Be gone

Ja då satt man här igen. Med packad väska och helst av allt bara villja slänga sig i bilen och vara i Kåbdalis med dirren, Wooho ryser redan av bara tanken helgen på skidorna jag tror Lisa har gjort mig till en liten geek  :P


Igår var de den roligaste kvällen på länge :) Klockan hann dock bli rätt mycke innan vi anlände till världens mysigaste lappis :) Men de tog vi igen under natten. Klockan var säkert 4 innan jag snarkade på som vanligt. Vi hann svamla, spela alias och nej de var inte mitt fel att vi losa dom förstår sig bara inte på mina super förklaringar :) Men flyt hade vi lätt. Fiffo du är hjälte ! Sen kom vi på den hemska ide till att prata spöken, Vi var då på rätt plats för att dom skulle bita på en. Hade bara kanske någon kilometer till närmsta hus :O Sen skjusa vi fridolinan tillbaka till verkligheten, sen när vi kom tillbaka och för hoppningarna att få sova var stora men ikke., Camilla lilla upptäckte fiklampan så hon lekte med den och terra oss. hmmm hon kände säkert nära dödens upplevelser när jag skulle vara med brottsling och ta lampan från henne. Sen kom lisa och pricka en öm punkt på mig så jag la mig och bara fnissa lite och trodde jag skulle få sova., Men neeej sen var dom så smarta och hitta sms funktionen så lisa och Millan prata ihop sig och attackera mig där jag låg och hoppades på att sanden skulle komma i mina ögon illa kvickt. Blaaa bllaaa hur som helst de var skoj. Nu är jag less på och skriva.


Ikväll har jag iallafall planer.


Tjoheeej ses på söndag :)


Lappis ! :)

Då har halva jäkla lovet gått. Lite less börjar jag vara på mig själv när jag är så oförskämt lat. Planena för många och mycket innan lovet. Vad har jag gjort av de jag skulle göra? Typ inget har jag pluggat nå ? Svar nej jag har inte ens slösat en blick mot nå böcker har jag städat ? Svar joo faktiskt halva som ser lika för jävligt ut nu :) Jaja tur att man kan bli så klok av att umgås och skita i att läsa massa tråkiga böcker :)


Ikväll blir de iallfall cammie banans stuga :) I like it som vanligt. Har vilda chansningar på att de kommer bli massa härj, Lök i mängder, Alias, Terror mot den som somnar först och sånt :) 


Vi har även införskaffat oss en till bil. Så mina planer är att aldrig behöva vara sur för jag inte  har någon bil och missbruka :)


Trycker även hit en lista för att bara döda tid så jag slipper få astma av mina skol bäcker.


Tio första;
Första bästa kompis: ¨Jag minns en liten skit unge på andra sidan vägen. Hon kallar sig själv fiffo så :)
Första kärlek: De måst ha vari nån djuptjärns bo
Första husdjur: Har ju haft massor med fiskar som dött av olika orsaker, typ kanibaler och sånt. Men sen så har jag haft en kanin de måst vari hon . Gooast i världen var hon.
Första semester: Rykten säger att jag vari till lycksele men de minns ju int jag . men säkert är de så.
Första jobb: Hmm städa på mitt eget rum.
Första köpta skiva: lätt och veta då! ;o
Första riktiga kärlek: Jo just den ja!
Första piercing: Örona och de var dom ända också och lär bli dom sista ! :)
Första konsert: Var nog på ishallen på den tiden då galoon byxor var moode :P

Nio sista;
Sista alkoholdrycken: Ett cider skulle ja tro :)
Sista bilfärd: Hem igår från lisolinan
Sista filmen du såg: Var så gott som värdelös och den näst sista också. Seriös film när alla ändå bli dödad av ett spöke.
Sista ringda telefonsamtal: Friiidaaaa
Sista bubbelbadet: De minns jag int ens
Sista spelade cd: Lillebrors wannabe rock blandning :)
Sista kyss: Var int så nyfikna hela tiden ! :)
Sista gången du grät: Räcknas de om de sprutar tårar för man är så sjukt trött men jag var int lessen. I promise !
Sista måltiden: Köttbulle macka såklart

sju har du nånsin;
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nix nix
Blivit arresterad: Njaaa
Blivit kär vid första ögonkastet: Är ni tossiga ? Nej så lätt flörtad är väl ingen
Fått ditt hjärta krossat: Japp de har hänt.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Hell no.
Busringt till nån: Yes vem har int ?
Sex saker du gjort idag;
1. vaknat
2. Ätit
3. Klätt på mig
4. Ringt frida
5. Vari sur lite på lille bror
6. Fått håret och inte stå rakt upp

