Lön

De har varit en givande dag :)

Blev haparanda med matte och mormor hela dagen. De började så oskyldigt med att mormor skulle hämta ut ett paket men de spårade lite men de var skoj :)


Sen kommer lönen imorn. Tummen upp för den. Nu väntar jag på deklarationen jag vill verkligen veta om jag kan gråta eller skratta. Förra året kunde jag gott och väl le stort hoppas de blir större i år när jag är fattigare än nånsin :)

Helgen blir de mest troligt  fest med idan och jag ser fram i mot de. frågan är bara vad man ska dricka :P

Annars var jag i gällivare för någon dag sen. och de sög mest !
 
Jag måst citera frida från lördags. "Jag är vegitarian på halv tid" ;O jag dör


uppföljning

Nu hittá jag rätt i mario. Puh var ju inte så svårt när de finns lite hjälp medel :P Bara i form av ord dock :) Fick mig även kötttbulls mackor :) MUMS. Dock dumpade matte mig för stunden hemma eftersom han skulle på äventyr i gammelgården.

Sen så har vi firat 1 år också. Tiden går fort när man har roligt brukar man säga. Känns inte alls som ett år sen. :) Jag är då väldigt glad att jag har min söte mattias :PNu ska ni inte få mera läsa idag minsann ska försöka hitta på nå nu


Köttbollar

Hjälp sökes. Helst vill jag att min hjälp kommer  från en äkta mario nörd. De är nå fel jag får ingen ny bana fast jag ska ha ? Äsch svårt och förklara och jag fattar inte. Där skaver min sko idag-

För övrigt har jag och Matte varit först och kolla på nå längd skidor han funderar på och köpa eftersom jag tror han gillar de där just med att utklassa mig :O Sen så bar de iväg till skid spåret iallafall. Idag gick de lite lättare på nå sätt.- Jag utnämner mig själv som duktigt iallafall den sista biten då de var nerför ;O Höhö. Tror de skulle funkat ännu mer om någon sprang före mig och gjorde mig sur. Min lille bror hade varit perfekt offer.


Sen ska jag imorn till GÄLLIVARE ! ;o Inte frivilligt dock. arbetsförmedlingen tvingar mig dit eller dom kör mer med utpressning. Om dom hade kunna säga de orda grannt så skulle dom säga . Far annars får du svälta. :/ Jaja jag överlever väl dagen själv i öde marken. tur jag har bror där om jag skulle gå vilse :)

Sen är jag äckligt sugen på köttbullar. sådär hemskt mycke. Varför vet jag inte ? :)

Hej

Flottis

Gott folk!

Sara är ur form, efter gårdagens spontana fest. De blev nog lite för hårt. med tanke på att jag skippade hotellet eftersom rykterna talade för att de inte var nå folk. For iallafall till matte och somnade rätt fort måste jag säga.


Vaknade sedan som den stjärna jag är. Så jag har hunnit varit och se sprinten idag. de var väldigt mycke roligare och se en sprint än en distans tävling måst jag säga. :) Fick mig även en älskvärd burgare där nere. Och nu väntar jag på att mattias vill komma med mig och köpa flott. Orkar verrkligen ej laga mat idag ., eller ska jag säga som de är så är mitt behov av flott stort en dag som denna.


Nej nu  var han redo så nu MAT. Lär äta som en gris.:)


Hej hopp !


Mumma

Åh¨å sara håller på att laga mat :) Ni kan tappa hakan nu :P Blir fläsk file och hasselbacks potatis jag tror på de här :) Hoppas de blir minst lika gott som de luktar iafa:P höhö


Dagen har dock bestått av promenad med fjixen och en tur till farmor., Och nu är jag då hos Matte :P Tänkte fara och se bror tävla ikväll också om vi nu hinner de eller om vi orkar lär vara i koma efter de här om de nu lyckas :) höh.

Jag k¨änner mig hurtig föresten har varit i gång hela veckan. så¨nu ska jag försöka hålla de. Dock vågar jag mig nog int ut i spåren förens på måndag när alla tävlingar är klara. Risken att bli överkörd att nån Pojke 13 är nog stor eller varför inte en dam 16 ? :)

Nu har jag inte tid för er nå mera. Maten är förhoppnings vis klar om 5 minuter :)


Hej hoppp

Skidor

Underbara värder säger jag bara!

Både idag och igår blev de skidor :) Med matte. Han imponerade starkt på mig så de är 1 - 1 i va jag nu ska kalla de. Äsch jag skiter och ge de ett namn helt enkelt.

Tanken var att Lisa och Fredrik skulle hänga med ut i spåret idag.Men ikke sa nicke. I brist på resurser blåste dom av de. Även fast min teori är att dom var rädd för att bara få se våra ryggar. Okej mitt flås är inte i takt med vad de SKA vara men oallafall. Jag försöker övertyga mig själv att de var bättre idag än igår hur som helst. :)

Tror även att jag ska hålla fast med att fortsätta åka skidor nu tills de smälter. Och de bästa av allt är att jag tror jag får mig sällskap i denna vanvettiga ide om att börja träna :) Yes med andra ord de är ju inte lika skoj och åka själv presics.


Sen har de inte hänt så mycket. Igår så blev de film av hönan och slut var Jag eller kan jag säga vi?
Hittils idag har jag som sagt utmanat mitt flås och varit social med frida.


Bla bla blaa men hejdå


Skridskor

Aha då sitter jag här igen.

