Måndags depp

Hitta slöare människa än mig ! Vaknade över 12 och nu sitter jag här med två timmar kvar av min helg sen ska jag och jobba. Bhaa i hate it jag måst börja gå på nå högt så jag kan göra mer än sova :( Behöver nog någon som väcker mog senast 9 varje dag.

Känner verkligen inte för att jobba jag vill umgås istället. :/


Ett dopp i det blå skulle vara älska värt just nu ! Eller varför inte fata här ifrån., Dam it nu saknar jag umeå. Var fruktansvärt roligt där. Mest på kvällarna nör vi var och gjorde satn osäker. Bhaa låt mig få tillbaka min gamla  klass nu! Fan jag saknar dom.!
Jaja nu ska bror ha datorn.

På åter seendet !


Pucko eller ?

Är jag ett pucko ? Började tänka på pucko låten juust just nu. hm för tillfället bor jag ensam i huset. och jag lämnar lyset och tven på fast jag inte är hemma ! sen kanske jag har tjall uppe i kapsylen. Eller ibland för kapsylen gör ont ibland alltså huvudet. och ibland blir de så kaos att jag hittar mjölk i skafferiet eller kommer på mig själv att jag har ställt in en dit. ! Hmm gott folk tror ni verkligen att jag är pucko på riktigt ? Rösta på kommentarer som ni finner längst ner på detta inlägg !


det jag vet är att jag har varit på hotellet och haft halv tråkigt tror jag ! Annanas princip igen :( dam it,


Snart om några dar kommer mattias hem. Och jag vet att jag längtar som satan dit. var liiiite för länge sen jag snörde upp mina inte goda fötter i hans soffa och svamlade på om de mesta,
 
Phaaa jag är chäääär ! :)


Nu ska jag gå till sängen klura ALLA täcken på plats. sen ska jag messa till lisa som int sarade när jag ringde., och sen så ska jag somna, och sen ska jag bli halv tjurig på den jäkeln som väcker mig !


God natt !


Karrameller

Underbara helg! (tack och lov)

Boden idag ? Japp japp.
Humöret på topp ? Jaaaao.
Kan det bli bättre en glad och pigg sara ? Nå säkert men inte så mycket :)

Har till och med vunnit på en tia lott idag  ! 20 spänn fatta vad skills jag har ! Woho säkrast och köpa en triss så jag vinner 25 laxar . Men yeye.  Tack så¨mycket söta swedbank!

Saaaknar dig Matte !Och så vidare nu har jag inte tid och sitta här och vara tråkig. Heeeeeja !

Liiite ledig kanske :P

Yes box barn.

Idag har jag varit med fiffo i happis / finland. Tjaaa vi hade trevligt där vi var gjorde narr av varann och svamlade på för full toarulle. Its was nice :P

Sen hem kom på den grymt braiga iden och bjuda sanna på en film kväll. Som spårade när vi skulle rasta oss själva efter första filmen. Vi fick för oss och bli sjukt besatta av Begnt magnusson :P Och där var vi jag och sanna bannan och vi fick verkligen inte Bengan från våra huvuden :P Haaahaha

Igår var de stugan som gällde och jag erkänner stugan är en härlig plats . ! Bara man inte missbrukar den :) Bastu plus mys med mammsen lite kan nog inte misslyckas. sov gott som sate :P Klockan runt två nätter i rad nu betyder en väldigt glad och pigg sara.
 
Och när jag stod i min ensamhet igår och borsta tänderna kom jag på nå fruktansvärt roligt.

-. Har du någonsin ätit citron ?
- Men jaaaa !
- Bra för så sur är du!

Det blir exakt lika skoj om man typ säger har du någon gång sett en vitlök. Och så vidare. :P


Nu sängen :P

 


 


Yoyo

Weell well farmor är slut som artist. Jag höll tusans på att somna gåendes idag på jobbet not so good! Typiskt ska jag skylla på att någon höll mig vaken hela halva natten nu ? Humm laddar ocg funderar !

