Vädring

Måste bara ventilera mig ni behöver inte läsa alls.

Jag har lust och bara göra ett jätte uppror just nu. Kanske klippa av mig allt hår och göra världens största tatuering längst vänster arm. Eller  saken  är inte svårare än att de  känns som om jag håller på och tappa bort något väldigt viktigt. Något jag verkligen inte vill tappa bort.


Annars mår jag prima. Jobbar och dagarna då jag är ledig hittar jag på något skoj . De är faktiskt så jag vill ha de. På sommaren ska det inte finnas några tråkiga måsten. De funkar inte livet är för kort för att slösas bort på damm och stökiga kök! Nu ska jag forsätta med min väldigt komiska bok och hoppas på att vädret är med mig imorgon så jag får ängna halva dagen iallafall på en klippa i ett hav vid en skog . :)


igen

En sak jag inte har tänkt på . Högskole anmälan. Shiit om jag kommer in ? Vad ska jag göra köpa en lott och bestämma efter den ? Vad fan just nu vill jag ju det. Och om jag tackar ja så får jag ju faktiskt chans till ett jobb där man kan ge en bra start i livet. Bättre än spa konsult iallafall. Jag kännerr mig nervös och lite glad att jag inte vet än - För om jag inte kommer in kommer jag med all sannolighet bli besviken. hoo tre veckor kvar och bara därför jag skriver detta i bloggen kommer jag hela tiden på jobbet gå och överväga. Bygga snö kojor eller sitta och sjunga.


Ajdå de blir taskigt läge för mig de kommande månaden. Fan va kul med ett sånt här val igen. Även om jag valde fel sist men vad vet man om man inte testar. Jag måst då säga att de är kul och lära ut andra de man redan kan. De har jag märkt de sista veckorna då de har inkommit helt nya vikarier på huset. Fasen !

från fisk till båt

Jag har ju alltid sagt om jag ska tatuera något så skulle de vara en perya (Kolla stavningen) på vaden eftersom de stämmer in så mycket fisk är jag som stjärn tecken och jo tro de eller ej kan jag också vara sur envis och lite halv bitsk när jag känner för det. Men som sagt kom jag på här i veckan när jag borsta tänderna en kväll att i helvete heller jag skulle ha gjort en segelbåt utan tvekan. Och det är bara för att de bästa jag vet är verkligen de här med och åka båt . (Jaaa mattias om du läser detta NÄR vi blir miljonärer så köper vi en jäkel) Hur som haver skulle denna tatuering kunna påminna mig om att aldrig ge upp mina drömmar och mål här i livet. Jag vet inte vad de är med mig och vatten egentligen som passar så bra. När jag var liten dök jag i baljan som min lille bror skulle bada i (Med kläderna på) Och så detta med dykar cef. Jaa den dagen jag gör något av hönan och tar tag i saken kommer jag vara den gladaste människan på jorden. Otroligt jag ogillar och simma fram och tillbaka men dyka är de bästa.


Tror fasen att jag var fisk i mitt förra liv eller om inte så blir jag de i nästa :)


Nu tror jag till och med jag hann berätta något vissa verkligen inte alls vet . 1 - 0 till mig

Sick

Ikea feber jag skulle kunna kasta ut hela lägenheten och inreda på nytt. De är nå fel på tjejen alltså . Man kan inte hata allt som har med inredning och göra och sedan när man flyttar hemifrån älska det. !För övrigt har jag det bra otur dock att de är måndag när jag är sugen på vin . :(


Dom  där kan ju någon rik jäkel köpa åt mig. förslagsvis min Mamma när hon läser detta!

:)

Livet som hårt arbetande kariärrs kvinna går för tillfället utmärkt tror det mest hänger på att jag nu är ledig tre dagar vilket som inte har inträffat på ett bra tag med tanke på att de var lite knäppt där innan jag "började" jobba. Hur som haver är de underbart. Imorgon åker tåget 7 mot gällivare för student firande hela dagen och sen på lördag har jag och min andra halva små planer på att premiär sova i stugan :) Sen så vet jag inte så mycket mer ska dra mig mot älgen en sväng nu när karln ändå är på no hockey möte.

Nej de var väl allt för mig. Egentligen har jag så  mycket och berätta . berätta om hur jäkla jag ändå trivs i tillvaron. Bor med världens underbaraste människa, har världens bästa jobbar kompisar och med andra ord kan jag säga att livet glade ligen leker :)

......

Hej kära blogg. sen sist kan jag nu avslöja att ett väldigt sött flicke barn har fått se dagens ljus och dom stolta föräldrana är fredrik och Lisa :) Annars idag har jag tillbringat dagen med Frida och Haylie uppskattades väldigt lill tjejen är så socker söt varje gång hon ler så man smällter på stället. ! :)

Mitt i allt som är så Jäklar BRA så finns de annat som kanske känns lite mindre roligt. "Tänk på att skaffa barn snart annars hinner du bli för gamal."  De tog som en näve i magen. Jag är 21 år och jag har då inte för mig att någon har varit för gammal vid 25. Jag vet inte bara för att alla mina vänner har barn och bara för att jag verkligen avgudar dom små liven betyder det inte att jag verkligen också MÅSTE skaffa. Vissa nu inte alla verkar ta de förgivet att jag ska skaffa barn innom den närmsta tiden och jag förstår inte. De tar faktiskt på mig och mitt tålamod när frågan kommer upp dagligen. PUNKTIbland är bloggen bra när man kan avreagera sig lite

RSS 2.0