Onsdag

Här skrev jag just hur glad jag är över det mesta.


Bara så ni vet ifall någon någongång råkas undra hur det känns och vara Sara!

fredag kväll

Ibland överträffar jag mig själv alldeles .!

Jaja nu väntar vi på skjus och sedan ska vi mot älgen och äta världens godaste mat :) Hoho inte konstigt om man fastat hela dagen :)

sommar

Och värmen håller i sig.  Härligt! Har även hunnit bränna mig och mamms påpekade att jag verkar aldrig lära mig att det inte går och pressa en hel dag. Jaja smällar man får ta om man nu råkas vara en sol dyrkare. :) Börjar även känna mig sugen på årets första dopp . Jag har endast en jag tror jag kan tvinga med och det är lille bror om nu inte frida är manad :) Förutom att jag ser ut som en sönder kokt kräfta har jag blivit blond också-. Man kan nog säga att det verkligen är sommar nu iallafall :)


sen sist

Hoo veckan som har varit har varit en veckan från helvetet rent bokstavligt talat. Jag har fått bekräftat att jag inte är odödlig som jag trott dom senaste 8 åren. Anledningen är nog för att jag var sjuk. Hujja jag fattar varför jag bara är sjuk var 8:de år det är hemskt.. Jag tycker fasen synd om alla som är sjuk flera gånger per år och sånt. Hujja. Jaja hur som haver är jag på bena igen tack gode gud för det.

Så idag har jag och mor varit till stugan och joxat på och det var då vi upptäckte hur jäkla varmt det var ute. Som sommar kan man nog säga. Men jag klagar ej på det. Såg till och med folk bada i lantjärv de kan faktiskt klassas som överdrift eftersom de var den första ruggigt varma dan.,
'
Annars händer det inte så mycket för tillfälle jobb imorgon och jobb lördag natt. sen de ända jag inte kan få ihop i mitt liv just nu är när jag ska hinna sova efter jag gått av natten på söndag morgon eftersom de är konformation på gång. De är rätt klurigt de här med natt jobb iallafall ibland.

Nej nu var de här ett grymt ointressant inlägg känner jag.

Fredag

Haha satt nyss och läste igenom lite gammla blogg inlägg. Jag förstår inte varför jag inte är lika rolig nu som jag var då men men de torknar väl med åren antar jag. Men eftersom jag läst igenom lite kom jag fram till att jag är glad att jag hoppade av skolan i Övik och är förbannat glad att jag flyttade hem till kalix igen, Men ändå är jag impad hur jag orkade med alla buss turer och all saknad av alla här hemma., Coolt iallafall jag vet inte riktigt om jag skulle klara av det idag men jag har då absolut ingen anledning och lämmna kalix än på ett tag. Om jag ska plugga det jag som vill är det ju i Luleå och de är ju inte långt borta.


Om det nu hinns något plugga vill säga. Har hört lovande rykten om att jag kommer få jobba rätt länge ändå i sommar ja kanske till och med till hösten. Rätt skönt måst jag säga. Ser då fram imot och ha bestämmda jobbar tider och bestämmda lediga dagar. :)


Annars i veckan har jag jobbat och slöat i allmänhet. Helgen ser faktiskt ut och bli en ledig sådan. Så nu sitter jag och väntar på andra halvan så ska vi ut till stugan och grilla något gott till middag :)

Hejhopp

Lördag

En liten fundring i all hast. Förstå hur coolt de skulle kunna  vara och vara såkallad synsk. Och kunna tala med andar. Ja för att förklara de snabbt. Ni som sett de okända fattar hur jag menar (Hoppas jag), Men mitt problem är ju att jag rycker till så fort jag hör ett minsta ljud när jag är ensam hemma. Så de där med synsk får jag nog ändå sätta åt sidan. Men lite coolt är det iallafall. :)


Hej hopp nu ska jag mot jobbet igen. Puh jag som trodde att jag jobbade bara till 12 på måndag men icket de. Så nu är det bara kanske 24 jobbar timmar kvar innan jag kan roa mig med mer än bara sova, äta och  jobba .:) Wiho

RSS 2.0