Söndag och jag är tillbaka

Jag är tillbaka! Dock med samma gammla blogg motivation men.


Sen senaste gången jag skrev här har min verkligen favorit årstid dragit igång. Jag som trodde att jag verkligen hade förvandlas till en lat soffpotatis men de stämmde tack och lov inte så väl. Jag har iallafall kommit fram till att jag är en kondis som är allt annat en bra. så jag jobbar på den har varit två svängar med skidorna sen förra veckan tanken var att fara en runda idag också men i slut ändan hamnade jag i stugan och kom just och nyss in genom dörren så jag sparar skidorna tills imorn har jag räknat att jag hinner :) Om de inte var för att jag älskar och åka skidor skulle jag ALDRIG åka för de är fan tungt och jäkla jobbigt men jag förvånas över att jag ändå orkar skejta upp för backarna trots att min bakdel har blivit tung :) 

Annars är det super bra faktiskt  har både hunnit med en lyx helg i piteå och barn kalas på senaste. Sen har jag ärligt talat bara glidit med och de är rätt skönt det också.

Imorgon är det dagen D för då har vi 3 års dag men jag är helt ide lös jag vet inte vad jag ska hitta på . Panik tips önskas om någon läser de här innan imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0