En blond sara

Guld stjärna till mig. Bara en vecka sen sist :)

Anledningen till bloggen står still är kanske för att jag passar på att njuta av våren nu innan jobbet börjar. Eller så är de bara så att jag inte ids sitta inne :)


Har iallafall hunnit med en hel del. I helgen har jag umgåtts,spelat spel och myst. Sist men inte minst har jag blivit BLOND ;o hamnade nog i en pyskos på lörda och heeej bara så var jag blond. eller de är väl bara slingor.

Igår var en sån där hurtig dag i mitt liv. Jag och frida fick på order från ida och gå till gammel gården, eller så hemskt är hon inte hon mötte oss efter halva. Tanken var att vi skulle jogga. Men de tar vi en annan dag :) Skönt som fan var de iallafall. Måst ju träna nu innan de är vår ruset som mamma har lurat med mig på.  

Idag har dagen bestått av ida och frida. och mer ska de bli dom ska hämta upp mig här efter dom sett fotboll. Bara för jag är bekväm och sitter inne ¨när de regnar. SKÄMS. på mig


Har gjort köttbullar idag och jag kan säga att mina köttbullar rullar EJ.


Åker till kåbbdan på fredag. LÄNGTAR  !

vår

Oj nu var de ett tag sen. Inte för att de var super länge sen men :)

Sen sist ehh vänta nu när var sist?


Jag  förutsätter jag att jag talat om den vilda snowboard åkning :)
Dagen efter vaknade jag tidigt och bestämde mig att åka med frida till seskis :) Och skönt som tusen var de hann sola, vara ute och gå , köra skoter och grilla. När jag väl tog mig hem var jag så att kalla red face ;O

Sen har jag hunnit med en hel massa. mormor, umgås, prommat, läst och härjat i stugan :)

Hoppas det är fint väder till veckan också. Då blir de ute stekning all the times även fast kanske bara i kalix eftersom jag saknar både bil och pengar ;/ Tur att 27de är nästa vecka,. jag håller ut!


Men vad händer på valborgs?Snowbord

Haha yes gott folk idag har Sara åkt snowboard !

Allt började med att jag, Lisa, Frida, Matte och Fredrik for till backen för att grilla. Så efter ett tag tvingade frida följa med mig upp och åka ner. Väl nere tror jag de var lift personalen som spårade värst och sa jaa ni får åka gratis vi häver igång liften . De gick iallafall rätt bra jag tog mig både upp och ner med den där jävla brädan.

Vi hade iallafall grymt trevligt där vi var :) Blev även prat om utlandet . Jag vill jag vill som fan"! Efter sommaren är målet och jag hoppas att de bli av :)

Har iallafall börjat på nytt på mitt jävla cv. Och jaa de är nog faktiskt bra . Kom på en hel massa som kan vara omåttståndligt :) Fast jag fattar inte varför för jag är ju det i sig :P Elleer ?Ett prakt exempel

påsk

Jag är en död Sara. Fötterna verkar göra uppror mot mig eller så är de bara mot mina värdelösa röda foppisar. Hmm vad gör man inte för att få frågor om sina konstiga plast skor ?


Jag måst ju tillägga att jag har varit på övre plan (läs okänd mark) hela helgen. Och jaaa vissa tanter och gubbar hade jag kunnat ta hem nästan. Bara nästan. :)

Sitter nu och väntar på mor så hon kan skjusa mig till Mattias. Helst skulle hon få komma nu. Är i stor behov av en dos mys känner jag :)

Imorn ska jag umgås med Verrolinan som ÄNTLIGEN kommit till kalix men bara för stunden. Funderar om jag ska och hälsa på henne i Kiruna. Har ju en ute kväll där och ta igen. UTAN tand ont så jag kan medverka HELA kvällen lång :) Eller finns de kanske en brak slalom backe där ? :DNu kom mammsen :)

Jag är kär !

Hoho

Liten Pojke 93 om Torsdag:
Gud vilken söt flikka :D. FniZzzz ler

H
aha yees box sir jag har en fan klubb ;) Slå den du. De ändå som orora mig är om pojken är född 93 eller är 93 ÅR. skulle vara synd om oldisarna har hitta till bloggen. Jag har dock mina starka misstankar om en pojke. :D


Har för övrigt varit jobb hela Dagen. så nu väntar jag på att matte ska komma me nå gott. Hade tänkt se tv ett tag.

Jag är inte alls torr. Jag hoppas verkligen att dom andra kommer ha skoj ute. Så lovar jag att jag kommer ha så skoj 7 imorn när jag upptäcker att jag sitter på jobbet ej bakis. Bhaaaa.. :)


Torsdag

Jag lever gott folk !

Tripen till kåbbdan eller som mattias skulle säga de gobdalish var hur som helst underbar. Inte för  att vi hade tur med vädret men de var ändå super :)


Agerade skid lärare åt matte men fick sparken efter typ 1 timme när han hade kommit på hur man  gör. Och bra gick det hann med väldigt många race måst jag säga. Jag längtar efter mina skidor redan. Ska höra med min käre far om de rå¨kas finnas nå ledigt tills de är vatten festivalen där eller så helgen efter. :)


Jaja hur som helst bli de jobb heeeela helgen . Borde nog gå som en dans i helgen också. :)


Nej nu hinnerr jag inte har en bok och läsa :) TANT Varning!


Men Gul

Kära blogg.

I mitt liv händer de inte för mycket., Igår trodde jag dock att jag hade fått ett riktigt jobb., Men icke. Anledningen var att klantarna hade skirvit ut namnet på den som fick jobbet. Yes box jag hade rätt namn iallafall. Kan de vara ett plus? Rätt namn MEN fel person ?;O

Var även i luleå men Mattias en sväng igår. Hittade mig lite sommar kläder, De kan vara ett plus om nu såna behövs ens. När man ska servera saft och jobba hela sommaren ?:P

Sen har jag även fått lite mer jobb eller vik? Iallafall den här gången kan man iafa fira för mer än en dag. Ska iallafall jobba imorn till på sönda. och sen nästa vecka fredag, Lördag och söndag. Hurra lär bli rik sedan när de är storhelg och pass på 12 timmar ;) och dagarna där i mellan drar vi till kåbdalis. Fucck just de ska ju lära Mattias alla mina skills på åskidor först- Klona mig för en gångs skull!

Nej ush va tråkig jag är. Har jag inte varit med om nå typiskt sara aktigt ? Nej inte de alls. Och frida de fjåne är upptagen , Ghaaa ge mig sällskap. Svårt när ida är i boden, lisa ser hockye, Mattias i gg. Och tjaa de var väl alla mina vänner ;O

Kanske att jag ska städa klart mitt um or what?


Heeååhåå hejdå

RSS 2.0