alla lejon från garderoben. Eller iallafall att fiffo ringer och skriker att hon kommer NU ! :) ´Friiida ring mig nu ochkom nu .,


Jaja måst bara avslöja ett kapitel från min dag. Var hos kusinerna idag. och kom på mig hur mycket jag saknar hästar egentligen. Jag visste väl att nått fattades i mitt liv. Jag behöver en tjurig häst och ta hand om . Helt klart.,  Hittade även rätt på nå snöiga bilder på pixbox som fick mig och tänka på mina guldiga slalom skidor. Ingte för att dom är gjorde av guld för dom trööööga. Men bra åkare och bra skidor. betyder alltså guld. Jaaa jag tror jag kan kalla hela min tillvaro för guuuld. Den är på topp här vill jag stanna jag vill inte här i från. De ja kan gnälla på är detta väder- Var är sommaren ?


Jaja de här blev lååångt och ointressant inlägg men LÄS !


Livet på en pinne

Oinsperared och less på kraven och stressen. de kallas tvivel det där som stör !

Jag vet inte men dagens första 10 timmar började kanon. Men éfter jag slutat jobbet så rasade kurvan rakt neråt. Tack vare min lökiga pärla till bil som var givetvis tvungen och tjura ihop på mig just utanför snurran. Yeeh right.

Jag tror att jag och röda faran måste ta ett uppehåll i våran kontaktskap. Men ändå så är jag sjukt beroende av dig. Jaajag ingen kan vara perfekt inte ens bilen ! Kul att jag pratar om min bil som om den vore en person. Kul att jag är så normaaal då. eller så inte !Slänger upp en lista. var läänge sen nu ! :)

1. Fullständigt namn? Sara Margareta Andersson. Hmm de var nog allt va jag vet :P
2. Ålder? Jag känner mig som 12 men dom säger att jag är 19-.
3. Vart bor du? deep star givetvis
4. Bor tillsammans med? Hmm just nu bara tjuvarna i bastun annars med hela familjeen faktiskt
5. Färg på ditt hus? Orginellt nog rött och vitt :O
6. Hus eller lägenhet? Hus såklart då får man ju skrika hur högt man vill om man råkas bli sur,
7. När är du född? Igår känns de som- annars 27/2 89 vill nu ha plats och tid också eller ?
8. Klass? Ingen för tillfälle. Men om jag fick välja så eh op liiite till
9. Vilket år tar du studenten? I juni var de klaaart.
10. Något jobb? Ohh yeees.
11. När gick du upp i morse? tror den var 6 men 7 var jag vaken ,
12. När ska du sova? Ehh när jag är trött  :P
13. Duschat idag? Japp än är vattnet i örona.
14. Kramat någon idag? Yees i doo :P
15. Pussat någon idag? de också :)
16. Vad har du ätit idag? Allteles lagomt. Höjdpunken var nog youghurt i morse ! Mumma
17. Dagens klädsel? linne och shorts för tillfälle
18. Dagens smink? Eyy jag är orginalet själv
19. Dagens sötnos? jag har några kanditater :P
20. Dagens roligaste? En på jobbet helt klaart

socialt:


21. Har du många vänner? Jaoo jag tycker då det dom är då världs bäääst
22. Hur många har du kysst? Ehh ?
23. Vem kramade du senast? Hmm var nog mattias :)
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Jag kan tro 1 .
27. Har du pojk-/flickvän? Japp japp en pojkvän "!
28. Vem pratade du med i telefon senast? Kan ha varit Berralisa
29. Vem fick du senast sms ifrån? Mattias

favorit (just nu):


31. Film? Int vet jag är int så insatt.
32. Låt? Kul att jag vet då. näääe!
33. Mat? Paaaalt de bästa är !
34. Dryck?Varför inte lite cola?
35. Färg? Blått och gult
37. Stad? Humm svårt.
38. Land? sverige
39. Ämne i skolan?Var nog karaktärsämnena :)
40. Människa? Meen dom är ju fleraaaa


senaste:


41. Personen du tänkte på? De står mellan Lisa och matte. Dam it.
42. Personen du kysste? En mattias
43. Gången du spydde? (a)
44. Gången du grät? Var nog förra veckan kanske
45. Pizzan du åt? Någon familjepizza hos jennan :P
46. Gången du var i Göteborg? det har inte hänt
47. Gången du var i Stockholm? I maj . Jag vill nästan dit igen bara för att gå på grönan :P
48. Gången du var full? För någon vecka sen .)
49. Gången du var hög? Jag är allltid hög ;O


antingen eller:

