Hjul

Hej!

Som ingen kan ha missa är de jul nu! Om man ska vara exakt så får vi stå ut i en hel dag till ! Själv börjar jag tvivla på att jul känslan kommer infinna sig alls i år. Hade dock en sådan känsla ett svagt ögonblick faktiskt! Julen har spenderas mer eller mindre på jobbet känns det som. Har ungefär hunnit hem och sova och tillbaka till bygget. Men tiden då jag har varit ledig har varit full ständigr toppen. Härliga människor och en massa Mys :)

Egentligen är hela kalix yngre befolkning på hotellet ikväll. Dock inte jag och kanske någon mer. (?) Anledningen till det inte blev något av hönan för min del är att orken saknas och för den delen har hotellet väl varit kul kanske 3 gånger på 3 år. Så jag anser det som onödigt och ett stort plus är att jag inte lär må illa imorgon och inte i natt heller för den delen. Imorgon ska dagen spenderas en liten del med Verran och CO. och sedan hade jag tänkt ragga sällskap till ishallen för att få se min kära spela sig lite :) Får se hur det går han tillhör dock de yngre befolkningen som är och ränner på hotellet :) Skade glädje kan ibland vara rätt skoj :P


Nyårs planerna är dock givna redan-. På¨jobbet till halv 10 och sedan hoppas på att man somnar på lämpligt ställe för att slippa patrasket för sedan 7 är jag där igen. Det är ett mycket hårt liv jag lever dock är det väl värt det med tanke på att man får lön för mödan :) Nå väl nu ska jag snoka klart och sedan lägga mig på spiiken min :)

Hööö

Jaha ska väl ge en snabb uppdatering!

Kan ju börja med att avslöja att jag jobbade igår. Var på nedre plan och de känndes att det var ett tag sen men de gick nog bra iallafall. Ska om inte annat jobba HELA nästa vecka så de går nog bra de där :)

Idag har jag varit ledig från både  praktik och jobb. Säger bara en sak och de är SUCK.! Om de är något jag är allergisk mot är de att vara ensamm påå dagarna. I hate it. Men dock har jag ju fått lite gjort dock så de kanske inte är så illa iallafall.

Annars händer det inte så mycket nytt. Nu är alla ute ur den så kallade gravid garderoben och nu är det bara vänta tills man får fara och goas med knuttarna :) Kan ju inte säga annat än att jag är glad för deras skull de kommer bli de bästa föräldrarna som finns kan jag tänka mig :) Sen så tjaa jaa så efterlyser jag min jul känsla ? Var är den?


Nej ush nu har jag för mycket tankar i nöten igen. Tankarna går mest till vad jag egentligen vill bli."Läs nu till sköterska" Den meningen är bekant. Jag tror jag skulle behöva få en spark i baken. För vem orkar bara dag driva nå mera ? Näee det här tåls nog och grubbla på. Eller så skiter jag i de hela och blir arbetsterapetur även fast alla varnar mig för att jobb garantin inte är stor? Ghhha nu ska jag laga pinne på fisk!

:)

Hemskt mycket Hej!


Då var den helgen också över. Igår vart de hastigt och lite lustigt utgång . Vi började hela trapatset här med tacos prat och lite alias :) Var grymt skojigt iallafall förfesten sen kom jag på igår att jag känner mig som ett fel placerat ufo varje gång krogen kommer på tal. Skumt med sant :)

Annars har jag hunnit med ett katastrofallt arbetspass på fredan och väl mycket tristess idag. Nu står tvn på tapeten och hoppas på att min söta sambo behagar komma hem ganska snart nu är jag less på att vara hockey änka  :)


Veckan kommer spenderas på gruppis sen ska jag ha en äkta slö helg innan de sen bli jul vecka för vissa och för andra en stenhård arbetsvecka :) Jaja jag trycker nog in jul firandet i år också någon stans mellan passen :)


Hej hopp !

sen sist

Oj de är glest mellan uppdateringarna men tänkte nu när jag för en gångs skull har så jävla mycket med vind att jag uppdaterar.-

Kan börja med praktiken. Som sagt jag var ´lite tvivel aktig om att jag skulle passa in på en grupp bostad. Men ack så fel jag trivs både med personalen och dom som bor där väääääldigt bra. Jag ångrar mig inte en sekund att jag tog praktiken :) Och dessutom ska jag jobba där lite i veckan när personalen ska ut och äta så de ger vi tummen upp för !


Sedan så bli de interjuv i luleå på tisdag och jag är nervös fast jäkligt glad på samma gång känns som att jag tar ett steg åt rätt håll för en gångs skull . då är de bara sköta sig också bättre än 14 andra kanske dom gillar mig skarpt och ger mig jobb. hurra! Sedan har även jag fått glädjande besked att mitt jul schema kanske håller i sig i en månad-. Fansen allt detta behövde jag faktiskt.! Nu är livet som mest komplett i klar text !


Nu ska jag koka kaffe och packa in alla bullar i påsar :) Sen hoppas jag att mina vänner är sugen på middag på lördag ? Visst är ni de ändå? :)
RSS 2.0