Nu två dagar ledig. Har jag nå¨och blogga om ? Svaret är neeej.                                      klick de var sant.


För övrigt ska jag mysa med  frida ikväll tänkte fara till stugan också¨men planerna verkar förbli dagdrömmar. Imorn kanske ? Joo fan  måste nog få mig riktig mat inge halv fabrikat by farmorsaaas :(

Helgen ryktas om fest :P Jag är PÅ som tusan give mee nå gott typ kanske passoa ? (a) Jag är sjukt ligga berra nu va ? Ajj ska sluta härmas nu på en gång.

Dam it nu har Mupp matte farit och jobbat igen. Tror jag kommer längta lite smått efter han känns exakt så !

Och neeej jag har int kommit på någon helvetes lösning på orsa eller kalix än. Ge mig ett jobb efter agusti jag är trevlig och snäll kan dock vara lite trött ibland och uppfattas som efterbliven men ingen fara ! :P


Hej å hå jag är en flykting från kina som vill ha mat nu !

Nej nu ska jag googla efter en kock och sedan betala får lite mat. :P Hmm pizza någon ?

Brumm

Är det nu man ska sluta tro ? Eller va fan ska  jag tro egentligen ? Näee man blir bara trött av att tänka och fundera likest och äta istället.

Hmm Orsa VS  Kalix !Svååårt som faan tror det aldrig har varit lika svårt och bestämma sig som nu, Jag mena jag har kommit in i ORSA ! hurra eller jävlar ? Jag har tappa omdömet óch har inte koll på vad jag ens tänker. Läääskigt hjärn cellerna är upp ätna av termiter stora som kokosnötter !

Men igår var de hyper trevligt verkligen! Fridas stuga får mig och villja skria kärleks dikter., Bhaa gay gay gay gay gay !
Var där iallafall och tjaaa de säger sig själv 5 laxar i en kopp :) Förklara någon snälla varför vi alltid kommer in på spöööken ? Tur att jag slapp sova hemma i natt iallafall :P

Helgan tillbringas på mitt kära jobb. Jo jo kära ? Njaa inte på helgerna iallafall då får stället mig och känna mig som en hemsk människa riktigt hemsk  men de är ju stor helg sååå jag får ju lön för mödan. Jag är int bitter.

Sen försöker jag lära min bondska också. Typiskt jag har redan glömmt bort meningen som dom lärde mig idag. dam it !

Berra Frida, Camilla ! jag diggelidiggar


Sol vind och jobb?

Hoho jaja kära barn!

Nu är jag ÄNTLIGEN ledig lite :) Att man kan vara så glad för att få vara ledig två dagar de fattar jag inte. Inte för att jag har nå imot jobbet men då har jag ju alla andra jag vill vara sociala med OCKSÅ !

Idag har jag varit extremt lätt road. Sådär störandes så de int har gått och jobba utan att dö i ett skratt anfall. Hmm jag misstänker mig själv vara på bra humör :)

Sen har jag börjat fundera på hur jag och dom i min närhet skulle bete sig om dom blev dementa. Och dom teorierna håller jag nog för mig själv eftersom dom är så svamliga. Fiffo miffo skulle dock bli virrig som gatan skratta åt allt och tjata om att alla ska äta kakor och dricka saft. Och om man inte gör som hon vill håller hon saften i ens sko :) Ajajaj-. Berrsan skulle dock smula med chips och bli sr varje gång hon spelar monopol och looosar ! Ajaj varning på stan FARLIGA tanter.


Kvällen då ? Hmm jaaa kanske umgås med friiisaaan och kjamas lite. Typ säga åt mammsen jag springer till flickan över järnvägen ! Ghaa skönt och ha henne i krokarna igen. De är bevisat vi kan inte bo långt borta från varann enligt miiig själv :P Och sen har jag siktet inställt på att vandalisera mattes lägenhet och liv :) Jag hoppas jag är uppskattad !

Well well damit jag har lovat mig själv och inte skriva på engelska här men den bjudeer jag på ! Your welcome! (?)