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning);
1. Kompisarna lätt ! :)
2. My family
3. Stugan är grymt bra
4. Bilen är bra för lata personer jag är lat :)
5. Skidorna
Fyra personer du kan berätta allt för;
Fridaan
Lissaa
Camilla
Den fjärde måst vara lille bror ofrivilligt eftersom han allti hör mig när jag skriker i sömnen. Och vad vet jag om vad jag säger när jag sover ?

Tre val;
Svart eller vit? svart och vit :)
Sommar eller vinter? vinter
Choklad eller chips? chips

Två saker att göra innan du dör;
1. Ett jobb skulle jag kunna skaffa mig för de är bra och ha-
2. De skulle vara nå väldigt extremt men dyka och se hajar skulle vara lite skoj :)

En sak du ångrar;
1. Att jag kan vara sån pain mot dom som är runt omkring ibland.Okeeej anteckna nu de här i eran intresse bok ¨så ni vet,
Tack och heeej.


Måndag

Igår var de verkligen en sån där impuls dag. Från att inte ha nå planer alls till att man blev anlitad som fylle chaffis till lule och Cleo. Köra gick dock bra på vägen dit va stämmningen i bilen på topp. Cleo sög  jag kan inte säga att de int var för jag hade fått i mig fniss dricka eftersom mina fnittriga kompisar inte heller hade de för skoj. För mycke folk och dålig musik behövs de sägas mer ? var Tröttare än tröttast när de var dags och köra hem fnissiga klubben och mig själv  så bara för att komma sig hem i en liten golf istället för en stor ambulans knarkade jag druvsocket. Ojaaa de funkade super super.


Idag har jag  vaknat hos camilla vari, köpt lite flott, vari och gått en sväng, Blivt sugen på och lämna landet, Umgåtts med frizolina och myst med herr Tyzon och Sigge. :)  Nice nice Fredag lika med Kåbdalis längtar sjukt mycke., Hoppas att jag hinner göra de jag måst göra och träffa folk som jag vill träffa :P Har dock producerar skavsår och träningsverk idag också tror jag. Lyckad tjej AB :)


Soo Long lallarePåssssk

Ska uppdatera omvärlden kort och gott.
Har försökt ända till torsdan och plugga. Och de gick inte för braaa. Men men tror jag börjar ha värpt min sista karamell för pluggandet innan sommarn men de är ändå "swinigt" mycke kvar. Ge mig insperation någon tack! Helst nu på en gång. Torsdan var de Dundret som gällde wooho de pirras ännu i magen när jag tänker på de. Grymt skojj lite härj som vanligt överallt och ingenstans där vi var. De är nog värt och upp repas :)

Igår var jag först hos mormor och fnissa hejj värre och nästan åt ihjäl sig på allt hon hade i huset :)Kvällen var de fest som gällde med småä marginaler hann man ändå¨komma i fas innan hotellet var under mina och fjixens fötter. Hotellet var skoj tro de eller ej. Japp japp de var mitt liv för tillfälle. Blev dock ingen satans stuga idag var på mindre bra humör när jag upptäckte att chanserna var be gone. De man int gör idag gör man :)


Sen har jag lekt bov igen :) Lika farligt som vanligt men än har ingen kommi på mig :)


Dagens låt: Svårt och säga eftersom jag inte vet vad jag lyssnar på .
Dagens dusch: Vid klockan 2 kanske och blött var de jaaa "!
Dagens frisyr: Krull och uppsatt yeye .
Dagens smink:  Jag är ett orginal
Dagens klädsel: Svart munkjacka och mjukisar
Dagens händelse: Myss med fiffomiffo :)
Dagens planer:  Hitta på någon ursäkt till och gå och sova så snart de går :)
Dagens vill ha: En dag i dundret eller så :)
Dagens saknad: Lite jobb så jag kan mata min spargris men ikke.
Dagens drog: Lax ocu påskmust
Dagens tråkigaste: Tröttast.
Dagens roligaste: Humm mitt liv är alltid rolig.
Dagens finaste: Om int vädret så kanske men jooho hej å hå.
Dagens måste: Inga som helst
Dagens dricka: Must :)
Dagens köp: Jag är ekonmisk
Dagens måltid: Midda skulle ja tro.
Dagens personer:  Phlidann :)
Dagens kärlek: Tanken på kåbbdan nästa helg de är kärlek.
Dagens mående: Som en sara. Trött virrig men Glad :)
Dagens dröm/längtan: Hösten. Helst Övik eller dalarna :)Bra jag är ¨på och svara på frågor då näääe skulle inte tro de. Nu är jag skort färdig för sängen.Men TACK`!


