Tänd lampan!

Aha aha jag märkte just att jag inte är på poppis här :) Hoho int är jag butter för de fast läsare är ju bra och ha men de finns säkert någona pansionär som uppskattar min filosofi om inte annat VET jag att Lisa gör de men vågar bara inte erkänna det, På tal om Lisa så var jag och hon i haparanda idag. Finland om ni frågar mamma.

Mamma - Och så vet du sara att de här är finland och dom kör på högerregel.
Sara - Finland? 
(Kör just förbi sjukhuset i Haparanda)
Mamma - Dom kör ut fast du är i mitten av korsningen bara för att få krocka! 


Hon fick nog nått om bakfoten. Om de var de där med krockandet eller Finland kan ni ju dörmma om.Fullständigt namn: Sara Andersson
Din ålder: 18
Födelsedag:  imorn/ 27 februari.
Syskon: ¨Jag får dom till två..
Hårfärg: Brunt fråga någon annan då är de rött!
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 37

FÖRHÅLLANDEN
Vem är din bästa vän? Frida, Lisa, Camilla och Verran
Har du en pojkvän/flickvän? näpp
Hur länge har ni varit ihop?
Hur långt var ditt längsta förhållande?
Hmm inte för jag frågar chans och skirver upp vilke datum.
Vem pussade du senast? Menar ni inte vad? I såna fall tandborsten.GREJOR
Var shoppar du helst? De beror på.
Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? I båda örona. Man har två öron alltså två.

FAVORIT
Färg:  Blå, Vitt och lite gult.
Mat: Mormors Palt
Killnamn: Emil eller gustav
Tjejnamn:  Wilma. Tyra är också rätt bra.
Ämne i skolan: karaktärsämnena
Klädesplagg: Jätte stora jätte pyamasen.
Sport: Skidor
Musik: De mesta
Fras/mening/uttryck: Va?
Raggningsreplik: "Int har jag någon.

HAR DU NÅGONSIN
Snusat? Lite kanske
Hoppat bungee jump? Nej men jag vill
Brutit mot lagen: Lagen ? Va är de ?
Fått dig själv att kräkas? Indirekt
Nakenbadat? Japp
Varit kär: Yes Sir
Börjat gråta för att få som du vill? Har försökt

EXTRA
Tar du droger? Cola
Vad använder du för shampoo? olika.
Vad är du mest rädd för? Självklara saker, typ att någon faller av pinnen
Vad lyssnar du på just nu? Inge alls
Vad ska du göra idag? För mycket
Vem fick du senast SMS ifrån? Verran
Var vill du gifta dej? Om jag vill gifta mig?`

SLUTFRÅGOR
Pizza eller choklad? Pizza
Tränar du? Lagomt
Guld eller silver? Guld
Vad vill du helst av allt ha just nu? Vallade skidor och Borga.

Onödigheter kallas de men nu gör jag nog alla som snokar glada.
För övrigt fick jag nyss höra av min gulligt lille bror att jag skriver osm en ett åring.Hej hoppIgår Idag och sen.

Igår då. Öh först jobb hela dagen och sen slet Frida mig ut på hotelle inte bra kombo. Faaast lite halv skoj var de. Haha tror att jag roade mig själv hela kvällen med att peka finger och räcka ut tungan till dom flesta jag vet inte om de var så popis.Var dock lite kaxig också och tur som är så är det inte moget och slå tjejer så jag kom hem utan plåster eller bandage. Men Fiffo miffo kramas hur som helst med mig hur jag än beter mig. :)
Jag upptäckte också att jag ska avliva mina fossingar. Även fast dom är små prickar alla alltid mina fötter. Fotmos och smurf är kort och gott en beskrivnig på dom.

Idag har jag planer på att bara vara en onödig en utan som helst nytta för omvärlden. Egentligen lika onödig som en blindtarm.

Sen så är jag borta nästa söndag. Sköööönt! Jag kommer inte sakna kalix för fem jäkla öre. Köp mig en stuga i borgafjäll så kan jag skicka ett vykort varannat år eller så ! Pudersnö + Lisolinan = Obeskrivligt.Tack.


Åtta ben och damm.

Av någon konstig anledning sitter jag och tänker på spindlar. Kan hända för att Mamma påstod att godis spindlar är lite äckliga. Fast de är godis!  Say what?

Hur som helst har jag en liten speciell relation till dessa spindlar tror jag . När jag var liten fånga jag dom och använde dom som mina vänner. Lägg dock märke till att jag TROR jag släppte ut dom sen. Anmäl mig inte för djurplågeri snälla ni.

Sen har de varit en spindel i stugan som bodde på våran dass bro hela sommaren, Min tossiga mamma brukade ha en konverstationer men han/hon också. Men den var lite halv söt den. Tror den led av för mycke mat i magen också om jag inte minns fel blev den bara tjockare och tjockare. Om nu inte någon matade den med kaksmulor kan vara möjligt.  Men hur som helst tror jag den bor någonannanstans nu för efter vintern var den gone! :(

Och sen var jag lite av en sambo med en spindel några dagar jag är baggis på att de var samma spindel jag såg en kväll och en annan såg jag den igen! Jag har vilda fantasier om att jag råkades svälja spindeln i sömnen skrämmande! Bli aldrig sambos med någon /något. Man vet aldrig var man försvinner när den andra sover.


Idag har jag jobbat lite och imorn ska jag jobba mycket. Smart av mig. Bör damma av skol böckerna också men de blir nog ett senare problem Fredagar + Slött = FAKTA.!Soo loong


Mögel!

Aha då hade jag tänkt skriva något av värde här också. Och int om ni tror kommer jag inte skriva om hur många mackor jag ätit eller vilket väder de är ute. Sånt tas upp i brist på annat.

Jag kan avslöja att jag upptäckt en liten skrämmande sak idag på biologin. I förra veckan gjodre vi någon slags bakterieodling på diverse saker.
Nyfiken och lite barnslig som jag är tog jag ett prov från näsan och sen ett på min tumme. Hur som helst så upptäckte jag nått som inte är riktigt riktigt. Och de var att de var mögel / Savmp som hade växit i min odling. Det som var de värsta var att det var bara jag som hade lyckas odla mördar svamp. Lite nojig som jag blev började jag på dirren tänka på en jag om 60 år, Kort tjock tant med svampar hängandes ut från näsan.  

 
Igår hade jag en sån där vettig dag.
Började städa mitt rum och det slutade i att jag satt mig på mitt atsma farmkallande golv och tittade i gammla skolkataloger och gammla skol arbeten. De som slog mit mest var alla gammla klass foton från den tiden då djuptjärn var inom mina gränser. För första gången på väldigt många år kom jag på mig själv att  jag saknar lite
den tiden. Alla meningslösa bråk om ingenting och hyss. Då var då. Sen kom manhems tiden och då var de bara och välja "Tuff" eller "Töntig". 
Tjollahopp!

Hoho!

Hej hopp. Nu är en ny blogg tillverkad. Än så länge är den på rep och därför finns inte något av snokeri här riktigt än. Men roa er med och läs fiffomiffo.blogg.se lägg också märke till att hon inspererar farmorsara och skaffa blogg. Nej jag är inte farmor om något undrar !


Tack på förhand!

PS. Åström tvingar mig att säga att hon hade 7,5 p av 8 på matteprovet (Hon är ett geni!) och att hon kommer tillbaka till verkligheten tidigast imorgon. Håll ut!


RSS 2.0