en halvklar tenta och en taggad sara

I dag känner jag mig som en ¨sån person som skulle kunna sitta en hel dag bara och plugga bara för att få bort skiten. Tolka det inte som jag är en pluggis bara få bort de från min värld. Dock har va suttit en gäng halva dan idag och pluggat och mycke riktigt en halv dag lika med en halv tenta bort gjord. Bra jobbat tjejer ! :P Planerna är väl att få  klart den imorgon och jag är taggad till max för det också måst jag säga!

Ibland får ja för mig att de inte alls är långt kvar till jul satt och kollade idag och kom fram till att jag kommer åka hem nu tre helger i rad av en och annan anledning. Dock har jag fått höra att ja åker hem jävligt ofta. Men de är ett skäl till därför jag trivs här rätt bra. Alltså bara den att få komma hem och träffa alla man bryr sig om och få energi för att orka vara här utan någon som nyps, Pussar på¨en eller skäller på en för man är dödligt lat. Sen saknas det någon som förstår mig här nere också. Dom förstår mig men ändå inte krävs nog lite mer för att förstå en kort lagom tjock sara i sina bästa år.Hur som helst är det lite ändrade planer för helgen . Skelefteå spolades fett av brist på ekonomi. Men lördan bjuder på 19 års fest hos martina., Och sedan en runda på hotellet i kalix. Och längtar gör jag.  Men nästan mest till lörda på dagen, Då är det kvalitets tid mer Berra som gäller, Något som har saknas som tusan dom senaste månaderna,.

Har iallafall lurat på mammsen och köpa böcker åt mig för över tusen spänn. Jag vet inte men jag tror hon kommer älska dom lika mycket som jag INTE kommer älska dom. När latin lär bli mitt nya språk. Bhaaa anatomi verkar verligen vara the shit i massor.


Sen fick jag en mms av matte idag också. det var deprimerande, en bild hel vit av snö. TIll lägg att bild helvetet är tagen i kalmar, Jag lever i en orättvis värld. Ge mig snöööö!


Hej hopp-


Saknar dig i massorPixs

Har i brist på annat suttit och studerat fjixens pixbox. Och jag kom fram till att vi har hunnit med väldigt många roliga saker tillsammans även fast vissa var rätt dramatiska när dom inträffade. Snodde några bilder också. så dom får tala för sig själv.  :)
 
Annars har ja bara dött idag och nu håller jag på med kyckling så hoppas jag över lever de också :P                      


Lite ögon "godis" Roa er med de så ska jag se till min höna i ungnen ! Hej hopp

Jag älskar dig.


I am back

Kära men bortglömda blogg.

Blogg torkan har varit extreem.! Lika torrt som de brukar vara i glaset på en lördag. Tolkas som man vill !


Har hunnit med allt mella himmel och jord sen sist.  :P Ett antal färder till hem men ja klagar ej :p


Hur som helst är statistik tråk kursen snart över., Måst endast skriva en tenta på de . Onödigt onödigt det nöter bara på min dyr bara tid men är nog ingen ide och gnälla :P

Helgens planer verkar glas klaraa. skelefte fredag , kalix lördan. Wooho jag har mycke och ta igen i fest väg så de behövs nog :p Allra bäst är ju och ta igen de med världens bästa tanter ;)

Helgen har sara myst med sin mattias, lagat goo mat och jobbat :P Blev  en smula chokad när de ringde när jag låg å sov. Och ännu mer när dom ville att ja skulle jobba det sved lite och tacka ja men nu har jag väl råd till nå klappar och förhoppningsvis vill mamma bli delägare i en ny vinter jacka åt mig. :P höhö

Jaa ska medela att ja ska blogga snart igen tack och hej gurk macka.


Rubrik ?

Fredag idag betyder en trip mot umeå :) Har bara bra minnen där ifrån så jag hoppas på en kanon helg hos sänni banani :P

I veckan har jag haft två dagar skola och trenden kommer hålla i sig hela månaden vill jag meddela ! hoho :) Statistik är dock int alls intressat så de passar som handen i vanten tycker jag. Och det gör bara saken bättre att vår lärare verkar INTE ha några krav alls på oss. :P Jaja de är nog bara lungnet före stormen, Sen gott folk ska sara få knådda och lära sig allt vad anatomi innebär de tycker vi om de tycker vi hemskt mycket om! De är bara anmäla er som test kaniner redan nu ! Fast dock på egen risk :P

Sen har min jävla förkylning kommit tillbaka. Vad fan händer jag som bara är förkyld en dag på ett år i vanliga fall. Detta bör utredas!


You make me smile :)


Allt och lite mer

Kära blogg.
Veckan har varit fantastisk :) Sara har gjort klart hela långa tentan och fått ihop över 1000 ord på båda frågorna. Guld stjärna till mig alltså¨:)

Sen har jag även hunnit förgylla en dag åt mormor  i haparanda. jag kan inte avgöra vad hon när hon älskade mig mest. Om det var när jag låg på hennes soffa och gnällde att hon hade kört slut på mig. eller när bilen rullade iväg själv när vi stod på kyrkogården så jag var tvungen och hoppa över buskar och tjafs för att sen springa ifatt bilen och sammtidigt improvisera för att komma in i åbäket.

Sen förutom tentan har jag gått och varit enbart glad över att få vara hemma med alla :)

Idag bar de iväg till happis med matte efter man hade vaknat. Investerade ett headset till mobilen eftersom min försvann någon gång under helgen som tillbringades i övik- Försvinnandet kan ha något med fnitter dricka att göra helt klart. Sen har vi spelat pingis eller försökt och jag kom fram till att jag är en lycklig människa som slipper spela pingis dagligen ! Sen hann vi även springa på ikea och det slår aldrig fel . får alltid en lustig känsla av att jag vill ha dom flesta soffor jag ser där även sängar. Hör det ihop med trötta sidan av min månne ?


Well well efttersom övik är så långt bort har jag bestämt mig för tenta fest på en person imorn. har dock flera personer inblandande i festen men de vette gudarna var dom festar för ? :P Kanske för att det bara är lördag en gång i veckan eller så ? Rätta mig om jag har fel ? :P


Jaja nu ska jag fortsätta min händelserika kväll :P

RSS 2.0