Blogg

Paah vilken flytt de blev. Bilen (mimibussen) var alldeles smok full. Vågade knappt öppna dörren för då skulle förmodligen nått ramlat ut. Jaja nu har jag ett litet problem kvar. vart jag ska häva alla jävla saker., jag har fullt rum på älgstigen redan och nu då hur ska de rymmas allt från en lägenhet i min lilla ask. öhh? Skall ordnas ikväll skull ja tro eftersom de svämar över i hallen.


Dagens bravader har bestått av lite tittande på VM och sedan stan med frida. Camilla G och sanna entrade också efter ett tag., Nå ja hittade mig en klänning och ett par skor, Så nu måst jag bara plocka fram min lilla charm jag har och gulla till mig det av mamma ;P Anledningen kan vara för det är den 27 de imorn :)

Helgen kommer bestå av bio, go maat och slutligen fest på Lördag. Gissa om någon längtar och nu slipper jag åka 6 mil för aslkohol eller hålla andan i halsen att någon välnig själ vill köpa ut åt mig. det gör jag själv imorn serru!


Bilen är fixad nu förresten . SKÖNT säger sara !

Sen är även våran skrot skoter såld. Bhaa tänk att sista gången jag satt på den rullades var vid kalix bron där den sen inte ville vara med mig längre. Till ryssland for min pärla som jag har upplevt nära döden ögonblick när jag blev fast i skogen lååångt borta från någon hjälpande hand och tänk alla gånger den har tagit mig och andra på villovägar till lappis,  Bhaa "!


Jaja nu ska jag packa ihop mig och fara på stan med mor.,

Helgen i klartext

Då var dagens första pass på jobbet avklarat och de gick great :) Skönt och få jobba på dagen eftersom natt jobb inte är min starka sida när inget händer  (nästan)

Helgen för övrigt har bestått av hockey, Happis, tacos och lite bowling, Lagomt enligit mig eftersom jag är super taggad för nästa helg. Fest fest Hohjo :)

Imorn blir de övik en SISTA gång. Nu för att skura bära möbler och joxa på. Jag gruvar mig redan för bil turen., Hoppas hoppas att pappa vill köra mer än hälften så jag kan roa mig själv med korsord för det är den bästa tidar döden. Yees.!

Vad som annars händer fram till fredag är ett mysterium. Borde jag kanske komma igång med att springa nu när jag får mina skor. Vad ska jag ha för ursäkt om jag inte lyckas ?Ge mig sommar och galna förfester i leran. Som ser ut typ så här


I love you <3

Utmanad

Aha Jag ska ta 6de bilden i 6de bildmappen på datorn och lägga in den här. Jag har alltså blivit utmanad men eftersom jag bara har en bildmapp så funkar de nog ändå
Ah så passade. Eftersom jag ÄLSKAR denna bild. från studenten om det inte märks. Nästan hela klassen där finns några som fattas. Jaja hursomhelst. Meddela om ni inte känner hur glada vi var när ni ser den. Japp de är jag pch friida som ser ut som ett ihop trasslat par. För det är vi lite :)

Jag utmanar.
Berra
Fiffomiffo
Ellen Nilsson
Sanna

För övrigt hoppas jag dom läser.

Helgen har bestått av tekniska problem, Venton har nog gått in i en depretion. Ingen absolut ingen får komma in i Pärlan. Jäkla skräp.Otur?

En fredag 'är det idag en jäkla otusrfredag, Nu får jag väl det och låta som om jag hade haft otur idag. Men se du de har jag inte haft . Än så länge iallafall. Idag har jag fått mig kvalitets tid med Frida. Hann utvärdera våra händelserika liv, Vara på stan och solat i hopp om att synas bland all snö tror de ej gav  nå vidare resultat dock,

Sen har jag inte gjort en fluga förnämd, Är hemma för tillfället fundeerar på dushen och sen fara och vålds kramas med matte altenativt Vålds umgås med Lisa. Mmm jag är önskad i min tillvaro och därför behöver jag ta till ¨våld för ett socialt liv., Yeye lägg till sedan till att jag är en MYCKET seriös människa, Nu ska jag ääta en macka utan att vara hungrig också.
svammel

