Rubrik!

Kära blogg!

Helgen närmar sig med storm steg med andra ord är de redan helg för mig iallafall . För en gångs skull vet jag med säkerhet att jag längtar. Bowling imorgon träningsverken kommer dock vara ett faktum på söndag när tokarna bokat den i 2 timmar :)Fast vad gör man inte för laget så att säga :)
'
Sedan har jag greja en praktik plats börjar nog nästa vecka om jag inte minns fel (?) eller jag har faktiskt ingen anning jag vet då bara att jag ska träffa chfen där på måndag men jag tror de iallafall :) dock kom min kära pojkvän på att det är OS när jag har praktik. han lungna mig dock med att allt visas på natten typ och att jag bara har praktik halva OS. Hoppas hoppas att folket jag kommer tillbringa min tid med är lite OS fantaster iallafall. :)

Sen om de är någon som är troende som läser detta be för att de blir varmare snart och att jag snart sitter där i kåbdalis någonstans jag börjar läängtar lite. Vill någon köpa ett par slalom pjäxor ?


nu städa och springa ner i tvättstugan sedan stan med världens bästa frida :):)

Jag ska bara meddela folket att jag lever trots allt även om jag är VÄLDIGT tyst här .


Sen sist har väl livet haft sin stilla gång. Jobbat, umgåtts och försökt hitta på vad jag vill bli när jag blir STOR. Jag tror jag faktiskt ändå vill bli förskole lärare. Det känns som om det skulle vara det ultimata  ! Vem läser engelska B åt mig i vår så jag kan ta mig in ? :) Jag vill fanken detta! Ungar plus en Sara en mycket bra kombo! Jag tror jag skulle passa utmärkt! :)


Sen finns det inte så mycket på tapeten imorgon blir de bull bak iallafall så mycket vet jag :)


tjolahopp

Ikea och lite till

JSka uppdatera mina kära vänner om mitt liv. Dock har jag endast jobbat och sovit den senaste tiden. De är just typiskt mig att jag ska bli hyper förkyld när det är som mest jobb men de har ändå gått fint förutom då att mina medmänniskor och framför allt min kära mattias fått dras med världens mest osociala tjej men de verkar gått det med :) Fredag blir en kväll med mina tjejor och jag längtar det ryktas om både om Kina mat och bowling :) Great!

Sedan har jag dock mellan passen på de gula huset hunnit på IKEA med mattias. Vi hittade faktiskt rätt mycket för en gångs skull  :) De jag ddock är mest nöjd över är MIN Zebra som hänger ovanför sängen den är verkligen gjord för detta dunkel :) Sedan även en Wok panna och ett par gardiner :)

Sedan hare livet haft sin stilla gång dock är jag oroad för vad detta år har och ge. Lyckan bröts igår håller tummarna att det inte blir något allvarligt av detta ;/


Nu ska jag slöa till 4 och sen ska jag mot jobbet !RSS 2.0