PS

Jag glömde att säga tidigare att jag känner mig som världens gladaste människa, som har alla fina människor runt omkring mig speciellt Mattias.(Nej smöret handlar inte om soffan där) Trots de är jag lite HALV rädd men inte hel rädd för att börja plugga igen.  Jag är inte rädd för 3000 sidors tentor  (jag satt dit tre nollor jag vet) mest för vad som händer efter. kommer jag duga som den jag är ?

Men de är skit samma jag är mest troligt top tio i världens lyckligaste personer och kommer nog alltid vara så de spelar nog ingen roll ändå. De kommer nog bli de roligaste och tuffaste nånsin men de är något jag vill och valt själv. De mesta jag skriver här är bara mina fobier och de ja är rädd för. eftersom jag annars inte inser att jag är en rädd person för de äår jag nog inte efter allt.

Babbel

Semestern är över jag är tillbaka på jobbet.! Dock ska jag inte ens klaga på de eftersom jag trivs grymt mycket där hittils de absolut bästa sommar jobbet jag haft. nu satsar jag endast två sommar till på vårdyrket sen måste jag plocka på mig lite av möjligheterna jag kommer få av att vara sociolog. Om jag nu pallar trycket. men framför allt om jag tycker de är skoj. På tal om skoj jag nöter "hemnet" nu en period dock hittar jag "vill ha" objekt som inte alls stämmer in på hur jag vill mitt hus egentligen vill ha i framtiden. eller helst nu om jag nu hade pengar i madrassen. vilket jag INTE tyvärr har. Var iallafall en sväng på EM. jag ska posta en önskelista åt tomten (läs mamma) snarast. Men spiken är ett VITT matbord när vi har större boyta plus soffa med bord. och sen BARA en sängram och lite små jox.  Ungefär hela EM men jag måst väl få drömma :)


Hur som haver skorna skaver lite för mig. Har tänkt mycket på de där i Norge på senaste. Alltså de händer så mycket hemskt där ute i världen. Men de är de ända jag verkligen fått torka tårarna för. Ush och fy!

På tal om annat. Nu ska jag iallafall kasta upp fötterna på soffan och mysa med mig själv och kolla på skilda världar. Sånt man bara gör när man är ensamm hemma. Svar nej sofföverdragen funkade bara inte så nu ska jag berätta nån gång i veckan hur less jag är på färgen vi har på soffan. alternativ finns. KÖP EN !

Två i rad.

Jag lurades igår jag vill inte alls ha de där randiga överdrager till soffan. Jag ska ha en gammel vit sådan. tror jag måste bara mäta  lite och tänka ett tag så blir de den. Och sjukt fint kommer de bli :)


Annars så kan nu kalla mig "sara socilogi kandidat Andersson" nu. Jo tack jag är verkligen liv rädd och börja plugga igen. Men jag antar de är så när man ska göra en stor förändring på tillvaron. från att jobbat och haft rätt kravlös tillvaro till att plugga på högskola. Dock vet jag ju vad de innebär eftersom jag testat. De låter bara värre och jobbigare än vad de är. Dock är jag lite rädd att jag inte kommer vara lika "Fin i kanten" som mina klasskompisar. men de skiter jag fullständigt i för jag är nog bästa på att bara vara jag.


Sen förutom att jag ska bli plugghäst så går de sin stila gång här hemma. Jobbar sist natten i natt och sen loggar jag ur en vecka och är en glad semester firare i rengnet dock för de är bara de dom har lovat hela veckan. Men men får passa på att fara och snoka överallt med min andra halva. Dagens planer är dock att sticka till stugan nu och sen till överkalix en runda för att äta på "Vippa" och kanske största anledningen hämta hem Mattias. 

Allt för mig nu måste jag sätta fart hej och tack

Ha begär

De klias i mina fingrar.  Jag vet inte om jag ska göra ett rackartyg och strunta i att vi ska tapetsera om och KANSKE köpa ny soffa. Öhh. Eller så tänker jag "de är ju bara ett sofföverdrag och just nu är jag bara less på färgen vi har"Lördag

Kort uppdate.

Jag är brunare än jag nånsin varit förr och då räknar jag med dom fjuttiga gånger jag varit utomlands också.

Jobbet går fin fint jag trivs som fanken plus att de går visst och sova gott på jobbet även om jag vaknat en gång i timmen och funderat var jag är och fått halv panik när jag märker att jag är på mitt eget jobb i pyamas lite otäckt faktikiskt. men jag lär mig nog de också även fast de går mot alla principer som finns.

Och nu ska jag banne mig gå och hoppa lite i sängen så kanske han som ligger där vill vakna till liv. för att sen styra upp dagen innan jag ska tillbaka igen,.

hej hopp

RSS 2.0