Måndag

Go kväll såhär mitt i allt.


Egentligen så känner jag att jag skulle kunna somna nu på en gång så trött är jag. Men valde och vänta till Mattias kommer hem känns som om man bara går om varandra för tillfället. Tur dock att turkiet börjar närma sig och då jäklar ska vi passa på och umgås och ladda om batterierna som för mig del är helt jävla slut körda. Behöver verkligen få slippa verkligheten ett tag eller två. :)


Annars händer de inte så mycket under månen. Jobbat HELA helgen och även lite idag också. Är nog kanske ledig imorn vilket är behövligt. Har även tagit mig ut till ryssbält en sväng ikväll och hälsa på Verran och Morgan samt deras lill tjej som var grymt söt måste jag säga :) 


Näee detta var inge bra blogg försök. Men som sagt bara denna vecka går fort så vi tar oss iväg någon gång. Fick påpekningar från jobbet idag att jag endast ska slappna av och njuta där borta. Jaaa jag tänker ta mig fan inte ens bädda sängen eller städa upp mina kläder efter mig, De är ett plus om jag ens ska sända en tanke till allt som känns lite halv tufft här hemma.

Lite smått

Jag har varit ledig en hel ONSDAG. Detta har inte hänt på de senaste månaderna. Jag klagar inte men ändå klagar jag. de är sjukt tungt eller frustrerande och känna att de är skönt (lite för skönt) Och vara ledig men jag antar att jag behöver detta ändå. För fredag stiger jag på karusellen igen. Fredag gruppis och sen är jag tillbaka på verkligen hemma plan.


Annars har jag hunnit med IKEA idag också. Investerade mig i jätte blommor och självklart nå krukor som bamsingarna rymms i. Fick mig även lite miljö ombyte igår till idag. Var sjukt skönt och vara i stugan och leva som man var en gud. Imorn entrar jag i vardagen igen för här ska de storstädas. Jag har bara inte bestämt mig vilket rum de ska bli än :P


Sen ska jag passa på och gratta Verran och Morgan till en liten tjej !  De är konstigt av tre gravida kompisar fick alla tjejer. :P

,,..

Jag känner mig som världens tråkigaste tjej för dagen. Jag kommer hem dushar somnar, äter och sätter mig framför tvn. Vad fan är de med mig?


Eller kan de vara ett vanligt fenomen ?

Här är jag igen

En kort uppdatering om läget .


Sista dagen imorn jag officielt har jobb. känns väl lite halv bittert även fast jag känner för en kortare semester men sånt är livet. Har iallafall jobb tre dagar nästa vecka och ett extra pass på fredag. Känns faktiskt rätt skönt om jag ska vara ärlig. Kan nog vara nyttigt och komma in i de gamla vanorna igen. Jobba hur som haver jobba natt för att sedan jobba dagtid typ 2 dagar efter blir lite halv skönt faktikst och få varva ställen också dock . FÖRHOPPNINGSVIS! De förutsätter ju dock att jag får sms förfrågningar och är snabb som satan också. Lite gruvensamt är de dock detta med arbetsförmedlingen stället ger mig fan ångest som satan .


Annars händer de väl inge mer än vanligt . 3 veckor kvar till turkiet och de känns underbart att de snart är dags. Kommer bli rätt härligt och få se min sambo mer än på kvällarna och helgerna faktiskt detta kommer uppskattas :P


Jag vill

Måste bara uppdatera alla om de senaste . Jag kommer mest troligt strunta i att bli förskollärare i hela mitt  liv. Nu vet jag bättre eller jag har väl funderat ett tag. Jag vill (ska) läsa sociologi när (om) jag kommer in nästa gång dom startar upp en ny klass. Fasen nog var de intressant och läsa om organ och celler också visseligen. Men Nej alltså jag skulle kunna sätta igång imorn. Ja jag kan tänka mig och bli en soc tant. Jag får ju iallafall hjälpa såna som kommit lite galet i livet. Jag tror jag kan passa. Jag ser livet från den ljusa sidan tro de eller ej. Och med lite träning kan jag nog få människor att tro på min optimistiska filosofi.

Idag vill jag iallafall. Inge som helst problem dock och vara undersköterska men jag ORKAR inte vänta 100 år på ett fast jobb !

söndag

Men hallå alltså de här med heminredning då.! Förr var de intressant nästan mer än intressant och samla på på bokmärke. Nej men alltså de är underbart skoj och göra om och fixa och dona så de blir lite annat än va de varit. Senaste projektet är ett bord mellan sofforna. Och så sparng jag upp på vinden på älgen och hämtade min vita håriga matta. :) Jag lovar att sätta upp bilder när jag putsat fönster och hängt upp dom nya gardinerna detta kommer nog bli alla tiders. Föresten har fått sytt en hissgardin också med viss hjälp tack och lov. :)


Imorn ny vecka och nya tag de känns lite lagomt jobbigt med tanken på att veckan innehåller 6 dagar denna gång. Men nu ska jag väl ta mig fasen ändå kunna rycka upp mig och verkligen göra bra ifrån mig. Förutom alla lyft med denna jävla skrot rygg. Mamma jag vill ha en ny!

RSS 2.0