Veckans ekvationslösning

Jag har kommit fram till följande !

Punkt ett. När man är ensam om dagarna  får man äckligt mycket tid tillsammans med sina tankar något som ibland är skit läskigt. Mina funderingar har kommit fram till att jag skulle känna mig mogen och fara iväg och resa och se världen. då menar jag inte fara iväg 2 veckor på en turist ort på något varmt ställe. Det skulle kännas hopplöst rätt och åka iväg några månader just nu och bara se sig omkring men då måst man ha både pengar, tid och framför allt sälskap. Skälskap och tid är nog ett mindre problem meeeeeeen de först nämda går och diskutera. Vi sparar denne tanke som en dröm än men jag hoppas iallafall jag kommer få chansen någon gång inom de närmsta åren. för DÅ TAR JAG DEN!

Sen har jag även hittat det ända positiva med att vara arbetslös. Och det är att de verkligen värmer i hjärtat och få positiv kritik. (vilket det gör annaras också men de blir ännu mer en spark där baki) Vilket kan vara bra tror det är något alla behöver !


För övrigt var de hockey kväll hos frida igår . Dock avböjde jag rätt snabbt eftersom jag redan hade planerat in Wallander i min filofax. Men den korta tiden jag var så var det trevligt :) För er som läser detta så kan jag avslöja att jag ska försöka lura mina vänner att vara med mig ikväll :)

Planerna för idag är att fara till mormor en sväng och sen som sagt efter middan och efter det jag blitt hockey änka som jag så fint kallar det ska jag försöka få lite sällskap. :)

Som sagt detta är min sista vecka ledig under kanske hela året. Sen blir de praktik och sen är de jul vilket betyder att alla är lediga förutom vi stackars vikarier. Hoppas starkt på att dom tänker till lite extra och sätter mig och ida på ungefär samma pass. Vi vet ju sen tidigare att då är det en oslagbar kombo. :)Jag älskar dig


Tummen upp

Självförtroendet är på topp just nu. Fick bekräftat efter många månader av ovisshet att jag tydligen kan skriva cv som folk faller lite lätt för. Dock var mitt ända problem det finska spårket.! Men men de var iallafall en spark i baken. Thanks jag trodde dock inte mina öron när samtalet kom från en affär av allt . ;O

...

Humöret är i botten. Jag saknar att umgås med mina vänner alla i klungan ser möjligheterna idag men än har ingen haft tid och svara i telefonen de kommer väl :)


De är så jäkla mycket jag saknar jag saknar sommaren, Skidorna, Jobbet . En riktigt jävla rolig kväll med mina vänner, Jag saknar att inte vara så jävla bitter jag saknar Ida som är i jävla umeå nu får du komma hem! Jag saknar att bara fara och vara borta från verkligheten. Jag saknar mormor. Jag sakna att få en hel dag med Mattias. Jag saknar nog helt enkelt ett liv. Fan också de är fredagar man inte ska vara sur. Jag är så sur så jag skulle behöva gråta ett tag men de går ju inte när man är så jävla sur på egentligen ingenting. Jag är nog bara sur över att jag känner att det är dags och börja skaffa en levnads berättelse.

En kärleksförklaring eller vad kallar man de ?

Tanken slog mig på riktigt ikväll när jag for från Älgstigen att jag hoppat ut från boet.  Jag kan inte svara på varför jag kom på tanken men tanken var mer glädjande än vemodig eller vad man ska säga. Inte för att jag har något mot min familj tvärtom det är världens bästa familj man kan tänka sig. Men tanken på att jag faktiskt är vuxen och har världen framför mina fötter. Att nu är de faktiskt jag som tar ansvar för mitt liv och allt var det innebär dock har det varit så lite mer än ett år nu men iallafall det var tanken som slog mig. Kan hända för att tanken inte riktigt hunnit  i fatt förut.


Som alla säkert redan vet är jag kär och lycklig som bara den. Och allt tack vare Min Mattias. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att killen jag träffade på hotellet  och sedan tvingade sova på soffan för att själv sova i hans sängden var så jäkla rätt. Att jag skulle bli tok kär och dela i stort sett hela vardagen med han, Det är konstigt det där att 1 och en halvt år har gått så snabbt men ändå känns det som om jag känt han klart mycket längre.  Och när någon frågar om jag har någon pojkvän då ler jag och säger att jag har Världens bästa.

Jag kan med säkerhet konstatera att jag verkligen är lyckligt lottad!Jag Älskar dig

Helgen :)

Gott folk ni behöver inte fundera på min pysiska hälsa nå mer. För den är på topp. Formen toppades redan på Fredag kväll när panik slagna helg arbetare ringde och undrade om jag kunnda jobba lördan. Och självklart tacka jag ja !

Som sagt det har aldrig kännds så bra att få jobba och dessutom fått för frågan om jag kan jobba under jul också. :)

Sedan efter halv 10 på lördan bar de iväg hemåt för att panik dusha och fixa sig för att sedan styra kosen mot fest :) Var grymt lyckad kväll måste jag säga. Efter förfesten var de stan och flott mat eftersom hotell kön var runt halva stan. Efter flottimaten gjorde vi ett nytt försök på valhall och då hade kön minskat till ingen alls betalade in sig för att gå ett varv runt för att sedan dra slutsatsen att det var booooring.

Igår var dock en bakis dag helt och hållet. Och idag är det måndag vilket betyder nya tag. Hittils har jag hunnit boka in mig själv i tvättstugan och nu ska jag bara berätta klart om allt för att sedan plugga sig lite har inte många dagar på mig innan allt ska vara klart.

Ja nog om mig hur har ni det? :)

RSS 2.0