....

Egentligen har min dag varit toppen på alla sätt och vis. Har umgåtts så mycket som helst :) Plus att jag har varit med Lisa och Frida på stans största och ända galleria på "tjej kväll". Helgens planer pekar på haloween fest SKOJ med andra ord :)


Men fallet är sådant att jag har ton vis med sten på mina axlar som vägrar att falla av. Dom finns där hela tiden. Mer eller mindre. Tro nu inte att jag inte är lycklig för det är jag. Jag är världens underbaraste pojkvän och världens bästa vänner! utan tvekan. Men de fattas en sysselsättning något man måste vakna tidigt på mornarna och gå till. Jag saknar det hemskt mycket. Jag trodde inte att de skulle påverka mig så mycket som det tydligen gör. Det är hemskt och inse det. Men det ända som går att göra något åt är att fortsätta kämpa och forsätta hoppas. Dock måste jag nog få ta tjänstledigt ett tag från mitt icke befintliga jobb och komma igen. Jag skulle behöva ta ledigt från mig själv och alla jäkla tankar.

Klagomål.

Jag är less på Vikarie poolen som kan ge oss arbetslösa undersköterskor lite hopp om världen. Och nu när dom har bestämmt sig för att hata mig på obestämd tid vet jag inte vad jag ska ta  mig till. Om det skulle finnas någon som helst rättvisa. Bara hålla ut och hoppas på att dom inte klarar sig utan mig så länge till . :( Och sedan blir de idol alldels ensamm ikväll bara för att alla andra bestämmt sig för att göra andra saker. LESS tack så jäkla mycket för denna kväll.


Saft

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg och utmana 5 personer. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga - hitta inte på egna. Om personen som utmanar dig har samma första bokstav som du får du inte använda dennes svar utan måste hitta på egna. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller använda ditt namn som svar, förtutom i fråga 1.


1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Sandra
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Skär
7. Klädesplagg: Skorta
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Schampo
10. Plats/Stad: Sikfors
11. En orsak att vara sen: Sömning
12. Något som man skriker: Satan
13. Film: Spiderman 1
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Spice grils
16. Djur: Svan
17. Gatunamn: Stallvägen
18. Bil: Skit Vento
För övrigt utan denna utmanning är det lagomt faktiskt rätt så bra. Gjorde prov idag och jag är stolt över mig själv som kunnde så mycket och pluggat så lite. Sen har jag och Liso bakat idag tills imorn då vi ska agera kiosk tanter i över Kalix dock ska Matte ej spela men han tyckte ändå att jag skulle fixa jobbet åt han. :) Ikväll blir det idol och mys hos min vapen dragare Frida. Och igår var jag upp på häst ryggen första gången på länge och de känndes toppen även fast Jag var minst sagt lite ringrosstig och idag är jag stel. Och en annan upplysning är att dom har rullat igång liftarna i Kåbdalis igen. Så snart snart sitter man väl där och bara njuter av att få vara. Tack då lägg också märkte att jag inte gnällde denna gång :)

Och så

Antar att det är dags och uppdatera hära igen. Har inte varit så duktigt med det på senaste tiden.

Kan ju börja med att meddela folket att jag har börjat läsa en för djupnings kurs på komvux . Är dock inte säker att jag kommer hinna göra klar den. Allt på grund av arbets förmedlingen. SUCK.!

Annars har det inte hänt så jätte mycke. Fredag var gänget och jag ut på kina och vräkte i oss och sedan parkerade vi oss i soffan för idol. Riktigt skoj var det :)

Allt annat flyter på i sin vanliga ordning. Och jag också ;O


Tack och hej. (lagomt tråkig tjej)

.....

Idag är det en sån där dag då allt känns tungt. Om någon bara kan lyfta bort den där stenen som är på mina axlar och lova mig att det kommer att bli bättre. Jag skulle behöva jobba. 5 timmar minst så skulle allt vara en smula lättare.


Jag är hopplös.!

RSS 2.0