Nytt inlägg

Några små funderingar kan jag lägga till på denna blogg.

Jag har i några år gått och varit övertygad om att den häftigaste känslan jag upplevt var när min lille bror tog sig ett SM guld. Men nu måste jag nog tyvärr putta ner de en trappa eftersom min bästa kompis sen sandlådan snart snart har sin småtting här. Och med handen på hjärtat är känslan 1000 gånger häftigare och lyckligare än de först nämda dock var det ingen dålig känsla och känna sig stoltast och gladast i världen då heller. Men nu det är en härlig kombination känslor. Önskar dom all lycka till och jag vet att min envisa bästis kommer fixa detta hur bra som helst. Nästa gång en sådan här  härlig känsla kommer infinna sig är väl den dagen då jag får småtting.

Allt har sin tid här på jorden

byxor

Dagens diss: Bort tappade jävla nya byxor.

Dagens hiss. Natt jobb på gruppis och att någon jag tycker väldigt mycket om kommer hem imorgon :)


För övrigt så avslutade jag för ett tag sen pass nummer 1 för dagen nu ska jag mot älgen mamma har fixa ihop lite tacos och de tackar vi för :) För er som missat är de vår ute nu-. Humöret kommer vara på topp nu ändå fram till hösten-.  Jag älskar verkligen den här årstiden och än mer nu för snart får frida och Patrik sin lilla bebbe och för hoppningsvis får jag vara lite barnvakt har fram över :) Helgen tillbringas i piteå de känns alldels underbart :)

sen sist

Nu är blogg torkan ett faktum. Ska jag vara ärlig roar de mig mer att läsa än att skriva :) Men ni ska få en snabb uppdatering om den senaste tiden hur som haver.

Mina kompisar får större och större magar och själv längtar jag mer och mer efter att dom små ska få se dagens ljus :) Sedan har jag försökt ha praktik den här månaden också. Utan större fram gång må jag säga . Det har alltid kommit nå jobb ivägen så jag har "skolkat".

Sedan har om någon nu missat de har jag blivit ett år äldre jag vet inte om jag vart så mycket klokare av det men bortsett från att jag jobbade hade nog min födelsedag kunnat bli riktigt skoj. Fick iallafall till ett kak kalas för anhöriga vänner så jag klagar ej :)

På tapeten har jag en skööön helg i piteå med min bättre helft om en vecka eller så.- Det gillas jag tycker att man ska få unna sig själv saker ibland också. Så detta är perfekt ! Men innan dess ska jag jobba och just nu tvättar jag. Dock  tror jag att jag har tagit mig vatten över huvudet. Har en översvämmad tvätt korg och knäpp som jag är har jag bestämmt mig för att tvätta täcken och  sånt där man helst inte vill tvätta när man är bekväm av sig.

Så med andra ord har det varit fullt upp senaste tiden och nu ska jag njuta av att få vara ledig lite grann

Då var de färdig skrivet nu då!

RSS 2.0