More to com


Tillängnat min bästaste berra !

Jag lägger mig på knäna eller ställer mig (?) Och säger jag är så hemskt ledsen för att jag int har blogga.
Jobbet tar mitt liv eller hur de nu är. Var försvann min fritid ? Har haft fritid från halv 4 igår dock känns riktigt skönt :)
Dock ska jag och jobba alldelses snart igen. Ghaaaa !


Jobbet går som vanligt så va faaan :P

Sen längtar jag hemskt mycket till torsdag :P Kommer bli grymt härligt och vara ledig två hela jäkla dagar ! Thanks looord !


Sen måst jag skriva nå smörigt åt Berrsaaan också. Daaam it dam ti ! Du är rätt gulligt du berra, Vad sägs om en iskall cola och mys i ditt rum någon dag ? Puss och smör från din lilla tööös !


Hur som helst jaja har iallafall hunnit umgås med mattias lite. Var i bjumis idag och plaskade med fötterna iallafall. Nog var de kallt med mitt säl betende hög in och jag blev super sugen på att lägga mig i vattnet och  plaaaska. MEN  jag kunde behärska mig och tur var nog de :)
 
Vad gör man på fredag då ? Seskis med tanterna or what ? :P


Neej nå nu ska jag förberada nerverna och sedan störta till jobbet och göra rätt för mig.!


För vi har tagit studeeenten !

Fy fan var vi är bra !

Vilken dag de var igår ! Wooho kan nog inte smälta den på länge nu. Lyckan var på topp mest hela gårdagen. Först frulle hos sanna med alkohol , sen skolan kramades med anki innan vi begav hos mot den TRÅKIGA student lunchen. Men nog var de värt de sen utsläpp och skrikande på ett lastbils flak hela vägen mot staaan för att slutligen fara hem och äta :)

Ord kan inte beskriva nått från går dagen. Kanske en ledtråd som heter alkohol och lycka. Haha helt tokig för fest med vissa från klassen. Och skoj hade vi nog ! Folk påstod att jag var klantig dock :( Försökte skälla ut dom men blev självklart inte tagen på allvar men vad gör de :P

Grodparken var väl lite underförväntan men nog gick det hann prata med en massa jag inte alls har pratat med plus såna jag inte pratat med på år och daaar. De var nice :)

Hann också prata en hel del här hemma också. tror jag pratade mer än vad jag brukar prata på en vecka. Då är de extremt. :P Jaja jag hade skoj hoppas att alla andra också hade de :) Lätt en av dom mer lyckligaste dagar. Nu väntar jag på natt igen så jag kan sova och börja tjäna pengar. Tjänar jag pengar när jag sover ? Humm BÖR utredas inom kort.

Det är nu det börjar.


makaroner

Jaaa hurra ! Grattis fjixaaan !

Har haft en hemskt bra kväll ! Åt dock ihjäl mig på vikingen men de var de allt värt för gott var de. Så jag ser fram imot som att leva som död här framöver :P

Målade även lakan till slääpet idag. Hmm övriga klassen dissade dock mina , jojjos och sannas gubbar :( I am a sad womaaan nu :)

Har även varit till englund och sett på hennes kattungar. Och där blev jag galet kär. hopplöst var det så sööta dom var., Någon som vill aptoptera min lille bror 17 år han är rumsren. Bara han hamnar i ett bra hem helst på älgstigen 2 . Neeej va fan deä r väl jag som ska flytta här i från före han om allt ska vara rätt. Meeen jaja har ju som sagt redan två små brorsor så de kanske räcker. Kanske ändå inte behöver en katt.

Jojo hur som helst. sen har jag varit mer frida och berra också. Nu kom jag på mig själv allt jag behövde för någon dag sen var ett jävla skratt uttbrott. Och de fick jag också. De var hemskt skoj ska dock int gå in på deteljer men de var då värt ett utbrott :)

Nu sängen .

Koorv.