Vad är en rubrik ?

De är nog på tiden att jag inser att man kan blogga. Okeeej Helgen var bra lördan bestod av race meds skidorna på isen och sen på kvällen fnitter dricka svamliga vänner och allmänt skoj :) Söndan pratar jag inte om . Tack då slapp jag de också.


Är inte ensam hemma nå mer de känns faktiskt bra då behöver inte elefenterna på toan vara sura på mig nå mer för att jag låter som en hel drös hård rockare. Hittils har jag lagt min tid åt att försöka orka plugga g¨år mindre bra för den som är intresserad. Var dock med lisa igår kväll de var nice och vi bröt inte mot treditionerna, Flott och sedan hem till lisa och ligga och jäsa. Dock somnade lisa på kuppen och undrade var jag tog vägen nån timme senare men men ingen av hos gick varken vilse elller inte hittade hem så de dög. Idag har jag pluggat och varit med nå kakor till jobbet och varit en sväng med Camilla  de var en väldigt givande liten tur :)Hmm nu börjar ångesten för att inte komma in på nå skolor till hösten komma.Lite halv panik att inte få ihop nå personligt brev finns dock. Störandes när jag en gång i  mitt liv har hyfsade betyg behövs dom inte då ska man iställe försöka övertala en hel drös okända människor att man passar för den utbildnigen. Jag tror jag hatar ordet varför just nu ;o

Annars går de bra för en gångs skull så tror jag att jag har kontrollen över nästan allt. Bortsett från biologin blääää jag ska bli ett litet EMO kid då finns de anledning till och säga hur mycke jag stör mig på biologin. Men nu är jag dock inte de än . Så hittils drar jag till med en nödlungn att BIOLOGI ÄR KUL !


Lagade mat hela dagen på skolan igår INGA MERA KOMMENTARER.


Ensam hemma

Idag har de varit en så där skoj idag. Först skolan neeej den var inte skoj men de andra. De andra är att jag Fizzjan Bärra och Mtina var fösrt och kolla på Fiffos mamma och strfans lill vit schäfer valp han var så söt så jag smälte som en is glass i en bastu :) Seeedan var de bara gasenmot happis och finland resten säger sig själv :) Var också in på någon djur affär. Jag å Lisa försökte få en pappegoja och prata utan nå¨som helst resultat jag tror jag ska bli tallärare för papegojor när jag blir stor kan inte vara så jobbigt :)


Tralalala vissa har en lille brolla som tog sm guld igår. Ingen vågade väl tro de skulle gå så bra som de gick. Tror jag blev mer upprörd än han över segern.  ko lungn som han är fck han vara med i radion också ;O Nog  brås den där knutten på stora syrran allt :P


passar på och lägga upp en list också :)


Namn: Saara
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Vill ha :)
Längd: 159 typ
Skostorlek: ungefär 37
Hårfärg: Den som visste typ en gatu korsning
Fräknar: Lite kanske
Vikt: Sånt frågar man inte tjejer ;o
Motto: Gå fort och le.

