Gällivara

Kort påminelse om att jag lever!

Är hos bror nu. Kan ju inte säga att de ser ut som ett bomb nerslag eftersom det var de jag tippa på starkt. Men när jag gjort en djup dykning insåg jag snabbt att han lever efter regeln "det som inte syns finns inte" Mer deteljer får ni inte!

Dagens annars har bestått av tvättning, Mys med Matte och en visit med Ida till jobbet. Där det sas att vi ska ha månadas lön. Gick rykten om att de var bättre än tim lön så vi köpte det rakt av. Bara fara och skirva kråkor åt veckan så är de kirr!

Har även testa bad karet jag kan med egen erfarenhet säga ha inte för varmt vatten., Jag smällde av tror jag kännde mig då lite kantig för ett tag. Inte bra för dom som intte kan simma när du tuppa av kan jag säga. :p


Imorgon Kiruna nu ska jag ta och roa Jens tills han somnar.




Här ska det vara en bild men har fan ingen alls





Tack och gonatt




Dagens

Dagen har varit full proppad. Alltså en riktig sara dag med andra ord.

Började med att vakna av mig själv så där vid 10 riktigt förvånande hur som helst för att vara jag-.Sen när jag hade VAKNAT på riktigt tuffade jag och Mattias till Happis. Hann slösa på en massa som mamma skulle kallat svamel. Men hur som helst blev de skor och en bikini plus lite sånt där tråkiga saker som behövs typ tvätt medel. (Observera att hon varit pucko igen tvättstuga 7 imorn). Efter att gått på IKEA och dreglat och lite till bar kosen till mormor där de bjöds på bulla och en halv kaffe panna. Vi hann sitta där ett tag hann även bli påhoppad om min dåliga ovana som är snus. Av både Mormor och Matte bör tilläggas var HELT försvarslös med andra ord.


Sedan efter lite prat gasade vi mot kalix. Matte dumpade mig på Älgen. där jag drog med mammsen på springtur. Blev då mer spring och mindre flåsande idag. Har nästan som mål och springa hela vår ruset. I utbyte mot att jag då springer nu varje dag till dess. Tur att Verran har livlig hund, :)


Efter en visit på Älgen kom jag hit igen. Slängde mig i dushen efter rykten om att jag luktade illa hade passerat mina öron. Sen var de film. Rocky 3 var dagens rulle. Så kommer vi till nu . Ja nu ska jag borsta tänderna och övertala matte att han ska komma och sova lär ju vara rätt tomt på nätterna nu i helgen så jag måst passa på medans han inte är på solvalla ;)


Natti !

Och så de dära

Helgen slutade i spontan fest. Var bara meningen och fara till Camilla G och omgås men snabbt in såg vi var vi skulle hamna. Sagt och gjort blev det så också. Hade iallafall grymt skoj hann träffa såna man inte sett på länge :)

Igår hann jag städa och sedan en hedlig utvärdering av går dagen som alltid :)

Påtal om Frida for hon till florida jag är inte ett dugg avensjuk jag hoppas bara att planet kör fel och landar i kalix istället så jag slipper höra hur underbarat de varit. Eller okej då jag är grön av avundsjuka! :)


Annars har jag varit och skjusat dom till Kallax idag. eller okej jag skjusade bara hem bilen. Men, Sen har jag lurat med matte till stugan och nu ligger jag här efter en fika på lyktan och en siesta i sängen. Mycket behagligt! Ikväll är det Berra som gäller. :D

Annars är planerna för veckan. Fara med mor till morjärv och glo. Sen onsdag happis med ¨Mattias och sen drar jag till Jensan i Gällivare för att sedan förflytta mig till Verran i Kiruna. Jag hoppas att jag har informerat henne om att vin ska drickas. Även om det bara är som cola ;)



Nä nu så men hejdå!

Uppdate

Oj nu är jag tillbaka glad :) Dock var inte min emo period så lång varad. Humöret vände i samma vevva som jag fick mat. Alltså med andra ord bli jag monster när jag inte äter :)

Annars händer det inte mycke i lådan . Har hunnit en sväng till happis med mormor och sen har jag varit på piss af.