Hoho gårdagen var grymt skoj till en början men tappade sin charm när vi kom ner till strandängarna eller var det jag som kanske tappade min ? Jaja tåls och funderas på men orka jag är chramig pöå mitt sätt men inte om jag är trött för då är jag hyper chramig.

Ett skräck exempel är imorse när jag drömde om att lillebror tog min telefon. Jag vet inte säkert men tror ja jag hann säga nått som inte var kristet iallafall. Sen har jag frömt om nå hus som började snurra jaaa allt snurrade i huset. Hmm skumt. :P

Har haft telefon interjuv med orsa idag också¨-. Jag vill som fan in men ändå inte. Kommer jag kunna lämna allt här och flytta för att plugga ? Njaaa tveksamheten växer men den som lever får se hur jag gör. De klias som fan i fingrana och leta jobb på¨nå booende. Flytta till eget och skaffa hund och aldrig städa. Om nu inte mamma vill rädda mitt kaos.


Kvällen ska tillbringas på vikingen. Daam it måst väl se ut som en människa  tror jag väl.


Är det så här det känns och vara lycklig?

Ägg .

Är det tänkt att alla ska vara bittra när den lyckligaste veckan i livet har börjat ?
Fan de känns så. Tjafs i klassen om en massa jag har tappat tråden och hänger inte alls med, De är nått om att alla inte vill vara med alla. Tror jag ? Har då en förnimmelse om att tjaaaa hela klassen inte kommer agera som en klass på fredag. Vilket jag tycker är synd, Jag mena vi har ju gått i samma klass. Men på nå sätt förstår jag 26 tjejer och 26 viljor . de går inte. Så dom som kommer överens bäst med varann kör dom tillsammans, Kanske bäst så? Då kan ju ingen störa sig på varann under  frukosten tror jaag ?

Dagen har slösats bort på jakten på guld ägget var dock inte så himmla roande. Vad gör man när man är så glad så man kan svimma men ändå finns de något där som drar en tillbaka ? Vad är problemet ? Bhaa hoppas det blir bättre imorn . Måst vara någon kvävd ångest för hösten eller är det bara för jag vill att en viss person ska komma hem nu på en gång ?

Kvällen har då planerad och klar. Feest står högst upp på listan. Och jag ser faktiskt fram imot de som satan. Bara det är folk på strandängarna eller nå sånt. Skulle kännas bra med en riktigt jävla lyckad kväll !
 

Gott folk om ni har tråkigt när ni sitter i bilen någon gång . Försök då föra en diskussion med radion, Tror mig de kan funka de blir då hemskt skoj när man känner sig som mest fjantig. Då kommer skratt utbrotten :P

Tänk alla gånger ....

Dyy botten-.

Pissväder bad och trollön ? Kan de verkligen vara bra ? Faktiskte om man heter sara så går de mesta. Och än så länge har jag överlevt.

Lille bror har också blivit ett år äldre idag men verkligen inte klokare. Faaast de tar sig han är ändå den mognaste av oss tre kom jag fram till idag i bilen. När jag och jensaaan roade oss med att spänna lossa varann medans jonte (mini bror) Satt där och dumförklarade oss så skulle jag bjuda in han i våran extremt roande lek . Men han ignorerade mig totalt och åkte utan bälte halva vägen från sangis till momor. Yeeeh mogen grabb :P

Sen har jag kommit fram till att moin humor är något som behövs botas. Satt hos mormor och kollade på mina tår. När jag plötsligt drabbades av ett skratt anfall. Fick för mig att min ena tå såg ut som en ost båge. Mammsan och mormor kom in i rummet och undrade vad mitt fel var !

Hmm i efterhand berttade jag om min ostbåge till tå. Och dom började dissa mina skor. Bhaaaaaaa ska dra fram skortskorna och leva i dom. undra hur länge det tar innan dom dissar dom månne?

Nu är student veckan igång. Känns det ? Svar nej. dåligt väder och tjaa de känns bara inte riktigt 100. varför ? Är det för man börjar bli spännd för fredan ? Hur sjutton beter man sig på en sån dag ? Tänk om jag inte känner mig glad och lycklig då ? Har 13 år varit förgäves då eller?