X Kär? Nepp
X Önskar du att du bodde någon annan stans?  Joohho
X Tänker du på självmord?  Nepp inte om jag inte måste,
X Dricker du saft?  Svartvinbärs annars får de vara :)
X Använder du droger? P¨å sitt sätt.
X Röker du? Nej de kommer då int rök från örona iallafall
X Vilket schampo använder du? De som finn närmast mina fossingar
X Vad är du rädd för?  Att någon ska dö som jag vill ska vara här på planeten  länge till.
X Gillar du att tvätta? Njaa fast hänga tvätt är värre
X Vad vill du bli? Smart skulle vara en bra egenskap. 
X Gillar du berg och dalbana? Japp fast int har jag prövat än men men

Senaste...
Filmen du hyrde: Swicf eller nå sånt.
Filmen du köpte:Köpa filmer ? ;O njaaa du
Låten du hörde: Follow me
Låten du hade på hjärnan: de är så synd att du är så söt kanske :O
Låten du laddade ner?: De minns jag inte ens . Nu kuggade jag :(
Personen du ringde? Pappsen
Personen som ringde dig? Lissolinan
TV-program du såg? : vad är en tv ?
Person du tänkte på? Fjixeen
För eller emot?
Långdistansförhållanden?: Kan säkert funka.
Utnyttja någon? emot
Självmord? : emot?
Ungdomar som röker? :  kork ungar men för dom är de säkert gott
Använda droger? emot
Köra onyktert? Taxi är dyrt men köra på lyse kan vara dyrare, hmm jag kör INTE.
Förhållanden? Dom är bra nog.


Favorit:
Mat: mormors palt AB
Låt: Olika
Sak att göra: umgås, Slalom
Sport: Skidror
Dryck: Cola
Kläder: Lodis kläder always
Film: Tralalal kommer int på någon swihf kanske
Bil: Skrutt Venton
Serie: Hmm
Bok: Jag kan inte läsa :o

Har du någonsin:
Gråtit över en pojke? Japp har hänti
Ljugit för någon? Tyvärr jo.
Varit i slagsmål? Haha jo inge mer än så behövs vetas.
Blivit arresterad? Bara stoppad
Träffat någon från internet IRL? Japp.


Antal?
Gånger du vart kär: Vänta måste kolla i min hemliga dagbok. ;o
Gånger ditt hjärta brustit: Ett par meybe
Hjärtan brustet på grund av dig: Ingen har då bekänt nå sånt åt mig iallafall.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med: Jaa låda.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Någon gång jag fyllt år kanske ?
Ärr du har på kroppen: De är en salig samling de.

Ska bli skoj: Imorn.
Sparar till: Ska spara heter de. Bil, Ett hem och en liten vovvve :)
Väntar på: Att frida och cammi G ska komma :)
Pålägg som gäller: Saltkött de är dödens gott på polarbröd
Dagens dryck: Mjööölk.

Senaste?
Boken du läste: Kan fortfarande int läsa ;o
Personen du fick e-mail av: blogg.se "ditt lösenord är"
Personen du fick brev av: Var nog orsa compani .
Personen du fick sms av: Alandro.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Månda kväll
Saken du köpte? Lite mat.

X Vad har du gjort idag?  Läs min blogg.
X Var det kul? Japp japp
X Brukar du svära mycket? fan aldrig (a)
X När stiger du upp på morgonen? För sent allti
X Gillar du att slåss? Hm njaaa hamnar allti i underläge typ :(
X Vad har du på dig? Jeans och inter sport tröja Strumpor också.
X Vad ska du göra ikväll? Umgås :P
X Är du seriös? Skojaaas du ? den var bra.
X Vad är du allergisk mot? Hm bludpudding de är ett bra skäl till att inte äta de .
X Var har du ont? vänta måst känna efter.
X Använder du hårspray? Ibland kanske :P
X Kan du stå på händer? Kraaasch.
X Håkan Hellström eller The Ark? Håkan bråkaan-
X Salt eller socker? salt
X Gillar du ketchup? ketcup är rött och går och ha på makaroner.
X Är du glad nu? Varför inte ? :)
X Var du glad igår? Jajemen över glad :)
X Känner du någon som jobbar på sjukhus? Känner och känner :)
X Stockholm är... ? För stor stad och för mycke människor
X Göteborg är?? gooa gubbars hem.
X Kan du sjunga? vill ni verkligen att jag ska bevisa ?
X Mer värt än guld?  Massa 
X Spaghetti eller makaroner? långa omkring flyttande strån .
X Land du vill besöka?Alperna är inge land men dit vill jagTack och hej död bäver.

