Nej

Jag är knäpp jag fick ett ruksigt il om att villja åka skidor. Visst finns de annan träning jag också tycker är skoj men med mina dåligt disiplin så funskar jag typ om jag ska och springa ja då slutar de med att jag går och så vidare. Med skidor har man ju inget annat val än att pina sig själv upp och ner och rakt fram.
Jag måste ta tag i de här med träning nu på en gång. Zumba i grupp kanske.  Är någon på ? Men jag dissar de sen när de är så man kan åka skidor bara så ni vet,. Eller fotboll går också bra faktiskt. Måste nog hitta mig en tränings kompis med en gång nu typ. Detta duger inte.

Om någon i kalix ändå skull göra nå projekt från soffpotatis till vasalopps åkare så skull jag nappa.
Och nej jag ställer mig inte i ett gym de är för tråkigt.
Nu

Kalixbo ligger på plus i mina ögon för tillfälle, Vi har fått en värdechek och köpa nya tapeter för. Och de värsta med allt att de finns ett par dunder snygga pappersark som ska få pryda sovrummet jag kan knappt vänta :) Nu är de bara och bearbeta karln så jag får min villja igenom i tv rummet också men de går ganska bra  med mina övertalnings försök faktiskt :D Hurra jag kan knappt vänta åhh våran mysiga lägenhet ska få fina väggar också :)

Tisdag.

Sen senast då.

Valborg har varit och farit. än värre är de nästan att våren verkar ha gjort samma sak tyvärr. Telefonen har kommit och jag tror jag kan skirva sms nu under 5 minuter så de tar sig iallafall lite . Haha tekninska Sara.

Annars så har jag hunnit TVÅ  gånger till haparanda sen i fredags. Inte ekonomiskt av mig jag kan inte ens säga att de var nödvändigt men hittade dock världens snyggaste krukor som nu står och skiner ikapp med mitt zink hus. Jag kan ju alltid hoppas att växterna jag köpte till överlever sommaren iallafall. bör tilläggas att jag köpt mina FÖRSTA klackiskor stark insats för mina 22 år på jorden :)

Annars är läget bra är dock sjukt sugen på en resa var som helst .
RSS 2.0