Igår blev de dock en spontan vin kväll med Matte, Lisa och Fredrik. Det hela såg mörkt ut tills jag frågade mammsen om hon hade nå blött och gott till mig. Och trevligt hade vi :) Nu väntas bara en vrak fest och inte bara lite mys dricka fast de funkar på fest också dock ;)


Idag har jag varit med fridan. Blev årets andra dopp men frida den jäkeln bangade i sista stund så jag fick leka is björn själv. Super kallt. Med andra ord som där is björnar badar. Yes!

Har hunnit med att bowla också. De gick Skit bra i början men sen .........................


Imorgon blir de dock tufft. Dum jag bokade tvätt stuga 7 ! Kan man vara mer osmart. Iallafall  när man har varit sten död före 9 i flera månader. Njaa tror inte de jag.

emu

Sara hon är mest less . Låt sara bara försvinna ett tag där hon slipper tänka så mycket och sen komma för att orka med de mesta.



/ Emo sara

Plask

En kort inblick i min lördag kväll som spårade. Inte på de dramatiskta sättet men de spårade.
Allt började med att de var grillat på menyn ¨på älgen igår. Och huvud gästerna var såklart jag och Mattias.
Efter vi ätit och jag börjat sno vin av mor. For jag och Matte till lägenheten för att ta upp tvätten och hämta cykeln. Sen innan vi for kom Matte även på att flaskan ska med.

Så med andra ord blev de fest på älgen med mammsen, Pappsen , jag och Matte. Eller fest var de väl inte men sällskaps dricka. Och trevligt var de. Camilla och LIsa kom även en sväng så vi utklassade som jäklarna i kubb säkert 3 gånger iallafall och sen hann vi med lite boll :P


Vidare till idag då. Vaknade, drog mig ett tag och sedan bar kosen till cammilas stuga där vi la oss i nå random sandtag och stekte lite och pratade gojja. Sen hann jag knappt till kalix så var jag på gång igen med frida. Kosen bar oss till kilnäs beachen . Yes kort och gott för er som inte hänger med blev de årets första dopp. Fick även lite ångest igår när jag hörde att jensan hade badat i gällivare så. :)

Nu har jag ätit som en gris av min och Mattes specialare. Och nu väntar jag på att matte ska överge mig så ska jag lägga mig i soffan och se en väldigt gammal film.

Veckans planer är af, och eventuellt en färd med mormor till happis och sedan också en fylle skjus från happis.

Jag tror detta blir bra bara vädret är med mig :) Mitt sommarlov yeye!



Typ så här glad känner jag mig. (den där bjuder jag på)

Spik

Underbara väder. Stekar väder idag också de gillas väldigt :)

Har hittils hunnit med en cyckel tur, mjukglass, Frida och Patte och tvätta. Så nu väntar jag på min Mattias för att syra kosen till älgen där det ska grillas och förstås ätas :) Sedan är planen kubb helst hela natten tycker jag :)


Har även funnit en till kärlek och de är en spik matta. Jag avled på den. Fruktansvärt skön. jag är mållös :P

Röd red

Wie sara är röd i fejjan igen. Ghaa jag lär ju vara röd hela sommaren. sara röd. de låter tusan som en ikea möbel. ;O


Dagens bestyr har besått av mys i stugan med Mattias. Hann spela något parti kort och testa fiske lyckan. Tur att det inte var tänkt att äta de vi fick upp för då skulle de vara sallad endast kortt och gott :)

Annars väntar jag på att frix ska komma hem från någon slags släkt middag eller så . Och då ska vi utöva orgier i mängder ;O Höhö de är väl dags nu . Alltså parnings perioden. eller nej läs inge mera nu.


För övrigt så säger jag Grattis  åt mamma  en gång till idag.


Phaa

Nu är jag nyfiken. Ryktena om att en skulle ringa mig visa sig vara mors förra chef. Antingen kommer hon bara be om en dejt med mamma eller så kommer hon be mig om att få jobb för hon vet ju hur bra avels tavla jag har. (Höhö).Men först kanske hon måste ringa. Oddsen kommer nog förbli noll.  Är nog bäst och vara lite pessemist.

