Mina drömmar

Hoppar över tre dagar i denna blogg grej de var mest om ytliga saker. nog gillar jag att känna mig "fin" men de är väldigt oviktig för mig att på peka och för dom somvill  veta använder jag bara handväska på sommaren när man inte har jackor med fickor . och då är de mobil,börs, snus och skräp i den. i vissa fall lite kläder beror på om jag är i stugan eller ej.Mina drömmar då. egentligen drömmer jag inte om något "speciellt" fast för mig är de då. jag drömmer om att i nuläget kan inte svara på hur de känns om 1 år eller 5 år att få vvara med mattias, att få barn, ha fast jobb där man SKIT trivs båda två de är viktigt och trivas, i  nuläget helst inom handikapp av något slag kanske begåvnings svårigheter, för man får dubbelt å mycket tillbaka. En kram säger mer än tusen ord och ett leened och ett förtroende ger NÄSTAN hela världen . de är svårt och förklara hur jag känner för att jobba med"utvevklings störda" man måst verkligen tycka om de. förr när jag än gick gymnasiet så sa jag att jag inte är en sån som skulle passa med att jobba med "utvecklings störda" jag gav de aldrig ens en chans. men jag är glad att jag trots allt gjorde det. Visst att få jobba med äldre är ju värt sin vikt i guld MEN de andra är fanken än större. sen drömmer jag om att få friska och framför allt lyckliga barn och att flytta till hus där jag själv får välja hur de ser ut. Kanske inte allt på en dag men då och då kanske så jag blir klar 10 år efter jag köpt detta hus jag verkligen börjafr längta efter. Jo jag kan skotta gården även om jag kommer hata de där och då att sotta alltså. och så en till självklar jävla sak att alla i min närhet har de bra.


Alltså den här listan blir ju fan bara svårare och svårare självklara saker och såna går fan inte och sätta ord på. inte för mig iallafall. Nu ska jag snart krypa ner i sängen men jag drar på de eftersom jag kommer förbli i natt dimman i några dagar framöver. de bästa med att jobba natt är nog att man inser att skade glädjen är den sanna glädjen speciellt på en måndag morgon då man möter bilar där människor som jobar som "vanligt" sitter i , Då är man riktigt jävla skade glad. för då har man gjort sitt och de är bara sova och vara lat kvar att göra.

Mina syskon

Skippar om att skriva vad jag har på mig här finns de inge som heter dagens outfit. För övrigt har jag både hunnit jobba och städa här hemma duktigt gjort av mig. Nästa jobb pass är först på fredag. PANIK jag vill jobba helt imorn och onsdag. dock inte torsdag måst få ladda batterierna lite inför en jävla tung jobb vecka. 4 nätter och lite dagpass där i mellan. Jag kommer vara en DÖD kvinna innan den veckan är över -. Så egentligen ska jag försöka njuta av att vara ledig lite :)

Mina syskon då då. har två lite yngre små bröder. Vad kan jag säga mer än att jag aldrig nånsin vill vara utan dom. När vi var mindre lekte vi alltid med varann. Vi är fortfarande jäkligt skoj när vi träffas och nu ska jag inte smöra men jag tror ingen som är ensamt barn kan ha så bra och kul uppväxt än dom som har syskon.Inte för att jag tror de är pest och kolera för att man är ensamt barn men nej jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan mina syskon.  Visst kan vi bårka och tycka att den andre är en påse nötter men de är fan sånt som hör till. PUNKT.

Min tro

Nej även fast jag både är döpt och konfurmerad (?) så är jag inte religös. Jag tycker inte de är så värst intressant och gå och höra på en präst varje söndag heller. De ända som är bra är väl att dessa prästar får till himla fina brölopp, dop och om en begravning kan vara fin på nå sätt så får dom till det också-. eller begravningar är faktiskt de värsta som finns men prästerna får till de så de blir ett värdigt slut iallafall. Ja vad tror jag på då? Jo att menningen med livet är att vara lycklig. Är man lycklig av att vara själv hela livet ska man de, Är man lycklig i en stor familj ska man ha de. Ja ni fattar. Meningen är nog att leva sitt liv så att man kan känna sig super nöjd när man blir gammal och  kunna tänka att man ändå haft ett lyckligt liv i de stora hela. De är min tro iallafall. Och just nu hoppas jag att mina bullar blir goa, Degen är på jäsning och hoppas dom blir goda som sagt nu när jag försöker jula till de med saffran och så :)

Ett ögonblick.

Oj håller nog inte riktigt de jag försöker hålla med vad fasen. De finns absolut roligare saker än att hålla bloggen uppdaterad och sånt. !


Ett ögonblick som jag helst skulle kunna spela upp varje gång jag känner mig grå är de där när jag fick vet att jag fick körkortet tror jag? Jag menar jag kämpade i 100 år och ville verkligen ha de och när jag fick de jaa va fan de var underbart. Att få känna att man får något man verkligen kämpat för.   
RSS 2.0