En annan dag.

Nog är det skumt hur kan alla veta om jag bloggar eller ej. Har altid mer läsare dom dagar jag uppdaterar . Jaa alltså jag fattar noll.

Hur som helst är jag hemma i kalix nu. Om Jag var tveksam förr om jag ska stanna i övik eller ej  . Så är jag dunder säker nu. Att man kan bli så glad av att hoppa av skolan. Det är rätt sjukt.

Hittils har jag hunnit med att umgås med mattias och fått mig en liten dos friiida. Mer lär det bli ikväll :) Längtar Längtar!

Pluggandet går åt skogen . där rök hela mitt jullov eftersom motivationen är noll. Måste klara tentan orkar inte med någon omtenta. Typiskt! Frida ring mig nu så jag slipper!


Och imorn är de julskyltningen och lisa som gäller Hela dagen . Skönt verkligen skönt och få sig lite kvalitetstid med allt och alla. Borde ringa till mormor och beställa palt till måndag så jag har en anledning och inte råkas boka in nåannat.,

Nå ja snart är det lov. Och Sara Lägtar. först lite jobb förhoppningsvis. Nyårsfirande. Och sen drar jag och Matte till Stockholm. Ghaa jag har många anledningar till att längta.
 

Sen slka jag i min hemlighet önska mig att någon rånar mig till fjällen och skidorna. Helst en grym bort rövare som tvingar mig stå på skidorna heeeeela tiden

None

Kan man bli annat än tokig!?

Och så nu!

Är jag sten säker på vad jag vill. Och det tack vare mitt stora ordförråd. Dock inte så avancerat.

Hellre hjälper jag dom som behöver de än dom som bara vill de.  !
Kan med andra ord säga hejdå övik snart och tillägga jag kommer inte ångra mig.

Nu sängen tack och lov !


I love you

Insperation

Jag vet inte vad jag ska säga. men på första gången på länge känner jag mig vrål inspererad. De kommer nog inte som en nyhet att jag nu äntilgen bestämt mig. Jag hoppar av! Flyttar hem till mammsen och pappsen igen. Och börjar på nytt som en galen arbetssökande en istället. Är dock om tre månader men jag känner mig mer säker på de här än när jag flyttade hit i sommras. Så well well i Mars är jag kalix bo på¨heltid. Förhoppningsvis inte sysslolös på heltid. Jag har ju iallafall mina små planer, Så den som lever får se.

Men jag är glad iallafall. sen så kan de ju tyckas att de är dumt av mig och hoppa av,. Kommer säkert ångra mig när jag  är 50 men vad gör de om 100 år.  Plugga kan man göra flera gånger. men inte just nu och inte de här, right ?För övrigt har vi studenter fått pengár idag. Har en känsla av att dom pengarna endast kommer gå åt till klappar. evuntuellt lite till stockholm när tåget bär av dit ;) Nej men ush nu får jag sluta längta några dagar och försöka plugga, Har som sagt tenta trots allt.

Fredag bär de av hem, Längtar som tusen. Lördag är de frida och jag och sen ska jag tvinga berrsan till nå också. Någon sóm vill ut och leka i snön med mig kanske ? Saknar mina täckisar också. Sen är mys med Matte också inbokat såklart :) Sen vill jag också umgås med mormor och mina halvtids sambor. Skumt att man kan saknar så många på en vecka. Ja till och med bara ett par dar.

De där var lite väl mycke om mig. /Ego sara

Dagens

Dagens låt: Bubbly face. Ska nöta sönder den :P
Dagens dusch: Har ej inträffat jag är äcklig :O
Dagens frisyr:  risbuske :P
Dagens smink:  Smink är överskattat ibland,
Dagens klädsel: Lodis kläder :)
Dagens händelse: Öhh?
Dagens planer:  Plugga !
Dagens vill ha: Jullov!
Dagens saknad: Alla där hemma :/
Dagens drog: Kaffe helt klart
Dagens tråkigaste: Planer på plugg
Dagens roligaste: ´Än så länge har de int hänt nå skojö.
Dagens finaste: Mattias.
Dagens måste: Plugga !  skjut mig
Dagens dricka: En kopp kaffe :O
Dagens köp: Inget än men lär bli mjölk :O
Dagens måltid: Mackor !
Dagens personer:  Kan vara fridan faktiskt ! Saknar ;/
Dagens kärlek: ´Helt klart mattias :)
Dagens mående: Hemlängtán och lite bitterhet.
Dagens dröm/längtan: Jullove

Helgen

Kort och gott jag har haft världens bästa helg ! De behövdes verkligen!

och nästa helg blir de hemfärd. skönt ! Saknar alla där hemma !

