tävling

http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=8WIaO05IYFE8IjEKsPfiaHBRKW0bCLS0iYawVS4uW8regtoM8IvX#Gallery
rösta

skit

Skiit väder! Hoppas fiskarna iallafall gror av allt regn och bara för att jag har ett arbete nu som faktiskt tål och vara ute på så ska de givet regna. men jag har då ett bekymer vad gör man på midsommar om de regnar? Jag som hade boka med mig själv en helg ute med båten och kanske lite kubb på morgonsidan innan man somnar. Gha jag ska köpa mig en moln sprängare ändå när jag är rik.

Nu vidare mot jobbet, sov alldeles för länge idag.

framtiden (?)

Nu har nästan hela min "semester" gått eller ska jag säga frivilliga arbetslös veckan gått. nej semester var de nog jag skull kalla de . 5 timmars jobb på 10 dager i mitt fall var de underbart. har hunnit en massa som jag inte ens ska dela med mig av. Men kan iallafall avslöja att om jag kommer in på de jag sökt till nu i höst ska jag köra sten hårt och fira varje avslutad kurs nästan ännu hårdare. Jag ser fram imot att göra nå annat, träffa nya människor och börja med de jag tror jag passar med. sjukt jag lovar om 20 år ska jag hunnit med nästan allt. För just de jag ska gå känns som om man behöver lite erfarenhet innan man bara kastar sig in i. jag längtar som tusen. jag är lite oroad men de värsta är att jag är liv rädd men jag ser fram i mot allt elände,svordomar,tid och tårar jag kommer lägga ner sen efter 3 år är de bara glida med och se.

Nu förutsätter jag kanske lite väl mycket att jag kommer iin men jag tror ännu sten hårt på det. men tanke på mina andra framtids yrken som varierar år från år. ni behöver inte tro på de här men önska mig lycka till iallafall

Onsdag

Jag kör en kort uppdatering.

Helgen på jobbet gick mot alla odds super bra och flöt på rätt duktigt. även fast jag alltid oroar mig och blir på världens sämsta humör just innan den ska börja så går de alltid rätt så bra ändå. jag menar 23 timmar på två dagar är rätt mycket när man jobbar med människor hade med all säkerhet inte varit så mastigt om de var papper eller maskiner.

Sen börjar mitt sommar jobb bli mer påmind än nånsin,Eftersom de har varit fint väder och man sprungit ut på balkongen stup i ett och råkas se hur bra jag fan kommer ha. Sen förra sommaren försvann mycke av min såkallade arbetsglädje. de är hemskt men så är fakta. Men tack och lov trivs jag ändå som fisken nu när jag hämtat mig.

Så med andra ord har jag bara en natt och jobba och sen är jag fri i över en vecka. Kusligt! men de känns faktiskt endast skönt att få lite tid över och framför allt lust över till något annant som inte alls har med jobb och göra. jag förstår inte dom som tar för givet att vikarier vill jobba hela tiden. Nej usch jag har gjort de och nu är jag less och saknar mera fritid. Ett tag iallafall. Hösten ängnas förhoppningsvis åt skola. Jag ska tusan ge det ett ärligt försökt. vården är ju väldigt bra jobb. men som de ser ut ser de fan inte ljust ut nånstans och så.  Och vem vill vara där de verkar som om dom som bestämmer är mer för pengar än människor ? Huvva.

Helgen ser ljus ut de är ett som är säkert., fredag blir de lyx middag på vikingen och på lördag är man bjuden på student firande. jag får nog ihop de här också.

Detta blev alldeles för långt och ingen kommer orka läsa de. men kan vara skönt och ventilera sig lite. Nu bingen!

Onsdag

Jag är glad för att


Solen skiner,
jag får sov morgon med tillhörande sällskap TVÅ mornar på rad,
Ska mest troligt till stugan imorn med min bättre halva
De är typ nästan en vecka till jag ska ha en skön jävla ledig vecka.
Jag kommer ha världens roligaste sommar jobb.Behöver jag säga något mer. Kom de ihåg att de ska vara underbart att leva för de mesta.

Sen så har jag även köpt oss en jordgubbs planta i kruka så håll tummarna för att de blir gubbar också. :)

RSS 2.0