Dag 07 – Min bästa vän

Oj de  blev lite si och så med denna uppdatering men jag kör väl när jag orkar så har jag något och skriva om ett tag iallafall.


Min bästa vän. Jäkla svårt de finns så många av mina vänner som verkligen är bäst på sitt sätt. Och de vet ni att alla är bäst bara för att ni är ni. Men bara för att  uppmärksamma en jävligt speciell person i mitt liv ska jag faktiskt ta och säga att min mormor är en av de bästa vänner jag har. Som mina föräldrar skulle jag villja att alla människor skulle ha en person i sitt liv som är som min mormor. Hon tänker verkligen på allt och alla. Hon är glad, har jäkla bra humor, säger vad hon tycker och inte minst av allt får hon en att känna sig så trygg. Hon går inte riktigt och beskriva i ord, nej hon måste faktiskt upplevas. Så jäkla bra är hon. Hon har verkligen fått mig och inse att man inte ska vara rädd för bagateller och att man måster kämpa för de man vill. 
Och så här i efterhand har hon berättat att när min gammel mormor (Hennes mamma) dog. Så ringde en ängslig 9 åring henne varje dag ett jäkla bra tag till henne varje dag, 9 åringen kanske inte ville något märkvärdigt mer än att få höra att hon var där. Jag hoppas att jag ger henne lika mycke glädje som hon ger mig för hon är verkligen någon som de nog bara finns en av.


/ En riktig jäkla lip sill.

Dag 06 Min dag.

Den började ju bra iallafall första halv timmen fast jag var jäkla trött. Sen satt de igång fick först ett jobb sms om imorn. Och eftersom jag ändå jobbar från fredag till Måndag kväll känndes de faktisk att jag kunde vara ledig imorn ändå. Så väntade 100 år innan jag svarade JA,. men lik förbannat fick jag det, Nu ska jag faktiskt inte klaga över att få arbete en om man jobbar 8 dagar av 9 så är lediga dagar välkommet. Även om jag är arbetslös eller de tror väl af iallafall, Suck!

Sen iallafall så när jag skulle häva i värmen i bilen framme vid jobbet. Händer det som inte riktigt kan hända . Kabel jäkeln började brinna. Min hand flata blev svart behöver jag säga  nå mer än att jag nu stört mig hela dagen på sånt som hände inom en halvtimme. Nej de blev bara lite för mycket för en sara.  Hoppas sista delen av dagen blir bättre ska iallafall se hockey med lisa och då får jag avreagera mig och Lisa kommer mest troligt skratta åt mig så de blir nog fint :)

Dag 05 - Vad är kärlek?

Först och främst vill jag nästan ge pisk åt såna som säger att vissa männikor inte vet vad kärlek är. De är ju så olika från person till person och jag tror inte man kan slå upp någonstans vad de är egentligen är. Nej det måste upplevas!

Kärlek för mig är något som gör mig genom lycklig och får en och känna sig trygg. Något som får en och må bra . Jag känner både kärlek till personer men jag kan även känna det till vissa platser. De är dock skillnad såklart. Jag skulle ju kanske inte kunna dö för en plats men helt klart för personer. För mig finns de helt klart skillnad på kärlek. Jag menar de är ju klart att man kanske inte känner kärlek på samma sätta till sina vänner som man gör till sin pojkvän. Den kan ju  vara lika stark dock men de känns ju helt klart på olika sätt. Jag menar man känner ju kärlek till sina vänner och i sin pojkvän är man ju kär i och känner kärlek. (Nu var detta jäkla luddigt.)  Och man märker helt klart när man upplever det  går inte att missa jag lovar. jag har dock äran och få uppleva det hela tiden.


Nej fy fanken de är inte så jäkla lätt och beskriva något så självklart.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Oj lyckades inte hålla uppe min bloggande så länge. Om de är nån ide ens? Läser någon om någon läser vem i sånafall?


Vad jag åt idag? Mackor, någon äppelkaka på jobbet och lite korv till middag.


Hejdå!.

Dag 03 Mina föräldrar

Jag håller i mig än haha de är helt otrolig. Kan kort uppdatera om att jag  kommer få hem mitt zumba senast på tisdag då ska här bomas igen så¨ingen kan tjuvkolla på mig och sen ska jag svettas har räknat med att försöka träna varje kväll mattias är  uppe i överkalix jag tycker de låter lagomt :) Sen har jag även varit hos benknäckaren idag och de såg bättre ut med mitt  skeva bäcken och de hurra vi för snart hoppas jag på att jag kan lyfta upp en proppfull korg med mat när jag är och handlar utan att få tårar i ögona :) För övrigt är de natt jobb hela helgen som gäller . Puh jag lovar stället har mest spöken i hela stan men än så länge har jag lyckligtvis inte sett några och vill inte se heller .:)

Nu över till saken.


