Tentaaaa

Nej men oj jag hade ju en blogg också hööh :)


Jaa vad finns och säga? Hemma i kalix igen blir här ändå till änstan månda :) Skööönt ! Mindre skönt är dock att jag har en lite hem tenta och fixa men jag ´har en grund ide för halva tentan iallafall resten får jag väl klura ut på nå sätt :P


Jaaa sen har jag hittils hunnit vari tll happis med fjixen köpte mig ett par stövlar plus lite blött dricka fårn utlandet :P Tenta fest nästa helg kalix bor ? :P Hoho


Sen även en massa mys med Matte ;) Thats nice!

Skulle även hinna få mig lite fantasi bror fyller 18 nästa vecka ;O Pommes alltså hur tiden går :P

Jaja nu ska jag återvända till mina 1000 sidor blad och mina 100 sidor anteckningar som ingen kan tyda. Önsla mig lycka till :P


Dagens bestyr..

Dagen inleddes med en lååång och väl behövlig sov morgon.


sen städat. och lyckades med de omöjliga åter en till gång i mitt liv. Jag dömsög upp nyckeln! Hade jag nå annat val än att kräva i dammsugarn sen svaret är  nej ! Eh och sen tog de år och hänga upp gardiner ytligare ett bevis på min extrema kvinnlighet ;O
¨

Sen har jag även spelar Wiie med mina kära grannar och jag sög. Jag vet inte men jag försökte dölja mitt  dåliga humör efter att kört på bananskal och andra hinder som jätte ankor.

 Sen har jag även varit och gått med en fruktansvärt snabb
08. Även fast hon höll på att ta kol på mig och min dåliga kondis var de faktiskt rätt trevligt.
 
Har även fått skavsår som nytt sällskap, Well well imorn blir de korridors fest om jag nu int får främmande i rutan då kanske de blir utgång på köpet också. Den som lever får se.

Nu är planena mitt älskade och hatade prutt spel sen dushen och slutligen min älskade säng.


Miss you alot :/

Ohh yee!

Oj oj. Ska skärpa mig nu.

Vi börjar med vad ni missat eller vad jag kanske int berättat :)


Helgen var de hem som gällde.

Var sjukt skönt och skoj och få komma hem vill jag lova. Under tiden hann jag följande, (kör lista på de bara för ni ska hänga med i min hemskt tjorviga och komplicerade ´men ändå genialiska smart  och lätta förklaring)

-  Mysss med mattias :)
- Hockey i happis.
- En liv rädd brud i en knall röd bil.
- Hittade en ny röd besatthet i form av en jacka som kostar hyran gånger 2. (Köptes INTE givetvis)
- Lite gulligullade med mor. Fantastiskt att hon int hann blir ens lite irriterad på mig !
- Nytt beroendeframkallande spel som fredrik ej säger hur jag hittar de,
- Riktigt mat.
- Och klockanrunt sovning.


Komplett helg med andra ord.

Hittils har veckan bestått av skola, pluggande och tro de eller ej har sara gjort mat också :) Här pratar vi riktig mat och inte nudlar.


Helgens planer stannar dock i övik i veckan. Mååst ju få känna på hur de är och vara student på riktigt. Höhö !

Är också¨snart klar med första kursen, Hem tentan släpps om en vecka vilket betyder kalix i en hel vecka och förhoppningsvis få klart skiten och bli servead mat som inte är gjord av en som riskerar ett helt hus när den tillagas.

Syns även att de är jag som "bor" här nu kläder överallt och papper ligger på golvet, Underbart att man är ledig imorn verkar som att stöket har gjort min dag imorn. Ye right!

Kan även meddela Berra att jag sett swich idag och den var exakt lika bra som första gången. Jag har kvar den på datorn, Läs såhär istället. KOM ner ihelgen, I need you frida skulle också gilla filmen, Soo komsi :)

Har säkert glömt en massa onödiga detaljer nu men lev med de !


Pixs

Enligt mig sjäälv har famorsaras blogg blivit ett hög kvarter för emosar och  annat deprimerande folk. Bara därför slänger jag upp inte en lista utan nå bilder jag snott från fiffo :) Dagen har bestått av grupp arbete och läsande i texter som minst är 540343 år gammla. Kul eller så inte. Men nått har jag ¨då lärt mig i bästa fall. Hem färd imorn. Helgen tar jag som den kommer. :)


Fredur och leif i en hög person.
"Okänd" fot efter någon sväng om på dansgolvet.  (studera inte foten utan de blååååa)

Studenten., En bild säger mer än 1000 ord.
Egooon!Tack och hej nu ska jag springa och införskaffa mig nå gott och fundera på vad jag ska prata om imorn ! ;oMååndag

Jag säger inget mer än HAT.


Dagen har väl gått bra. Har bara 80 sidor kvar och läsa, Och koncentrationen försvann mer än för en timme sen. sen har jag haft skola hela dagen också., vad förväntar dom sig egentligen? Har iallafall internet nu de är väl ett plus. Näee nu  ska jag gå och dra nå gamalt över mig för pessimisten har verkligen kommit och hälsat på idag.  Hur var din dag?

Tänk alla gånger jag har suttit med gråten i min hals.

De här är bara fel.

......

Nu bär de iväg snart igen.. Ångesten är större än nånsin tur att man har lyckas kväva den jäveln tills nu iallafall. Känns extrem tungt. Hur fan ska man orka låtsas vara glad och trevlig till på torsdag?  När de är dags och äntligen få fara hem igen och känna sig som en tvättäkta sara?

Blää jag fattar det inte. Jag vill endast  stanna här. Bråka med mamma ibland, Ha ångest för att inte ha nå jobb och få träffa alla när man vill. De är så de ska vara . Inte som de är nu. Jag vantrivs HJÄLP MIG !


Helgen har varit underbar bör tilläggas att vissa saker inte får vara lite mer än andra.


Jag tror jag sjunger på sista refrängen av övik. De är verkligen inte så lätt och plugga när inget är som det ska. Motivationen saknas förärligt. Låt mig få flytta hem igen. Syssesättning skulle kunna ordnas. Hör av er dirr om jobb jag är öppen för förslag. Klart jag har hört det förr "De är ju super med utbildning"  meeen.....


Två år är två år för länge.


Nu börjas det.

Nej men oj jag slank hem i helgen igen, Ohho ye babe Sara är hemma :)

Veckan har varit vädligt händelsefull . Nya människor, Ny studieteknik och tjaa allt du kan tänka dig, väldigt mycket, Jag har impornerar på mig själv iallafall som har läst som en tok på kvällarna :)  Har även hunnit med lite festligheter med mina nya klass kompisar. Jag försöker förtränga mina försök till att prata och vara social hoppas dom också gjort de. Har nog pratat liiiite för mycket. TYPISKT!


Tur att mina sambosar/ grannar verkar stå ut med mig, dom är till och med glada mot mig. Fortsätt så kan kommer jag nog verpa en karamell eller två när jag känner att jag kan skumma mig också. med alternativt Ljud effekter. Dom KAN uppskattas i bästa fall och de gillar vi :)


Hade kunnat skriva en bok om min vecka men nu är jag hemma så låt mig vara :)

Helgen lär bestå av socialt liv med människor som förstår sig på mig och mys i mängder.

Och sen har jag fått veta att ingen som lever nu är smart heller., så ni vet. för de ni tänker nu har redan NÅGON annan tänkt nån gång. Så ljus huvuden är ur tiden. Och jag känner mig som en i mängden., Tack tack tack

"Leendet är den sundaste kropprörelse du gör"

RSS 2.0