"Om du har en tegelsten häver vi den i glas huset"
Kan tolkas på två sätt vet någon vilka ? :P

Jag behöver ...

Jag behöver en tandborste :/ Jag smakar möglig macka från käften,Inte alls skoj de smakar nästan värre än blodpudding men bara nästan.

Jag behöver skäl att ´tvinga någon att städa mitt rum det ser hemskt ut så jag måååste eftersom de ryktas om studenten på fredag . Mycket folk och förhoppningsvis skoj också-.

Jag vill även flytta från den här skit hålan. Rykten bara sprids som lika mycket som maskroserna från grannen. Jag förstår inte dom som måste hitta på saker på alla andra, Faaaan skaffa er nå bättre intresse än att hitta på saker om andra, Less jag önska faktiskt rätt jäkla mycket att jag bodde i borga eller i en koja ute i skogen. Jag skulle även lukta så illa så ingen vågade ens se på mig.

Tror jag helt enkelt behöver mina underbara !

Jaja de var nog med ego tankar om sig sjäälv. Ska försöka stå ut i veckan och hoppas på att ingen hittar på nå mer rykte, Varför inte folket ? Gå till hela kalix och säg att jag har hamstar under min säng och går på lim också när ni ändå håller på ?

Nå nå i veckan när jag och fiffo var och bada kom vi på dissiga kommentarer som faktiskt var rätt bra.,
Ett exempel är den här "Du är som  en finne i mitt ansikte, Lika stötandes som dom andra men verkligen inte unik"

Var till stugan med bror för ett tag sen. var nästan lite smått skoj och umgås med brorsan själv för en gångs skull. Bjöd han även på glass bara för att jag är så charmig eller var det bara för att dämpa min ångest över att inte hittat en present till han bara för att ungen har bestämmt att han fyller år imorgon ? Bra fråga.


Jaja ska städa klart mitt vidriga rum nu så jag kan lämmna deep star och be ge mig och umgås  eller nå :)Sooo loong.


Saknar verkligen !


Skepp och hoj

Oaktivare bloggar kan ni ju leta efter :/ Jaja jag skyller på för lite dö tid eller är det just de jag har för mycket dö tid ?

Torsdan var lika med fest. På dagen eller morron ? Så var jag och hurra verran dock som tog studenten tror jag fick agera glad åt 60 pers eftersom alla var helt allvarliga och ingen svimmade av gläfje. Men dom inser nog snart vad dom har lyckas med hoppas jag :) Sen frog jag och mitt liv till stuan och badade jag tror jag är den människan på jorden som uppskatytar bada mest annars vore de tossigt :O
Sen ferre hos granström med fiffomiffo. För festen var grymt skoooj. Sing star och GH förklarar saken. Sen hotto där jag int har bestämt mig än om de var skoj eller trist. Hmmm fan också en till annanas princip TYPISKT .

Idag har de dock varit brölopp i boden. Och jag var där ! jaaa de var väl skoj tror jag . Rockade loss med kusin på dans golvet och jag ansågs nog som festen skämt. Hurry up jag var oseriös. ! :) Som alltid med andra ord :P

Jaja har fått klagomål i för mitt dåliga bloggande jag ska jobba med de nu får jag väl hoppas ! Det återstår och se.  Jag börjar med en bättre uppdate imorn ? Okeeej de köper ni

Tack och hej nattmacka


Allt och inget.

Oj oj oj oj nu har jag inte varit en blogg nöt på länge dam it måste verkliiigen skärpa mig !

