Onsdag

Idag känndes de verkligen som om jag kunde åka lite längre än sist utan att få en hjärt attack. Jag är nog på rätt spår nu :) De låter säkert ännu löjligare de här en om träningskläderna igår. men om ni hade bott i min kropp när jag var premiär turen så skulle ni förstå :P
Happygirlsara.

Har känt mig sådär nästan jobbigt lycklig dom senaste dagarna. Jag vet inte om de kan bero på min skidåkning även om jag är sölig som en snigel men dom säger ju att träning gör en gladare. Sen har jag kommit fram till att jag ska inhandla nå kläder och springa i. Det låter nog helt stört de här men jag har även hört att om man har bra träningskläder så är de liiite roligare. Och hur jävla skoj är de egentligen  att springa i en mjukisdress storlek alldels för stor? Värt ett försök.

Sen vet jag inte vad jag ska tillägga- Läggan är strålande ren, igår spårade vi till happis en sväng, Och planerna för imorn är  nu om jag int jobbar och att de är fint väder som fan . ska jag faktiskt styra kosen till stugan och sätta mig på bastu bron och läsa och enbart vara  glad.  de känns som om livet är på uppåtgående i en rasande fart. Inte för att jag varit på gränsen till dåligt alls men de har varit bra men nu känns allt fan kanon bra  :)

Söndag och jag är tillbaka

Jag är tillbaka! Dock med samma gammla blogg motivation men.


Sen senaste gången jag skrev här har min verkligen favorit årstid dragit igång. Jag som trodde att jag verkligen hade förvandlas till en lat soffpotatis men de stämmde tack och lov inte så väl. Jag har iallafall kommit fram till att jag är en kondis som är allt annat en bra. så jag jobbar på den har varit två svängar med skidorna sen förra veckan tanken var att fara en runda idag också men i slut ändan hamnade jag i stugan och kom just och nyss in genom dörren så jag sparar skidorna tills imorn har jag räknat att jag hinner :) Om de inte var för att jag älskar och åka skidor skulle jag ALDRIG åka för de är fan tungt och jäkla jobbigt men jag förvånas över att jag ändå orkar skejta upp för backarna trots att min bakdel har blivit tung :) 

Annars är det super bra faktiskt  har både hunnit med en lyx helg i piteå och barn kalas på senaste. Sen har jag ärligt talat bara glidit med och de är rätt skönt det också.

Imorgon är det dagen D för då har vi 3 års dag men jag är helt ide lös jag vet inte vad jag ska hitta på . Panik tips önskas om någon läser de här innan imorgon :)


RSS 2.0