film

Jo heej :)


Passar på att dra ett inlägg här innan det blir film och mys i rummet brevid med min andra hälft. Om någon undrar ska vi se I love you man. Av titeln att dömma tror jag att den är bra :)

Annars har dagen slöasts bort i Lule med mammsen och Papps. Ärendet var dock inte roligar en nå plankor men hann änndå med att investera i mat så nu för hoppnigvis behöver vi inte fara till Ica varje dag då klockan slår middag. :) Efter det har jag varit ett runda med Camilla, Frdrik och Lisa. Idol stod på listan plus nötter så jag vet då någon som inte vill ha något annat en iskall ramlösa med hallon ikväll. Propp mätt !


Annars så har jag kommit på att jag längtar tills man får jobb/ börjar plugga då tillvaron går framåt med rekord fart. Jag längtar till då man står och funderar på var veckorna tar vägen.


Nu film med min underbara pojkvän ! :)

gås hud!

Det är inte ofta jag verkligen fasnar för en låt och får tårar i ögon men denna slår det mesta måste jag tala om. Otrolig är den. Gås hud gås hud!

http://stinalee.se/2009/september/vart-mirakel.html#commentJaa som ni ser trycker man på you tube länken. För er o tekniska om det nu finns någon sån ;)


Annars ikväll har tiden spenderas på ÄlgenRubrik

Mitt magra bloggande håller nog i sig.

Anledningen är att det inte finns något och rapportera om. Mer än att jag önskar mig ett JOBB och liiite host medecin.Igår var det dock en sån där BRA dag. Var först med Mattias till stugan och prommade och grillade sig lite. Sen på kvällen så passade jag och Lisa på att fara på hockey. Var verkligen en spännande match det ännda som var synd var det att vi kom 9 minuter in i matchen och missade 4 mål. ;O

Helgen verkar det som att fest och hockey i Över kalix står högt upp på listan det tackar vi för :)


Veckan

Den här veckan började plan lös och slutade med något att göra varje dag nästan. Me like :)

Börjde då med nattliga bravader på jobbet. dock måst jag dock prickat in årets lungnaste natt. Ingen och då menar jag ingen ville vara vaken med mig rättare sagt. Och annars hörs det alltid vara någon som bestämt sig för att natt sudda HELA natten. Jaja hur som helst jag tror det gick bra :)

Sen tisdag hann jag inte med så mycket mer än slöa efter det jag vaknat vill säga.

Onsda bar det iväg först och besikta mattias bil och sedan en hel dag i haparanda med min kära mormor investerade i en tröja och en blomma. (TANT VARNING) Och sen har jag varit i blåbärs skogen igår och sen idag har jag bakat och nu sitter jag och funderar på städa eller prommenad dock känns det inte så motiverande och städa. Jaja den som lever får se :)


Och i helgen ska jag ? jaaa vad ska jag hitta på ?

Jag är tillbaka

Oj är nog på tiden att jag skriver här . :)


Som sagt cypern tur och retur. var grymt skönt hann bada och sola i massor. tyvärr syns inte det inte längre så jag ska inte skryta. nu väntar jag bara på alla flum bilder där ifrån så var min första utlands resa full ändad. Hoppas camilla läser detta och laddar in dom någon gång i år helst :)

Sen har det inte hänt mer än det vanliga här hemma. Har umgåtts, myst och varit allmänt arbetslös.

Har dock även blivit brun uti huvudet. och tjaaaa ja det är iallafall brunt än så länge :) Jag beskriver färgen själv som 100 % mörk choklad medans vissa skulle mer säga mörk blont ;O tro  vad ni vill gott folk :)


Har hunnit idag även göra bort en satans utbildning. men dock tror jag på principen ändå :)


Nu ska jag dock äta lite, pussa mattias hejdå och sedan hoppa på cykeln och till bringa natten på jobbet med alla  mörk rädda tanter och gubbar.  höhö

RSS 2.0