Röda saran

Oj blir bara värre och värre på att uppdatera här- Inte för det händer så dramatiska saker just nu och det har de nog inte gjort heller förr.

I lördags var de som skrivet fest för mig och frida. För festen var på jag, frida och lite Wilma. Som hittade en blås fisk som hon hade väldigt skoj åt :Osen drog stormen till Vassholmen och väldigt kul var det tills vid 3 då jag längtade lite väl mycket till sängen även om den var oroande tom . Vi skyller ALLT  på att matte var på annan ort då. !Veckan har gått sakta med säkert framåt. Jag börjar verkligen komma in i jobb rutinerna äntligen. Och därför känns det inte så jobbigt. även faast de har varit kanon väder HELA veckan. Men man gläds åt det på jobbet också jag lovar ! ;DPå tal om fint väder och ledig. Jag slutade 12 idag. Jag kan ju bara beskriva mig med ett ord RÖD med en massa ränder där jag haft linnet. Vad sägs om långärmad polo tröja hela sommaren? Fast lättast är det nog om det är fint väder imorgon också och jag inte är så seg på att göra allt jag måst göra i lägenheten först. :)
Helgens planer är dom bästa på länge ;) Jag längtar


Tusen funderingar och bara en verklighet

Idag har min dag varit sämst iallafall den sista halvan.  första halvan bestod faktiskt av sov morgon och lite kramar :)


Anledningar till att allt har gått åt skogen är.

- Gula faran har blivit kidnappad.-om någon som läser de här råkas känna sig träffad (Inte för att jag tror det) Kan ju lämna tillbaka den på samma plats som ni låna den ifrån. Men en söt lapp tack för lånet jag var bara på fest och ville hem. Det var en av anledningarna.


- Den andra vet jag inte riktigt varför och det känns inge bra. Men jag är ju en av kvinnligt ursprung så jag skyller stark på PMS. Ohh vad sanna kommer känna sig stolt för jag gått med i den klubben. Och den är inge och leka med. Ghaaa.För övrigt så tror jag pappsen har genomskådat min starka arbetslöshets ångest som redan har kommit även fast jag bara jobba en vecka av åtta. Så han la upp de rätt bra förslaget som sjuksköterska- Samma spår som jag redan varit inne på. Jag menar jag har en av grunderna redan. Klara av Matte B åt mig så fixar jag tre hårda år i Luleå själv! Och sen kanske lite till :) Eller ska jag nöja mig med det lilla jag redan har med mig ? För jag trivs ju när jag väl får jobba ?

Nu är det som sagt fest på lista jag väntar bara på frida :)Igår var kvällen underbar gud så jag älskar helger nu mera lite extra :)Jag är kär i Mattias. (det var ingen hemlis men den bjuder jag på!)


lördag

  Nu stugan och sen fest ! :) Hurra


Hard life

Eftersom jag har spenderat mesta av min tid på jobbet eller med något annat intressant har jag inte blogga som ni märker.


En uppdatering då.


Jobbet går bra jag lär ju märka hur de går och stiga upp här näst hittils är de gått som en dans ;O


Världens bästa frida har kommit hem och de känns verkligen  bra i magen., Har hunnit utvärdera våra liv de tog mer än en timme ska jag säga :)

Och midsommar verkar  vara given . Mys med Mattias på fredag och sen kalas med fjixen på lördag . Sönda ska jag endast tycka synd om mig själv ;)


Även fast jag har sjukt sömnig är jag sjukt glad  och det är nog inge fel på mig bara därför. PUNKT

Oj

Oj dags och uppdatera :)

Kan ju börja meddela att det inte gick så bra och laga mat här om dagen. Hann båda skapa total kaos i köket plus att jag råkades haka mig själv i fingrana när jag skulle skära skinka. det skulle inte alls ha varit så kul om jag bara prickade ett finger men i mitt fall lyckades jag ta två på en gång.YES! men mat fick vi iallafall och det verkar ju ha blivit gott iallafall.


Vidare till igår var jag med Lisa på "stan" hittade lite stundent grejer till Camilla Och Jennifer. Kan ju tillägga att dom var mer än stiliga igår på balen hann bli rätt avis där man var!


