Tissdag

Hej kära blogg läsare.


Jag ska INTE plugga till hösten är de klubbat nu. Egentligen var min plan till hösten att jobba lika mycket som i våras. Jaa jag har räknat ut att en vecka i ett annat land skulle få mig på banan igen även om jag redan ramlat ur den någonstans på vägen. Lite halv oroande ändå

juli

Hej hopp-.

Veckan som gått har varit sinnes sjuk. Inte för de har hänt så mycket mer än att.

Jag har kommit in som förskollärare på luleå universitet. Sickt alltså jag har inte besämmt mig ännu hur jag ska göra men de rycker faktiskt lite i geni knölarna måste jag säga :)


Sen har även jag och Mattias bokat in en välbehövlig semester till turkiet om typ 100 år men jag längtar iallafall som tusen lär nog ändå gå rätt snabbt tills man står där på kallax och undrar om bikinin ligger där i fet väskan och om nu har med allt som behövs. 8 september för att vara lite mer exakt lyfter vi :) Fick mig iallafall något och jobba för kan jag väl säga.


Igår var de dock en sån där dag man bara får till MAX 1 gång om året. Från halv 9 på morgonen till halv 10 på kvällen var vi ute iallafall. Hann både med malören och sandskär. Alltså de var sagolikt. Jag förstår varför de inte är så lätt åtkommliga ställen de där annars hade charmen tappas på en gång. Hann även bli röd som satan hoppas att de övergår i brunt med tiden :) Hoppas bara att de inte tar 10 år till innan man häver sig ut till Malören


Kort och gott har de varit en lite omtumlande vecka hur som haver men tack och lov har allt bara varit positivt :)

aha

Hej  kära ni.

Idag har vi haft strålande väder vilket betyder att jag iallafall har pressat som uti den hela dagen. Riktigt härligt hann till och med en sväng med båten för att bada uppskattades stort och de var ett plus att de var behagligt varmt vatten också :)

Nu på kvälls sidan har de inte hänt så mycket vm finalen på tv vilket betyder att jag legat här den mesta tiden. Har försökt hitta nå gardiner som faller mig i smaken men ikket. eller jaa joo men eftersom de behövs två par gardiner till tv rummet är jag inte så pigg på de som kostar 500 för ett fönster. suck blir nog mest troligt och sy ett par måste ju ändå sy gardiner av de tyget jag redan köpt. Dock är de inte så mycket suck kan nog vara skoj och få pyssla på lite om jag nu hade tänkt vara lite sysslolös i höst. (Förhoppningsvis inte).

Annars så händer de inte så mycket måndag imorn vilket betyder en ny arbetsvecka blir en låång sådan men de ska nog gå i land de också när man får komma hem till världens bästa varje dag när man slutat :)

Onsdag är de väl?

Hej kära vänner.

Nu känns de äntligen lite lättare. Jämfört med förra veckan som känndes som en evig jävla uppförsbacke så känns de faktikst kanon nu. Anlednigen var nog inte svårare än att jag var hysteriskt trött och endast krävde lite ledigt från alla måsten. Så nu är jag på banan och med tanke på att jag har en extra lång ledig helg framför mig.  Så joo tack jag är på topp-.


Annars så igår fyllde lisa tant. som firades med massor med fika och bebis mys- Och sedan kan jag påpeka att jossan (Lisas mini) Körde bebis mys på sitt eget vis. :) Dom är bara för söta barn alltså.

tankar

Om ingen frågar något måste ju allt nog kännas okej . Eller?

Öh om nu inte  man råkas ha alla känslor utanför kroppen. Jag är en av dom  ibland är de skönt och ibland inte. Vissa stunder hatar jag och visa vad jag känner utan att jag vill. Här snackar vi Opokerface- Jag tror bara vissa födds med oturen och inte kunna göra sig av med den

RSS 2.0