Uppdate

Hittils är jag rätt nöjd med mitt ensam hemma projekt :) Inga spöken i bastun och inga tjuvar under sängen hur perfekt som helst :) Tror dock jag fått elefanter i toa aj aj. Faaast än så länge har dom inte blivit hungriga så jag lever än jag :)Ett plus är dock att jag haft kockar i köket det hurrar jag för. så köks inredningen är kvar men disken på köksbänken vet jag inte vem jag ska lura och städa bort. Hmm hör av er om ni gillar disk., Jag kan säkert värpa fram en karamell åt den drabbade :) Idag var de skola igen för första gången på skönt länge. Men inte vet jag om de var så skönt och vara där antingen lider jag av socialt stopp eller så är de bara att jag är rädd att någon slka få fnatt bli emo och hata ställe. Hmmm jag är nog inte i top 5 klassen hoppas jag .Ikväll har jag fått hem mig en lisolinan hoho vilke kap :) Så nu ska vi pimpla cola och glo på plast burken.
Hej hopp i blå bärsskogen.

Keep out. !

Jag har ¨fått ett visst klagomål om denna blogg de är att jag inte skriver i den. Smart som jag är ska jag så ska jag ändra på det nu.
Igår var de friluftda för hela slanten i backen . Jag, Frojd, Lisoolinan, Martinis och keiu var dom ända som vildade i backen bortsett från nå knuttar som inte var där med oss :) Backen var äckligt blött och klipp snön var en faktaruta, Men de var iallafall äckligt skoj :) Frida trog årets vurpa och jag tror hon till å med tyckte de var skoj om hon skulle sett henne själv :) Resten av dagen gick åt till hoppa, Skogen, Snurra runt och vilda i liften yeye. Inga kommentarer om vem som var mest snö ankare tack!. Nå väl sen var de bara hem och plugga sen kom jag och lisa på att vi måste ha någon undanflykt till och slippa plugga., Sola + kolla innebandy + film funkade perfekt. Men dock är de massor och göra nu iställe men de är värt de tror jag :) Sen kom frida på igår att hon hade ett fadder barn de var rätt trevligt :)Jaha då hade familjen lämmnat stan och mig själv med ett hus :) Lite tråkigt var de och vakna och ingen kommenterade hur snygg jag är ny vaken eller nå sånt. Faast de finns väldigt mycke fördelar med de här också dock :) Musik på hur högt man vill, Se vad man vill på tv, Kunna bjuda hit folk utan att måsta trängas i tändsticks asken :) Lalala lär ju gå ner i vikt om inte annat för mat är ett vannsinnit problem och laga om man inte är ute efter och leka pyroman omedvetet.Nog om detta lär hålla er uppdaterad om alla skurka i bastun och spöken under sängen dom kommande dagarna.Heeej hoppp


Hemma

Hemma igen från borga!
Sjukt skoj var de där borta. Lös snö, Bus i liften, Svammel på kvällarna och inge och tänka på  mer perfekt kunde de inte bli. Nepp  nepp. Mer info ges åt anhöriga sörry SNOKERS ;)


Nu är vi tillbaka i verkligheten. Tyvärr är ordet. På nå sätt trivdes jag även fast man ibland höll på att blåsa all världens väg. Om ingen köper en stuga åt mig där gör jag de själv höhö :) Verkligheten var de nu ! Hm plugga som en tok och nöta in namn på olika mossor SKOJ! Jag avlider. Hoppas jag och fiffo kramas mer än vi pluggar ikväll :)"Du är fan socialt inkompetent"
over and out!

Heeejdå !

Hoho nu snart åker vi :) Har just fått ner alla saker i väskorna och de känns som om jag plockade ner ett dussin sten i dom . Säg till om någon vill vara så vänlig och bara min packning imorn :) Res feber ? Lite grann kanske men  längtan och få rammla på rumpan i lös snön är större :) Att 12 timmar i en buss kan ibland kännas så värt ibland :)

Igår var jag och Verran i boden och badade och blev förföljda av läskiga typer. Inte är de lätt. Men de var lite komiskt iallafall.

En lallers frågade Verran något.
Och fem minuter senare.

Jag - Frågade han om du var turk?
Verran- haha näee han frågade om jag hade skoj.

En Sara med en sjö vatten i örona kanske?Japp japp då var man 19 också ett år till så är man kärring. Känns lite som nyss jag inte fick kolla på fridas hus när vi var  i krig med varann och när jag målade alla lille brors bilar med spritpenna :)


Då är de bara och säga hejdå till kalix vi ses på fredag kväll någon gång:)


Släck lampan !

RSS 2.0