Idag har jag och mattias varit och åkt skridskor. Jag är stolt över mig själv. de gick överförväntan och de verkade som om jag imponerade på Matte också. Hörde nå mummel om att han faktiskt var förvånad över min talang! 1 - 0 åt sara med andra ord :) Imorgon pratade vi något om skidor i bästa fall. Bara min far har tid och lust och valla lite så de glider ovkså :) Jag har en svag känsla om att mitt flås INTE vill vara med mig då dock.,


Sen funderar jag om jag skulle ta och höra av mig till en rad personer och försöka smöra till mig lite vik på andra ställen också., Dagis skulle dock vara en dröm :) Pulka varje dag hela dan, Yess sara i ett nöt skal. :)


Nu ska jag faktiskt försöka anstränga min ivriga själ åt hockey tittande de är trotsallt 6:de perioden och lite halv spännande är de ju faktiskt :)Jag är kär

Lissta

Jag slänger in en lista men tid har jag inte. pop corn ska poppas innan de blir mys i soffan och dreglandes över beck !


style="line-height: 12pt;">Tre jobb jag har haft:
*Solflicka
* Vikarie på äldreboende
* Student fan jag fick ju pengar för de ;O Dock ska dom tillbaka också. ge mig jobb


Tre platser jag har bott på:
*Haparande
*Kalix
*Dövik


Tre saker jag gillar att se på TV:
* Efterlyst
* Sanningens ögonblick
* Skräå

Tre favoriträtter:
* Palt
* Lax sallad
*Mammsens fläsk file :)

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
* Thai
*Dundret
* Någonstans de går ta sig med skidor NERÅT Nej nu har ja inte tid matte väntar i rummet brevi :P
Yes

Eftersom jag ibland iallafall skirver depp inlägg så tänkte jag faktiskt bryta trenden och erkänna att jag faktiskt har det otroligt bra. 


Så¨undra inte så¨mycket nästa gång ett emo inlägg dyker upp för då är jag bara sur för stunden.
Tack och hej.

Super marioo

Nu har sara vaknat till liv igen. Igår var jag världens bittraste människa ena halvan. Och resten av veckan har jag bara glidit med tiden. Men på nå konstigt sätt är humöret på topp idag enda sen jag vaknade :) Känns härligt. Och sne har jag fått de bekräftat jaa jag har jobb i sommar !. härligt ska börja ragga lite kontakter så jag förhoppningsvis har jobb i höst- Helst som personlig assistent :)

Ikväll blir de mest troligt slalom för hela slanten. Dock är backen värdelös men vad gör man inte för att få sig ett race. :)


Resten av helgen är ännu en gåta. fest sugen som få är jag. Fest någon? :P


Jaja Matte har hitta mig ett mario så jag måst nu försöka klara banan jag hållit på med halva dagen  Sen var jag på af idag också. Låter rätt bra. Eller de är väl dom som ska säga att de låter rätt bra. slipper iallafall söka jobben dom hade tipsa mig om bara för jag skaffat eget :P Hooho nu mario. Önska mig lycka till!

Vi i dundret :P måst ha varit 2 år sen. Vem åker med vanliga skidor nå mer? ;ORastlös-

Aha jag lever!
 
Sen sist har jag jobbat helg och varit förkyld. Min nuvarande status är mest rastlös.! Är hemma för tillfället funderar på en promenad men äsch jag tar de en annan dag. Känner mig extremt slö och lite för bekväm. Hmm men jag får se. Är iallafall sugen på skoter tror nästan att jag ser framimot imorgon dagen ;P höhö.

Annars då? Eh blev idag plan lös inför helgen. Hade nästan ställt in mig på Kiruna. Nej men då ska Verran på nå kalas. Kul. Nej jag är inte hatisk. Öhh kanske Lisa eller frida vill dela med sig av deras liv ? Eller?

Old

Haha nu ska jag försöka roa er med gammla bilder. Detta är sevärt. Sitter på våran gammel data och road är jag.Min första Moppe. Typ sjuan! Oj min gud
mamma Mia säger jag bara, Jag förstår inte varför alla mina dgis fröknar känner igen mig,


Okej de var dock allt jag har och bjuda på eftersom datorn inte riktigt vill vara med mig.,


Jaja nu kan ju Matte ringa så jag får kraaaamas lite !

Lyckat

Helgen var underbar! Hade inte kunnat få så mycke bättre 20 års dag. Eller kan jag säga helg?

På freda for jag och matte först och åt vrak middag på vikingen och sen bio i lule av någon konstig anledning när samma film gick i kalix. Vi hade ingen förklaring till varför de blev lule? Men iallafaall bion var helt klart se värd :p Sen var det bara gasen hemåt och ladda för lördagen.

Den inleddes med skoter körning med bror,. Jaa vi har byt upp oss en del, Men de var ren otur att jag byte ner föraren från mig till Jonte. Efftersom han på alla sätt och vis försökte döda mig. Dock ramlade jag bara av när vi nästan var hemma och låg mitt på gatan och bölade i hopp om attr få hans omtanke och ont gjorde de. Men istället så blev jag sur på han och kalla han för omogen som inte kan köra skoter. väl inne i värmen var de dock inte första gången han hade lyckas häva av någon,. Pappa hade tydligen också varit med om samma missöde.

Sen var de bara att förbereda sig på fest. och Fest blev de. För fest på skidstugan och sedan hamnade vi hos Patte för att slutlingen svamla hos till hotellet. Klart lyckat iallafall !

Annars händer det verkligen för lite., Letar jobb för fullt. Hoppas att jag lyckas charma nått av jobben jag letat iallafall. !Jaja nu ska jag våld krama matte lite och sen dejta ida :)


Hej hopp


RSS 2.0