51. Svart eller vitt? Vitt som snö :)
52. Hund eller katt? Vovve :)
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på. men mys går aldrig fel iallafall :)
54. Tvspel eller datorspel? tvspel ge mig ett wii nu!
55. Singel eller upptagen? Upptagen !
56. Hångla eller ha sex? Hm någon bra kombo
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? helt inge av det,
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? Tvn gör mig bara orolig
60. Blont eller svart hår? Blont iallafall på min skalle men de är väl lika båda :P
61. Har du blåa eller bruna ögon? Yeees blååa säg till om någon vet hur man ändrar ögonfärg jag gör de dirr !
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Gbg även om jag int vari där men iafa :P
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? Cooola :P
66. Pizza eller kebab? Är inte bäda pizzor fan ?
67. Randigt eller prickigt? Jaa de beror på vad, men zebror är faktiskt randiga.
68. Älska eller älskas? älska helt klart !
69. Leva eller dö? Lifeeee :)

antal:

70. Personer du älskar? De är en del faktiskt :)
71. Personer du hatar? Hatar är ett stark ord!
72. Gånger du varit full? Någraaa stycken kanske :P
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Väääh?
74. Glassar du ätit på en dag? Ingen alls :P
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? den som lever märker ju :P
76. Gånger du haft minnesluckor? Alltså de där går int och fråga mig
77. Gånger du varit hög? Ingen alls :P
78. Personer du saknar just nu? Åtminstone ett dussin :(
79. Gånger ditt hjärta brustit? en gång för läääänge sen !


vem:

80. Vill du kyssa nu? Mattias såååklart-
81. Ska du träffa imorgon?De återstår och se säkert en hel deel :P
82. Sjöng du senast för? SSäkert någon ppå jobbet :O ojoj stackars dom
83. Hade du senast en msn-konversation med? Liiiisa
84. Spelade du tvspel med senast? Kanske jonte myra :P
85. Vill du ta med på resa nu? Fiffo, Berra, Mor, Camilla, Jennan, Säänni, Mattias, Mormor har säkert glömmt tio till
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Mig själv eller min cp bil
87. Förtjänar att dö? dom som liider helvetes mycke och de går inte och göra nå bättre
88. Är söt? Mattias  :) Smör smör smör smör
89. Vill du sova jämsides med i natt? Matte skulle jag tro :)


vad:


90. Gör dig glad? Vänner !
91. Gör dig ledsen? Ett jäkla oflyt på allt
92. Vill du helst göra nu? Baaada
93. Önskar du att du slapp göra? Städa. men de finns trix så jag slipper. Jag skiiter i de helt enkelt :)
94. Vill du ha nu? Typ en ny bil skulle sitta bra. sen en hund och en resa också :)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Är sååå länge dit så jag har tid och fundera :P
96. Längtar du till? När jag blir leeedig
97. Tycker du om dina betyg? Jag skäller int på dom
98. Ångrar du i ditt liv? Man ska aldrig ångra sånt man gjort bara sånt man inte gjort så en del.
99. Är det bästa som hänt dig? Hmm jag vet inte finns mycke braaa
100. Hur mycket är klockan? 18,48 Prick?


Sun stårle. ( lär korv)

Underbara dag !

Började först med att vakna eller rättare sagt började dagen med att bli väckt ! För en gångs skull uppskattade jag nästan att bli väckt fast jag var trött som en hamster ! Well well sen frukost och lite härj med matte :) Kul kul ! Nu sitter jag här hemma själv. Saknar ihjäl mig efter Frida, Lisa, Jennifer, Martina och Camilla jaaa alltså jag saknar MINA tanter :/ Tur tur tur att jag nu ska göra lite åt saken och hämta ena tanten. alltså tant frida. :) sen ikväll får jag förhoppningsvis träffa alla andra av dom också :) Längtar fett efter att få komma till lappis slänga sig på soffan altenativt golvet och snacka en massa gojja för att sedan basta ut alla och slänga sig i den skumma lappis sjön :) Kärlek kärlek !


Nå joo igår nötte jag dagen med mattias iallafall efter lite raseri utbrott över att jag inte kunde spela golf och att jag höll bokstavligt talat på att frysa ijhäl i bjumis var det väldigt skoj :P Hann även förbi stugan och fick ´go mat. Hoho hoppas det finns kvar rester åt mig tills jag ska dit :)  Mys mys :P

Nå skepp och hoj på er alla läsare . (?) Nu ska jag och tanka bilen och bli ännu mer fattig jävel.

Lisa, Frida, Camilla, Jennifer, Martina, Mattias, Verran .   Me like


Rädd sara

Hur bär jag mig åt ? Var är alla min trogna läsare ? Semester kanske ? Japp semster är det ! Int är jag bitter  bara sjukt trött !

Haha Lisa är rätt lätt road.
Mitt under de värsta åsk vädret ringert jag i ren panik till henne. Eftersom strömen var be gone och på köpet sprang jag till bilen just exakt när åskan var typ här. Ringde lisa hyper ventilerade och förklarade allt från början- Hämtade upp henne och fick höra att hon hade skrattat åt mig minst 10 minuter. Hmm någon som vill skratta med mig och inte åt mig ? :P Äsch fan är för trött för att förklara.

Taaaack min dag är förgylld och över. Vi satasar på imorn !


RSS 2.0