Fast jag har mina skäl har varit och sett till att vissa studenter sköter sig och det behövdes eller ? :)

Måndag började dagen så bra med frukost på altan och lite nöt på stutsmattan. Sen messa Ötå ida att jag skulle komma med henne till hennes kära hem stad på ett besök hos frissan. Artig som jag är kom jag med och säg halv less ut i dom tre och en halv timme jag fick sitta och vänta på henne inne hos frisöern. Hann studera väggarna liiite för många varv. Men sen så var evigheten över efter många suckar och planer¨på att skära sig själv med en kam.
Hem till kära kalix snubblade hem en sväng och till slut på fest. Med de överiga laget "kalix invandrare" och kosen styrdes mot någon fest med en hej massa folk och rätt mycket jyr från min sida-. För en gåns skull var jag rätt prat glad och social :) Jaja sen efter mer svamel styrde jag cykeln hem och dikerna fick förbli orörda :)


Igår. Först gasde jag och var social med ida och verran. Sen lite mer social med Ida utvärderade går dagen och kom på mig själv att jag roade nog mest mig själv genom att gå runt och drica med folk. Yees !
Sen ankrade jag och Idaaan i hennes lägenhet för en stunds tupplur. Innan verran och laget kom dit och friden var tyvärr slut. Insåg att jag inte kunde ligga på mage och dregla så jag la mig iställe på rygg och inte dreglade.
Jaja sen flott och sen bränn boll . Hann bli på hemskt dåligt humör innan kvällen var över., Och jag fram stod nog som världens mest patetiska människa. Feeelååååt om ni blev utskälld av någon tomte som liknar mig. Synd för er att ni inte kaxa imot.

Men men okeeeeej. Sen somnade jag hos ida och vaknade igen som den optimist jag är typ. For till tandläkaren fick de chokande beskedet att jag inte hade nå hål.  tror jag blev så chokad att jag kunde ha tippat ur stolen. Jaja sen till jobbet hämtade min framtid (schemat)

Vidare sedan till frida. Och jaa vad behövs sägas min dag har varit super.

Kvällen ska spenderas ihop med friiida :) Hurra för den vettja !

Bhaa längtar till nästa vecka sjukt mycket, De är därför jag vill ha en tidsmaskin för att kunna fördriva tiden fort fram. Delvis för att nästa vecka kommer bli nå alldelens extra känns de som. Studenten för ordet för extra. Och sen kommer Mattias också hem :P Ropa om någon har ett tips på hur man får tiden och gå¨fortare en kvickt ? Sova kanske ? :P

Lyckat !

Jaaa de är bara säga som de är. Vääääldigt lyckad kväll har faktiskt inte haft så skoj på länge när jag varit på hotelle :) Först hävde jag mig till friida pimpla upp de lilla bools jag hade med. Såg verkligeen inte gott ut MEN de var de :) Mörk blåååa saker ska man egentligen inte dricka men jag bröt den oskrivna lagen iallafall :P Hoho sen var de äckel GIN som gällde. Säg till om n¨ågon vill byta ner sig två GIN = två passoa är någon på ? :P

Jaja Berra kom också och vi satt där i fridas dunkel och pratade om livet . Hmm konstigt att man på alla förfester blir nästan lite fjåånig och pratar om livet men men bikta sig behövs väl `?

Sen bar de iväg ut plockade upp Anders efter vägen. satt vi snurran och pimpla i oss lite till. Ginen lägg märke blev bara äckligare . Sen efter några en konverstation med tyzon brorsa bara de mot strand promenaden. Inga kommentarer. Kan dock råda folket att inte försöka bada fötterna från stranden där vid älven. De blev lite för geggigt :(
 
vidare till campingen och satt oss på någon brygga och tvättade bort all blå lera var vi faktiskt i fas för en utgång. med hjälp av Berras parfym luktade fan som ett träsk monster :/

Sen hotelle som då var skoj för ovanlighetes skull :) Hann babbla en hej massa med några gammla klass kompisar och få fötterna återigen ner trampade av massa med klacki skor. Ska fan utrota såna skor dom är för hemska. Bhaa och inte konstigt att alla trampar en på foten med dom där man kan ju fan inte ens styra dom.

Jaja se nefter lite härj och sånt traskade jag hem gjorde mina fylle rutiner och sommnade och nu vaknade jag så ska äta göra mig till en människa och fara till folkan och se när lille bror snor pengar från kommunen.


RSS 2.0