Mina föräldrar alltså. Skulle önska att alla i hela världen skulle ha fått växa upp som mig och ha ett par föräldrar som verkligen stöttat en i allt och även visat vad som är fel och rätt här i livet. Jag har alltid haft två föräldrar som varit närvarande och verkligen brytt sig. De gör dom även nu när jag är vuxen såklart. Och de är jag väldigt tacksam för.  Dom har aldrig ställt några större krav på mig dom har varit nöjd bara jag skött mig någolunda och att jag klarat av skolan. De finns så mycket och säga. De är ju dom som har uppfostrat mig och fått mig och bli den jag är idag. dom har vissat att  De viktigaste för en familj är  att man får vara tillsammans och glädjas åt att få vara det.  På sommrarna har vi  varit i stugan och ute med båten. Och vintrarna på skidorna.  Som sagt de finns mycket och säga men de viktigaste är ju ändå att dom vet själva hur mycket dom betyder. Jag är en väldigt lyckligt lottad en som får ha världens bästa päron :)

Dag 02 – Min första kärlek

Nu kommer jag inte räkna upp alla man har varit kär i på mellanstadie de klassar jag absolut inte som kärlek när man var kär i 5 stycken varje vecka och la ner kryptiska kärleks brev i bänkarna. De är bara sånt man gör och egentligen när man tänker tillbaka så vill man bara skratta för att man var så  gullig ändå. :)


Hur som haver Min första absolut riktiga kärlek är ju såklart Mattias :) Jag klassar inte mina tidigare förhållanden som riktiga. Eller jo dom var ju riktiga men för mig nu (Några år senare) är det inte riktig kärlek när personer gör mig osäker, besviken  och nästan börjar tvivla på sig själv. Jag ska inte sticka under stolen med att då var då och just då var jag kär och då trodde jag nog de var kärlek. Men man blir ju bara klokare med åren så.


Som sagt Matte. Vi träffades på hotellet. Och jag hade väl inte från början någon aning om vad de var för någon guld klimp jag tvingade sova på soffan efter krogen. Sen träffades vi några gånger och eftersom han jobbade borta mycket gick telefonen varm kan jag säga. Och jag minns än idag när jag kom på mig själv att jag faktiskt hade fallit för han. Jag var i Kåbdalis med familjen och gick bara och väntade på att han skulle höra av sig. Nej de kom inte på frågan att jag själv skulle höra av mig av någon konstig anledning. Men han hörde som sagt av sig. Och nu snart 3 år senare bor vi tillsammans och tagit oss tillsammans igenom både roliga stunder och lite tuffare. Han får mig och känna mig så glad och uppskattad för den jag är. Utan tvekan så är han världens  underbaraste människa som går i ett par skor. Ibland undrar jag hur all kärlek får plats i min kropp de är helt sjukt. :)

Jag Älskar dig!

Dag 01 – Presentera mig själv

Jaja jag gör väl ett försök då.


Ids nu inte berätta namn nummer och adress för de vet ni redan och allt de där i mellan. Men annars så är jag rätt glad av mig försöker iallafall se livet från den ljusa sidan och om de är för jävligt går de alltid och drömma att allt går ens väg. Sen är jag också en jäkel på att vara sur jag är max sur en halvtimme (Läs 5 minuter). Så mig går de ju faktiskt och bråka med. Det finns inte riktigt tid med att vara sur, butter och hatisk här i livet. Rätt som de är så drar någon ut kontakten och de blir svart och försent, det är inte meningen tror jag att människor ska gå runt och deppa ihop det finns möjligheter till de bättre överallt de gäller bara leta rätt noga så.

Annars bryr jag mig verkligen om människor i mitt liv. De är ju dom som förgyller min vardag och sånt ska man vara rädd om. Annars kan jag vara en riktig lip sill också speciellt om jag läser eller hör något som verkligen berör mig de kan vara allt från väldigt sorlig saker till väldigt positiva. Joo jag gråter på brölopp också. Tro mig.! Jaa de var svårt de här . Skit samma ni som läser vet väl hur jag är ! :)

Tagen av lisan ska försöka skriva varje dag . men lovar gör jag ej !

 

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


puuh

Kära blogg.

Undra om de är rent utsagt lagligt och se till så ytterdörren går i bak lås i en veckas tid? Eller är de kanske mer lagligt och kinappa min sambo liiite. Eftersom jag behöver kvalitets tid och här hemma går vi om varandra när han slutar jobbet ja då fan börjar jag eller om vi är lediga samtidigt nån kväll ja då  är de nå annat! Nå var livet lätt i Turkiet en vecka!

De är nog bara bita ihop och boka en semester någerst någon helg. Skumt vi bor tillsammans men måste resa iväg för att hinna vara med varandra :O Så är livet på min pinne

RSS 2.0