Just de ja. haha nej nu får de vara nog jag börjar alltid mina inlägg med Aha (tror jag iallafall)

Hur som helst dagen har varit hur bra som helst de första jag blev när jag vaknade i morse var rädd. Mobilen ringde och de blev inge bättre att min ringsingal låter som Matihilda i Anka borg. Hur som helst efter att både jag och matte insåg att vi levde var det bara och överväga och påbörja en ny dag. Dagen spenderades med världen bästa mormor i Haparanda. Hanns på en hel massa ställen tills vi blev lite för less och gav upp och for till henne och vräkte i oss butter kaka och umgicks lite till :) Och nu sitter eller jag menar ligger jag här. Väntar faktiskt på att orka hoppa i dushen eller nå sånt trevligt.

Såg sveriges värst bilförare för ett tag sen. Ghaa haha ojoj vilka ena. Ibland undrar jag hur vissa fått körkort . Under dom vissa ingår jag också. Men dock har det hänt nått nu tror jag. hittils har jag absolut inte varit ut för nå incidenter i vinter som typ eh förra. Allt kräver färdighet höhö.


I helgen är det alla hjärtans dag. Dagen då det sägs att man ska  vara kär. Jag undrar om jag är konstig som är kär dom andra dagarna på året också?
Jaja hur som helst har jag inga planer för helgen, men en hel kväll tanter säger jag inte  nej till :P


Sneare än mina tår

Ho jag tror jag är död!

Humöret börjar svajja och egentligen är jag inte sur på någon, Bara inte någon säger nå olämpligt åt mig eller så kommer jag inte heller börjar skapa bråk eller så tjuta och begära att någon ska skjuta mig. Orsaken till att jag känner mig som en slö pina kan mycke väl vara att jag sovit 4 timmar endast. när jag egentligen är van med typ 11. Natt jobb är fan i mig ingen hit hela jäkla dagen blir sne vriden och även en själv om de är jäkla fint väder. Då sover man helst inte.

Jaja Imorn blir de nog en bättre dag föreslog att jag och frida ska umgås., eftersom jag int har nå pengar och ringa för hoppas jag att hon svarar på mitt mess. Bastu och mario kart önskas! :)

Sen går det rykten att ett barn här i kalix har hängt sig. 14 år! Jag hoppas de verkligen inte är sant. Nej världen är allt  bra orättvis.Nej nu får matte allt höra av sig så jag kan borra in näsan i någon av dom alla täckerna och sova för att sedan inte vara så jäkla sne.Mvh
Griniga sara

skål

Woho är på väldigt gott humör just nu :) Eftersom jag och Lisa hade tänkt umgås ikväll hade vi brist på ider så när hon hör av sig för ett tag sen så börjades de och spånas och rätt snabbt kom vi fram till att enda lösningen var flaskan. Eftersom min herr mattias ska styra fest hos sig och utan att ens fundera på saken kom vi fram att vi tillhör fel kön för att  hänga med en drös med hockey grabbar. Så med andra ord blir de spontan fest på två och altenativt hotellet som mål :)

Well well nu dush sen mat och till sista mot lisa:P


See you

Veckan

Då har man klarat sig igenom en till vecka. Va har hänt då?

De blev fest hur som helst till en början var de skoj hotellet sög jag vet inte varför men de var inte skoj. Damit nu sparar jag mig till jag fyller år och ska försöka lura mina vänner på fest i skidstugan hoppas dom nappar :)

Sen har jag varit och sett hockey i överkalix med liisa och dom vann ´hurra för den. idag mötter dom dock nå student lag så jag håller tummarna för överkalix såklart :)

Annars har deet inte hänt så mycket har varit till arbeteförmedlingen det gick bra jag fick lite ljus i min vardag på nå sätt men ´varför vet jag inte men alla säger att stället är en pain men tro de eller ej jag överlevde.

Igår var de dock full rulle heeela dagen. och hela dagen avslutades med go mat, mys och liite film its nice :)

Eh var och kollade på en häst i sangis också de klias verkligen i häst fingrana jag tror nästan att jag ska ta utmanningen och ta hand om den pollen .:)

Hoho nej nu ska jag städa på mitt rum mor har gnällt lite för länge nu på de.


Jag är kär


RSS 2.0