Nu ska jag äta chips och vara lat !
Tack och hej.


Jag älskar dig verkligen!


Vinter.

Dagen började förfärlig. med en ilsk finne i mobilen som skrek åt mig så ja nästan blev rädd. För dom som aldrig fått sova med mig kan ja avslöja att de var min väckare i klar text.
Sen skolan,. Hade förts anatomi och sen massage ! Massagen gick väl rätt så bra ! Tror jag ändå dock ska lägga mig själv i hård träning skulle vara dumt och misslyckas när det väl gäller !

Efter skolan hann jag bara komma till lägenheten så drog ellen och sofia mig ut på lång prommenad. Var så sjukt skönt behövde verkligen luft för ett tag. Humöret höjdes ännu mer när dom små äppel kinderna förvandlades till två glödheta tomater ! :P

Är ledig imorn. dock en hel massa som ska göras. först promenad , städa och sen sten plugga! Sen kommer de alla längtat efter helgen alltså !;) Nej bäst och stutsa i säng nu så ja orkar upp imorn. Vid 9 går tåget på promenad ! Tur jag inte behöver ha disicplin på mig själv. de har alla andra åt mig :P Thaanks !


Gonatt !

Längtar efter dig!

Dagen idag.

Började med en lång och skööön sovmorron enligt mig själv behövde jag den :P höhö


Sen efter lite jox och frukost råkades ja av en slump träffa Ellen med sina nya skor :) Eftersom jag är en social själ så satt jag där och babblade på. drack kaffe och försökte känna motivation och bege mig mot skolan. Sagt och gjort. fast utbytet av skolan var en smula för litet när jag senare här i lägenheten öppnade böckerna och faktiskt förstod de ja ville gråta åt på lektionen. Gråta är och ta i . Men läraren hörde nog mina deprimerande suckar mellan varje mening,. Stackars sate. hoppas jag int drog på själv förtroendet där.


Och till helgen rycktas det om väldigt fint besök ;) Längtar !

Annars händer deet ej mycke här har som sagt pluggat men har alltid hitta en ursäkt efter 10 minuter först var de kaffe sen en mandarin . Ja ni hör ju ! Bäst och lägga sig och läsa lite till kan ju hända att jag kommer på nå annat roligare och göra.

Hej hopp.

Helgen

Jaha då var sara i dövik igen :/ Take me away now !

Kort tillbaka blick från helgen då.

Freda lika med kiruna. hade studvis en väldigt rolig kväll. Flummade med Verran och försökte gömma mig för okänt och läskigt folk med mer eller mindre bra framsteg.Hur som helst var kiruna lite för stort och verkade lite för farligt för min del, Fick iallafall se Pajala och en liten skymt av fjällen som fick mig och villja begå fejkat självmord om jag int får ställa mig på skidorna snart !


På lördan vaknade jag med en tandvärk som slog min bakfylla. Låg där mellan väggen och verran och  övervägde att gå upp halv 7 och verkligen fånga dagen. Men jag hann rätt snabbt tillbaka till min vanliga sinnesstämmning trots tanden och somnade om.

Efter lite prat och tjat om gårdagen plus en bakis pizza styrdes kosen tillbaka hem till kalix igen. Där bowlingen väntade på mig., Blev en riktigt rolig kväll måst jag erkänna. Var skoj och umgås med alla lite plus att vinna över fiffo iallafall. Sen  till matte och somnade till en film för att sen vakna igen. hohoho :)


Igår gjorde jag inte för mkt. Var med Lisa och Matte på hockey och sen mys :P


Tand värken visade sig va nån jäkla infektiion så nu ska ja sitta här och uggla tills jag får ta pencelin för sista gången idag. Blääää första gången i mitt liv ja måst äta medecin ! Va händer ? Jag som allti varit en riktig hårding. Blöööö!


