Less

Ush och fy skulle bara villja dra täcket för huvudet och i bästa fall titta upp när någon har fått ordning på allt åt mig. Till exempel fixat ett jobb till mig helst på ett grupp boende var fan som helst. De är verkligen jobbigt och ha drömmar man inte kan uppnå med att bara plugga och sen klura ihop ett jäkla fint cv och få jobbet. Nej ush dagen började kanoners men nu känns de som om jag kan ringa till vem som helst och bara lipa och få prata av mig men jag ska skona mina rara kompisar från de. Om livet ändå bara skulle kunna gå ut på att jobba, umgås och må så bra som möjligt. Men  de var då ingen som sa att de är en massa skit där imellan också.

blaaha blaha

Kan ju unna mina få läsare en kort och väldigt odramatisk uppdatering!

Hur som haver har jag påbörja praktiken nu känns väl rätt bra kanske lite skumt jag menar om man jobbat med äldre i ungefär 200 år så är de inte så mycket mer än att lära känna en massa människor. Jag kanske inte känner nån gamling på stället men jag kan ju helt klart säga att jag vet på en ungefär hur dom funkar.


Sen så väntar jag på att IKEA ska höra av sig. Jag vill verkligen ha jobbet kan jag meddela folket.
Annars sticker jag till Umeå på fredag och är där helgen lång. kommer bli skoj och få umgås med ida non stop ett tag !


För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


Ibland tror skulle jag kunna tro att de är min poetiska tvilling syster som skirvit den där låten.

Grymt bra jag vet exakt vem jag skulle ha skrivit den åt om de var jag som hade gjort det! :)

allt och lite till

Då var interjuven över och jag känner mig kluven. Jag vet inte om de är värst om de går skit hela vägen eller om de går skit i början för att sedan gå bättre. Hur som haver var jag nervös hade hjärnsläpp och glömde totalt bort hur man gör när man pratar. Jaja nu återstår de och se och hålla tummarna dock var alla andra så himla duktiga så de kan nog vara svårt men hoppas får man nog :)


Annars så börjar vi nog få en vardag i detta hushåll. Matte ska tillbaka på billerud ett tag och själv ska jag agera praktikant med hopp om att jobba medans och sedan efter jobba tok mycket. Dock verkade chefen ganska så rättvis. Hon tyckte att jag mest glider mig runt alla avdelningar och lär känna gammlingarna och sen är jag klar för att börja vika när det behövs-. Och jaaa jag fick vibbar av att jag kommer trivas. Framförallt när stället är rätt så nybyggt jag trivs mindre bra faktiskt och jobba i tråkiga lokaler som inte är upp piffade sen 1800 talet . men iallafall nästan . :)

Hur som haver har jag då fullt upp till söndag morgon vad jag kan komma på :) SKÖNT

Torsdag

Oj detta är nog en bortglömd blogg.

Jaja sen sist har allt bara rullat i lådan så att säga. Har mest umgåtts, haft ångest över min jobb kariärr som mest står på tomgång och sen har jag även bara skräpat.

Annars är de bara bra om två veckor är de UMEÅ som gäller för hela slanten . Kan nog bli ganska så nice.

Sen har jag även blivi kallad till IKEA på interjuv dock bara en helg tjänst men jag hoppas då på den för IKEA verkar faktiskt som en jäkla vettig arbetsgivare med bra åsikter. Bara hålla tummarna och göra sitt bästa med andra ord.

Nej nu ska jag mest avsluta de jag håller på med och sen styra mot jobbet blir 3 nätter och jobba och jag känner redan hur baklängest jag kommer känna mig efter de :) Men natt är egentligen inte ett problem de är rätt skönt måste jag säga :)


Tack då

RSS 2.0