En åsikt endast

Kort uppdatering sen sist.

Öh. De har ju som liksom varit val och de och skrivis mer än nånsin om alla partier. Och bara för att lätta mitt hjärta lite tycker jag varken om Sverigedemokraterna eller moderaterna. de först nämnda är nog rätt självklart. Men de sist nämda då. Alltså de är ett jävla tjat om att sossarna gör så folk bara ligger hemma och spelar tv spel iställe för att jobba. Jaa klart de finns ju alltid människor som utnyttjar läge. Men de är jävligt synd om dom som inte kan jobba av en eller annan orsak. Jaa alla skriverier om utförsäkran av cancer sjuka osv. De är alltså jävla hemskt. De är ju konstig att såna rubriker har kommit de senaste 4 åren.  Sen så finns det INTE jobb till alla på en gång då ska de som tjänar minst ha minst i a kassa och de bara sjunker dag för dag och de som tjänar mest kan få ha kvar sin höga jäkla a kassa . Ja vad kan man mer säga än att i 4 år till åtminstone är de synd att man är människa och bo i Sverige. och ännu mer för dom som har de svårt. Svar jaa jag vill faktiskt gråta när jag tänker på alla stackars Människor som verkligen inte kan ha ett jobb. Och sen är de ju inte så jädrans skoj för alla unga som står där utan arbetslivs erfarenhet och blir mer och mer tokiga för att ingen hjälper dom . På 90 dagar blir man näst intill pyskopat. Jag menar de är stört och vara inskriven på arbetsförmedlingen och måste vänta 3 jädrans månader på att ens få be om en praktik plats att ens kunna göra livet lite mer normalt.  Gå utan pengar och sen få 132 kronor om dagen när man väntat 90 dagar. (Om man nu inte har A kassa). De är jäkla stört alltihopa.


De blir nog en klok investering de här med att börja plugga igen. Och medans hoppas på att ingen blir allvarligt sjuk.Endast mina åsikter. Var tvungen och ventilera mig har gått och grubbla på de där. Jag som inte ens skuller skriva om sånt här.


Och sen har jag för övrigt också fixa mig lite nattjobb till nästa månad. Puh

Turkiet

Nu är jag hemma igen. Kan bara säga att Turkiet var underbart man hade nästan lite halv ångest för de var så underbart. De var jäkla skönt och bara få mysa, sola och ha de skönt. Jo jag utgick från att jag var en gud där borta. Men de var vi värda måste jag säga. Orkar inte skriva ner allt för ingen orkar inte ens läsa det. Men hur som haver så är jag arbetlös nu JÄTTE arbetslös. Kan dock inte klaga på att telefonen sa god morgon halv 8 och 8 var jag på jobbet eller kan jag säga jobbet när jag inte varit på stället på 3 månader? Jag tror de gick bra iallafall.


Nu måste jag verkligen uppsöka en rygg hokus pokus doktor. För de klassas ej normalt och vara 21 år och få ont i ryggen när man böjer sig. Nej de är fan de som hör till när man är i 100 års klubben.

RSS 2.0