Passoa

Jaha gott folk nu har jag hunnit vara hem till kalix en sväng. Hann mysa och umgås något som jag verkligen behövde med tanke på hur miss lonley jag är där nere. Och nu sitter jag absolut längst upp på landet falukorv. Alltså Kiruna. Blir och fira Verran ikväll med flaskan ;)

Haha hittils har jag råkaas idag köra mot rött TVÅ gånger idag, En hand full "kärring" stop och köras fel typ 1000  gånger. Tandverk som man kan dö för att bli botad från. Detta kommeer ej sluta bra lär ju gå vilse innan detta är över :P

Nu över till omvärlden på återseendet

/Farmorsaaas


Liist jäkel

Jag blev utmanad så ja får offra mig då :P


Tre saker som skrämmer mig:
    * Saker som hoppar fram från ingenstans-.
    * Folk som går bakom en när de är mörkt
    * Bitterhet

Tre personer som får mig att skratta:
    * Lisa
    * Frida
    * Bror. sjukt tråkig så han blir sjukt rolig.

Tre saker jag älskar:
    * Vänner / Familjen
    * Matte
    * Skidorna


Tre saker jag hatar:
    * Väckar klockor
    * Rastlöshet
    * blodpudding 


Tre saker jag inte förstår:
    * Engelska
    * Vissa människor
    * Typiskt kommer inte på nå mer. men de finns !


Tre saker som finns på mitt skrivbord:
    * Kortlek
    * En hårklämma
    * Massa papper


Tre saker jag gör just nu:
    * sitter
    * Väntar påatt orka gå i dushen
    * Är på msn kanske ?


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
    * Dyka och se random firrar.
    * Resa
    * Och en massa till !
Tre saker jag kan göra:
    * Prata
    * röra på tårna
    * Knäka fingrana ?

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
   * Jag då såklart
   * Din mamms/papps
   * Dig själv. men lägg märke att de är sist på listan ;) Höhö "Ironi för er som ej fattar"


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
    *
 Dyka med syrgas burk åde.
    * Anatomin så ja slipper plugga hela jul
    * Laga mat !


Tre favoriträtter:
    * Palt
    * Grillat
    * Mammsens kött grejer- .


Jaha hej hopp nu ska ja dusha  !


fiffo was here

jag försökte göra en ny gul (varför gul sara? gult är fult!) design åt sara, men det går fan inte. gul är en helt omöjlig färg jö.
och kodmallar och stilmallar kräver alldelens för mycket hjärnverksamhet för mig :) aja.. nu får det vara nog :)

Skriv någonting här.

Hoho som alla ser är bloggen fixad. nöjd blev jag tror frida blir min webb master nångon gång då jag har över 100 läsare per dag :o Men om de inträffar vill ju säga,

Idag har jag varit på bibblan och renskrivit tetan och hjälp en klass kompis lite :) Man måst ju hjälpa medans man kan lät väl sitta helt lost snart och int ha nå koll på någe alls. Om jag går kvar vill säga.

Helgen var för övrigt skit bra :) först på lördan var jag på stan med frida och lisa hittade present åt martina och en jacka åt mig själv. Skönt och ha de över stökat hatar och köpa vinter jackor blir så lätt fel. när man står hel lökig inne i affären och tror en jacka är varm sen när de verkligen gäller är den is kall. dock tror jag att jag int gick på samma tabbe den här gången :)

Sen efter stan dumpade vi frida. Fixade oss klara och sen bar de iväg till martina och middag :P Sen förfest hos jennifer hann svamla iväg lite väl efter att frederik övertalade mig och snappsa från min äckel dricka till sällskap. sen till hotellet som var rätt lyckat tills alla började svamla. Förstod inget och styrde kosen hem åt, dushade och sen somna som en sten på en maddras i tv rummet.

Nu ska ja renskriva resten av tentan så jag har fått de hur världen . sen kanske lite film och mina popcorn från igår. Bhaa känns så sjukt ensamt här ibland. Saknar det som finns hemma grymt. Tur att de snart är fredag igen :P

Tack och hej

Älskar  dig

kaos

nu håller jag på att fixa med saras bloggdesign. den skulle vara gul, sarig och med fula bilder på henne. jag kan fan inte photoshop och har sämre smak än sara, så det blev bara gröt av allt. den var mycket snyggare i photoshop. orkar heller inte ge mig på alla dessa jävla koder ikväll, så det tar jag en annan gång.

sara, håll käften och var nöjd, tills jag orkar fixa annat :)

ja, det är jävligt temperamentsprövande det här med PS..

RSS 2.0