Long time a go

Oj de var ett tag sen sist.Har dock inte hunnit med så mycket. Mest jobbat och umgåtts. Känns dock riktigt tråkigt att nästa vecka är sista. men sånt är livet. Och jag jo jag kan ta fast jobb på stället  om någon undrar.


Har under tiden jag inte ORKAT  skiriva här. Varit till sandskär en sväng. Eftersom jag  bara varit där en gång tidigare och det  var när myggen pussade oss lite för mycket. Så var jag såld. Hann gå runt där också¨.  Stranden var hämtat ur en saga. Och det övriga vet jag inte men det var mäktigt. ! jag är så gott som mål lös!

har även hunnit med att tvätta min telefon i tvättmaskinen. Så nu har jag "fynda" mig en ny jäklel.


Helgen är jag ledig och imorgon också. Kan kanske behövas. Efter en väldigt omtumlande vecka.! Känns ändå bättre idag än igår.
Nu ut på altan innan jag måst fortsätta med att städa . Bil bingo ikväll be för oss att vi vinner :)


Dam it

Från och med nu så funderar jag inget mera och så slutar jag vara sur på mig själv också. Tanken var god men förvandlades till ett misstag. Kan man göra mera än att försöka!?
Nu ska jag lägga mig i soffan med Matte!

Nej

Jag tror de är lilka bra och lova er MAX en uppdatering per vecka.


Och just på helgerna. Inte för att det är mindre och göra eller så men ibland måste man ju bikta sig.


Veckan har helt otippat spenderas den mesta tiden på jobbet. Jag har även klarat av ett köks pass  i veckan. Och just den dagen charmade jag dom flesta med mina kopiöst goda muffins. Även fast en del var hemskt skeptiska innan dom väl var producerade! Sen har jag jobbat utan någora komplikationer. Fick även veta att jag hade delikation till insulin och haft det ett bra tag. Jag ska om tre månader tvätta mina öron så kanske om världen blir lite mer tydligare :)


Men just nu är det helg. Och jag tror jag njuter lite faktiskt. Av att få vara ledig vädret är på topp och jag har sovit gott i natt utan att störas av några jobb drömmar!

Ikväll så blir det luleå kan nog bli trevligt :)
Tänk så många gånger! Jag har tappat räkningen och varje gång blir jag lika besviken på mig själv. Ibland undrar jag om det går och rymma från sig själv ett tag. Eller åtminstone kunna lägga en lite bit på rätt ställe och börja fundera på¨hur man kan lägga resten rätt också! Jag vill köpa mig en tids manskin bakåt iallafall en dag om man skulle råkas göra något fel under dagen. För en dag räker om det är något allvarligt fel förstår man det på direkten.


Lagomt kryptiskt av mig!
Öhh?

Oj jag tror ni får leva med min dåliga uppdatering,

Har inte hänt ´så värst mycket sen sist tror jag.

Helgen slösades bort på kalix dagen, Nu i efterhand vet jag inte om det var riktigt värt det. Var dyrt och sura vakter som lät folket bli uppp äten av mygg förens dom släppte in oss. För festen i gg var dock riktigt skoj vi sjung, sprang i från mygg och åt äckligt gott :)

Veckan har jag jobbat. och helgen ska jag jobba. Så jag får fortsätta drömma om att få fara i stugan mer än en natt. Ågesten gnager nu när jag vet att mina kära börder åker knee board. JAG VILL JAG VILL!Nu ska jag fortsätta med att inte göra något alls så har inte riktigt tid här.


hejs


RSS 2.0