Barnsligt

Jag är barnslig. Jag har spenderat i en ny leksak. De här är inte likt mig men jag har iallafall beställt en sån här. Och jag bara hoppas att den kommer fort som ögat. Och nej jag är inte i vanliga fall en sån där leksaks tokig en. Men ibland måste man få släppa taget lite
tapeteri

Nya Tapeter har dykt upp på listan. Om inte annat måste vi verkligen få till vardagsrummet iallafall eftersom vi kommer måsta möblera om totalt  där inne för att inte få ont i ögona. Och detta måst ske innom en snar framtid. Hm och sen är mitt andra dilemma att jag är sugen på en ny soffa även om den vi har är mer än väl godkänn. Med andra ord har jag I lands problem i massa.

För övrigt har jag fått sommarjobb på mitt favvo ställe HURRA"! Nu får de fan bli sommar helt allvarligt helst tills jag ska vara lite ledig iallafall!

sen sist

Sen sist har de inte hänt så dramatiska saker. Mer än att vi går och funderar på en Sak som har sin framsida och dock baksida. Jag tror vi är lite fega nånstans även fast vi skulle få bandet och rulla utan tvekan. Med tanke på att båda har ju faktiskt jobb men de är väl så att man tvekar då och då. Sak samma de lär nog märkas.


Annars kommer våren med jätte kliv och jag som varit ledig nu några dagar har både hunnit stor städa ett av rummen och varit ute och njutit. Perfekt med andra ord att få lite tid över. har ju inte varit så mycket med de den senaste tiden. Nej hinner jag inte mer  ska ut och röra på fläsket med frida och som vanligt är jag seg och hon väntar.HEJDÅ

Ahh

Intresse anmälan på en annan lägga är gjord. Nu ska vi gå runt och hålla tummarna tills vi vet bättre :) Hoppas verkligen att vi får den för de skulle ha blivit perfekt måste jag säga !

Om inte  annat om nu kalixbo ser detta om vi inte får en ny lägenhet vill kvinnan i den här lägenheten ha ny tapaeter! Och de var de jag avslöjar kanske mer om vi får den där andra lägenheten ändå men  nu är de en hemlis!

typiskt sara

Nu har de pratas om något jag ens varit intresserad av förr men nu har jag tänkt hela kvällen på att jag verkligen vill. Bhha nog är de så jäkla typiskt mig alltså! Får väl se antingen blir de något av hönan eller så inte. men jag ska försöka vara lite extra drivande :)


En kort uppdatering om träningen sist jag åkte var måndags de gfick sådär och sen dess har jävla jobb kommit ivägen plus att dom har varit utlånade. Kanske åt veckan? för i helgen är de tävlingar och jag vägrar åka då. Helst åker jag mitt på dagen på veckan. Då finns de INGEN ute på spåret tack och lov.

RSS 2.0