Haha måste bara berätta min dröm jag drömmde om i natt. det hela började med att jag skulle prata med Verran så jag GICK till kiruna från kalix. Men när jag kom fram bodde hon inte alls i någon lägenhet utan typ i en grotta fast ändå vid en kaj. Skit samma med detaljer men något sånt var det. Och när jag väl hade fått tag i hon så märkte ja att klockan var 2 på natten och lite för sent för att gå till kalix igen. Så jag sov över. eller försökte. Och nej jag inte kunde sova blev jag sur och sa som vanligt när jag blir sur "Fan och helvete" Och helt plötsligt låg Mattias en bit bort och undrade vad de var. Så gick jag dit och så kom jag på mig själv att jag hade en ap Pyamas på mig och så var allt pinsamt så vaknade jag ;O


Men inse faktum jag fattar inte varför jag drömmer om så sjuka saker jag har varit med om sjukare drömmar jag LOVAR ;o

Nu ska jag då iallafall äta något. Jobb ikväll och jag måst erkänna att jag längtar., Det bästa med att jobba är att man känner sig så behövd och det gillar vi :D


Miss lonley

Ja då bloggar jag väl då i väntan på att min kär(a)ing Ska anlända så jag har någon och iallafall låta åt.


Situationen är den att Matte har fått jobb, Frida är fortfarande i florida, Ida har jobba, Berra hon är trött eller var iallafall nör jag försökte tvinga ut henne 10 idag. Så för er som inte hänger med måst jag roa mig själv, Och det är inte världens lättaste jobb direkt. Idag har jag dock tvättat, varit ute och gått och för pestat älgen lite.Så det kanske inte är så konstigt om jag vill börja jobba ? Eller ?

Ikväll ska jag iallafall kramas. Vad ska ni göra?Ork int

Idag orkar jag inte blogga anledningen är för jag är mätt som fem och trött som tusen. Och sen lite bitter för tvätt stuge jävla tiden imorgon ! ;O
Imorgon ska jag kanske blogga

Korg fest

Gott folk sara lever!


Var lite för hårt för sprav hjärtat igår tror jag eftersom idag är jag död-. Fast som alltid var dock för festen bäst. Hammnade hos Fredrik och Lisa. där det bjöds på regge musik och kraft mättningar på golvet :) Sedan var det även fets en trappa upp ! Sedan spårade allt ut och kvällen blev inte lika charmig. Det var allt från klantig personal på hotellet som lallade bort min väska till lite för fulla människor.

För öivrigt var jag väl max 20 minuter på hotellet. Värt var det ej-. Nu längtar vi till att fiff kommer hem det börjar kännas tomt utan  alla våra spontana ryck och te/kaffe stunder. :(


För övrigt börjar jobbet snart. fredag smäller det! Om jag längtar det ända är dock dessa tidiga mornar som inte vill gilla mig rikigt.


Ett exempel på när jag och fiff försöker köra över förmågan "!

Caaapish!

Rubrik

Dagen då!

- Har fått höra 2 väldigt goda nyheter. Godare kunde dom nog inte bli. MUMS!
- Jag, Lisa och Sanna har varit och badat.
- Nu tvättar jag.
-  Sen äter jag för jag är riktigt hungrig!


Med andra ord en rätt bra dag har även hunnit skirva på nå pappir så jag är med i facket. Sen har jag även fått sova i kapp allt jag missat höhö :) Så nu återstår det bara att ladda till imorn för jag har besämt mig för att verkligen ge ALLT :)


Tack och hej!


Allt och ingeting

Nu är helgen avklarad. Jag över levde Kiruna trots alla odds även bussen hem. Uppdateringen blir kort. Jag hade det bra bra, Hann med lång promenixar och massa prat plus fest som inte alls var något och hänga i granen.


Sen när jag var på väg hem ringde dom från jobbet och undrade om jag ville jobba natt. Svaret var enkelt så natten till bringades på jobbet. Bör tilläggas att jag saknar nerver. Och allre helst på natten när man är lite trött och hel seg. Har även skirvit på anställnings avtalet på sommaren. Så då var det bara vänta på att första lönen kommer in rullandes :)


Annars har jag inte gjort så mycket alls. Igår var jag asocial och sa bara "jo" till allt. Jag förstår inte att ingen påpekade det :)  Sen har jag Och Mattias hunnit med två fiske turer. Och jag för undras över mig själv fick en STOR borre igår och blev lite halv stolt.

Sen är det inge nytt under månen mer än att de är en dag kvar till vårruset. Sara är taggad eftersom det gick över förväntan idag när jag var i spåret :D

RSS 2.0