Har hunnit med en prom men Mattias och lite jyr med ida. Nu är de dushen och sen ska jag tvinga med matte till snark världen !



släck lampan!

betapet

Dagen inleddes med en död sara ungefär lika död som en påse skräp. Sedan raggade fridan upp mig en sväng på staden (läs byn). Sen har jag även varit och försökt ´förklara att jag måst ha en praktik plats lite mer än vad jag själv vill dock, Besöket slutade med en enorm nyfikenhet. Fick veta att mitt nummer har  blivit bort l¨ånad till någon som ska ringa mig, Inte för hon har ringt än men jag fortsätter hoppas att de är något otvekbart erbjudande.

Nog om mina jobb problems har även hitta mig ett nytt nöje. Betapet jag älskar de lika mycket som mattias hatar och förlora mot mig i det ;D


Nej nu ska jag ragga upp nå mat :P


Bitter

Jag vet inte vad jag ska skriva.

Helgen var super länge sen man såg släkten så de var givande :) Sen har jag även kramas med min frida lite grann och igår tvättade jag tvätt i en tvättstuga hela dagen och de tyckte jag hemsk liite om ;O


Veckans planer är .


Trakiskgt liv ge mig ett jobb istället.



 

Tack


We a gonne take it

Yes box snart har jag överlevt den här dagen. Nej men oj "!


Ibland funderar jag om jag är sjuk eller kanske bara helt galen. Hur kan humöret bara vända? Hur kan jag bara av ingen anledning få all min energi från ?


Jaja ska döda energin nu på gula faran tror jag :)


Imorgon är det fredag och sen är de lördag. Bjuda en sara på alko och hotellet sig lite kanske ?

Onsdag.

Då hade man sommarn planerad i den minsta detalj eller nästan iallafall. fick iallafall schemat idag. Och yes box sara jobbar 100 % hela sommarn. vilket betyder utlandet sen. Thanks nu är de bara håll ögona öppna för en utlandssemester för iallafall 5 pers :D

Annars har de inte hänt mycket. Eller igår var jag och mattias i målarburken och färg blev de taket i stugan plus lite på tapeterna men jag tror mamma bara kommer tycka de är mordern konst ;)

Hade även världens bästa eftermidda igår med världens bästa tjejor :) Grymt bra var de.

Imorgon får jag se vad som händer har iallafall blivit bokad av Lisa på förmiddan tror jag ? Och sen är de nog hockey förbannat nog. Annars skulle jag vara i Boden och kolla på fin fina hästar medans matte Kollade in vilken häst som sprang fortast. Dam it. Det tas säkert en annan gång då :)

För övrigt är det bra med mig om någon frågar.

Soo long


Kåbbdan

Hemma!

Nu är skid säsongen över för min del. Har haft de ur bra, vädret var hot hot folk åkte med bikini och schorts i backen, Själv var jag dock inte så vågad men men hann ändå bli mest red face i världen där borta. Förutom åka skidor har vi roa oss med att pimpla cider och njutit av att få komma bort lite. men jag håller fast vid borta bra men hemma bäst. Ska bli så skönt och krypa ner under mitt dun täcke senare och slippa våningssängen. :)

Annars har jag dock lite planer i veckan. Imorgon ska jag vara med favvo frida , sen ska jag och matte kanske till stugo ocks¨å någon dag och slänga upp nå färg på taket eller hur de där nu fan var. Ja de är mamma som gav förslaget mååst vara för att hon vet hur mkt jag hatar och inte ha nå och göra. Sen är det även kalas i helgen :D


Påmin mig om att jag ska sälja min miffo pjäxor för övrigt jag HATAR dom. Alldeles för små eller inte de heller öhhh?

Och så sen kan ni pilla in er på de här. Man samlar poäng super lätt och får gratis typ presentkort var man vill :) KOMIGEN
http://www.gratis5.se/user/register/farmorsara

RSS 2.0