dilemmat.

Jobba skift hela mitt liv eller jobba dag tid på veckan? Jobba med något som både är fysikskt och pysiskt tungt eller bara lite pysiskt ansträngande? Sitta och sjunga eller bygga snö kojor?

Hmm dagens dilemma är hur jag ska göra OM jag kommer in i luleå till hösten. Måste säga att allt har sin bak sida men det är sånt som finns över allt. De ändå jag inte kan tänka mig är att inte få arbeta med människor. Så på de viset är det ju inte så klurigt. Vissa säger att när man skaffar egna knattar att de bli för mycke knattar i sin hel het. Men nu ska vi inte höra så mycket på andra säger här..

Tjaa jaa nu ska vi bränna på kålet lite till. Hah

.....

De är första gången på länge jag känt mig så här äckligt less på det mesta

fredddag

Hej hopp.

Bäst och uppdatera de här också när jag ändå har lite för lite att göra.

Har hur som haver fått klippt skatbooet igår. Och jag kan ju säga att jag ALDRIG har varit så nöjd nånsin. Nu hålls det till och med skapligt . Så tack världens bästa frisör (Läs Camilla) Sen kan jag också passa på och tacka den kom på världens bästa hår medikament , för en gångs skull är de något som hjälper. dock kostade det nästan skojortan MEN :)


Sen kan jag meddela att hela maj är räddad också. Jag och Martina fick dela på alla lite mer planerade vik under hela månaden och de blev riktigt bra med jobb åt oss båda :) Well well den här våren har väl inte varit så tokig. de ända jag efterlyser är mera tid med min bättre halva. Eftersom han har varit i gällivare och jobbat på veckorna och jag jobbat mycke helger har vi bara avlöst varann. men de hinns det vet jag :D


Nej nu ska jag fälla ihop datorn och läsa "tant snusk" Som mattias så fint kallar de :

Natti

söndag

Oj tiden går men här står den still :)

egentligen så finns det inget och rapportera om . Mer än att allt bara flyter på och att det är jag väldigt nöjd över. Jag är till och med nöjd över att jag varit ledig hela helgen. känns som om det var ett tag sedan jag var ledig så här länge- Sjukt jag som är "arbetslös".

Letat in till högskolan också. Jag tror jag vill komma in jag tror jag vill gå det också. Man behöver egentligen inte planera alls jag ska då ta allt som de kommer. När man tänker efter är det inte så skoj och vara så allvarligt strukturerad och grubbla så jäkla mycket :)

För övrigt är planerna för veckan vad jag vet än så länge är att de är jobb på tisdag och sen kanske om jag har tur har min kära frisör och kompis en lucka ledig till att reda ut skatboet :) Sen är det 50 års fest i boden åt helgen :) För övrigt ska jag sola för de ska va fint väder hela veckan har jag bestämmt :)Morsning

RSS 2.0